Dagverslag zaterdag 26 januari (oefenwedstrijden)

Zaterdag werd er wegens de weersomstandigheden slechts een gering aantal oefenwedstrijden gespeeld. Heren 1 speelde thuis tegen Oranje Wit, RVVH 3 ging op bezoek bij OSV 2, de RVVH Vrouwen kregen Wuustwezel op bezoek, Vrouwen 2 speelden uit tegen Sleeuwijk Vr1, RVVH O17-1 reisden af naar Brielle voor de wedstrijd tegen Brielle O17-1  en RVVH O15-1 ging naar het Kraaijennest voor een wedstrijd tegen Rijsoord O15-1.

RVVH 1:

De competitiewedstrijd thuis tegen Kloetinge was al eerder afgekeurd door de KNVB, dus laste RVVH een oefenwedstrijd in thuis tegen eersteklasser Oranje Wit. De nummer acht uit de 1e klasse C kreeg al na 6 minuten een tegentreffer te verwerken, maar de goal van Ibrahim El Koubai werd afgekeurd door scheidsrechter Jeroen Achterberg wegens buitenspel.

Na zo,n kleine 20 minuten spelen wisten de gasten uit Dordrecht te profiteren van een slippertje van Donovan Lioe Anjie, meteen schoten de Dordtenaren de 0-1 binnen. RVVH haastte zich om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. In de 24e minuut stuurde Ibrahim el Koubai de rappe Brandon Konemann op pad, die werd binnen de zestien onderuit gehaald, dus wees scheidsrechter Achterberg resoluut naar de penaltystip. Met volle kracht schoot Brandon Konemann vervolgens de gelijkmaker binnen. 1-1.

Veel kansen kwamen er niet meer van beide kanten. Met een 1-1 stand verdwenen de teams voor de rust naar de kleedkamer.

In de 2e helft had trainer Ronald Hulsbosch vijf verse krachten ingebracht. Wouter Swart, Jardell Drenthe, Ibrahim El Koubai, Jessie Proost en Brandon Konemann bleven achter in de kleedkamer. RVVH maakte al vroeg het verschil, na amper drie minuten spelen liet Christiaan Sprangemeijer het net bollen voor de 2-1 voorsprong.

De boys kregen nu meer mogelijkheden dan in de 1e helft om de score verder uit te breiden. In de 57e minuut schoot RVVH weer met scherp! De nieuwe aanwinst Mahmud Sonmez zette de 3-1 op het scorebord. Thomas van Prooijen verzuimde de 4-1 binnen te schieten, na een solo-actie tikte hij de bal door naar Gino Boers die ook miste.

Na 66 minuten maakte Gino Boers de klus af, het werd 4-1`.

Oranje Wit deed in de 72e minuut nog wel iets terug, maar de 4-2 stand bleef ook na 90 minuten op het bord staan. RVVH speelde een nuttige oefenpartij en scoorde 4x. Nu nog kijken of dit in de competitie ook gaat lukken! Aanstaande zaterdag speelt RVVH ijs en wederdienende in Vlaardingen tegen Deltasport. Aanvang 14:30 uur.

Opstelling RVVH 1: Spelde, Eggers, Swart(46 Capelle), Lioe Anjie(28 Sprangemeijer), J.Drenthe(46 C.Drenthe), Proost(46 Mosmans), Merencia, El Koubai(46 van Prooijen), Sonmez, Boers(72 El Koubai), Konemann(46 Fortes)

RVVH 3:

RVVH oefende zaterdag in Oud-Beijerland tegen OSV 2. De wedstrijd ging met 1-0 verloren.

RVVH Vr1:

De RVVH vrouwen kregen zaterdag 2e klasser Wuustwezel op bezoek. In een doelpuntrijke wedstrijd werd de score al vroeg geopend door Alyssa Dijkstra, na amper 1 minuut spelen zette Viviane Verheijen Alyssa aan het werk voor de 1-0. Hierna zorgden Sharella Hunt en Manuela Grootenboer voor de beslissing! 3-0.

Na de pauze maakten Wuustwezel weinig indruk meer, RVVH ging door en maakte vervolgens de 5-0. Een uitstekende diepe bal van Alyssa Dijkstra werd door Manuela Grootenboer op voortreffelijke wijze over de Vlaamse keepster heengewerkt.

In de 70e minuut deelde Wuustwezel even een speldeprik uit, maar de blauwwitte brigade liet zich hier niet door van de wijs brengen. Jaline Hoek scoorde na een slalom de 6-1, dit was ook tevens de eindstand.

Komende zaterdag oefenen de vrouwen in Katwijk tegen de Fc Rijnvogels.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam ging op bezoek bij Sleeuwijk Vr1. De vrouwen miste wat wedstrijdritme, maar deden het niet slecht in de oefenpartij. Ze wisten een 1-0 achterstand snel om te buigen naar een 1-2 voorsprong. Wendy Mulder scoorde de 1-1, niet veel later scoorde Eirini Tsira de 1-2. Dit was tevens de ruststand.

In de 2e helft kon de thuisploeg toch nog nog langszij komen en werd het 2-2. Beide teams slaagden er niet meer in om deze stand nog te veranderen.

Trainer Patrick v/d Veen moet in de komende twee weken nog hard werken om zijn team gereed te maken voor de competitie. Aanstaande woensdagavond oefenen de vrouwen om 20:00 uur in de Hoekse Waard tegen Heinenoord Vr1.

RVVH O17-1:

RVVH oefende zaterdag in Brielle tegen Brielle O17-1. Na een 2-0 achterstand ging de wedstrijd in de 2e helft met 5-0 verloren.

RVVH O15-1:

RVVH oefende op het Kraaijennest tegen Rijsoord O15-1. In de 1e helft kwamen beide teams niet tot scoren. Na de pauze won RVVH de wedstrijd met 1-3. Doelpuntenmakers waren Clayton Sumter, Indy Bekkers en Haroon Latakwal.