Dagverslag zaterdag 26 maart

Zaterdag kwam de mannenhoofdmacht niet in actie voor de competitie, wegens corona bij de tegenpartij ging de uitwedstrijd tegen Neptunus/Schiebroek niet door. Komende dinsdagavond speelt RVVH om 20:00 uur de uitwedstrijd tegen Kloetinge. De uitslagen van de overige wedstrijden zijn: Heerjansdam-Nieuw Lekkerland 1-1, Nieuwenhoorn- BVCB 2-3, Papendrecht- Terneuzense Boys 0-1, SHO- Brielle 4-2, Kloetinge- Xerxes DZB 2-1, Oranje Wit- Heinenoord 3-4.

RVVH is onder leiding van trainer Han van Harselaar bezig aan een stijgende lijn. De boys staan momenteel op een mooie 2e plaats met 25 punten uit 11 wedstrijden. Zaterdag ging RVVH op bezoek bij Poortugaal 2.

Net na een kwartier spelen kon RVVH al de leiding nemen via Leroy Nijgh, Levi Hoogendoorn zette Leroy Nijgh geheel viij voor het doel om de 0-1 binnen te werken. Enkele minuten later maakte Dirk van Leenen de 0-2 op aangeven van Everton Pires Tavares. Met deze mooie voorsprong ging RVVH naar de kleedkamer voor rust.

In de 2e helft begon RVVH matig waardoor Poortugaal al vlot de aansluitingstreffer kon scoren.1-2. Na het uur zette Levi Hoogendoorn zijn team op de 1-3. RVVH had de overwinning al deels in de knip, maar breidde de score nog verder uit. Een diepe bal van Bo Terlouw zette Leroy Nijgh in stelling om daarna beheerst de 1-4 af te ronden.

Even later was Bo Terlouw weer belangrijk bij de 1-5. Dit keer bediende hij Youri Volkman voor de 1-5. Vlak voor tijd mocht Bo Terlouw vanuit een strafschop de 1-6 eindstand op het scorebord zetten.

RVVH staat na 12 wedstrijden op stevige 2e plek. Koploper SHO staat met een wedstrijd meer en acht punten meer bovenaan. Aanstaande zaterdag staat de kraker op het programma thuis tegen SHO. Aanvang 11 uur. Maar eerst spelen de boys dinsdagavond nog thuis voor de competitie tegen BVCB 3, aanvang 8 uur.

Opstelling RVVH 2: Elkhuizen, van Barneveldt, Louter(60 Boogert), van Leenen, van Vugt, Volkman, Terlouw, Pires Tavares(30 Orcadio), de Witte(70 T.de Vries), Nijgh, Hoogendoorn(60 de Graaf).

RVVH speelde thuis tegen Alexandria’66 2

De begonnen goed aan de wedstrijd, na goed druk zetten van Bart de Vries veroverde hij de bal en legt breed op Jaden Gravenbeek. Daarna kon Jaden de 1-0 in de bovenhoek schieten. Halverwege de 1e helft probeerde RVVH er meer uit te halen bij een goeie counter, maar een lage voorzet werd hoog over geschoten.

Direct uit te tegenaanval kon Alexandria op gelijke hoogte komen.1-1. De gasten kwamen binnen tien minuten op een ruime 1-3 voorsprong. Door een fout in de opbouw ging het voor rust nogmaals mis, de spits van Alexandria was helaas eerder bij de bal dan keeper Joris Vugt. Met een 1-4 achterstand was de rust aangebroken.

Na de pauze gebeurde er betrekkelijk weinig. Keeper Joris Vugt hield wel zijn doel schoon. Het bleef 1-4. Zaterdag 2 april gaat RVVH in Gouda op bezoek bij Jodan Boys 3.

Opstelling RVVH 3: Vugt, J v/d Nat, v/d Graaf(37 Spierings), D v/d Nat, Langeler, Kloppenburg, Malipaard, de Vries(72 Mssyeh),El Ouardi, Terwisscha(56 van Heek), Gravenbeek.

RVVH speelde op eigen terrein tegen CKC 3.

Zoals al eerder in andere wedstrijden het geval was, wilde Mike Mastrigt zichzelf weer in de kijker spelen voor trainer Kevin Vink voor een plek binnen de selectie. Met een bizarre indraaiende corner in eén keer opende hij de score voor de blauwwitte brigade. Hierna ging de wedstrijd gelijk op. Na de gelijkmaker van CKC maakte Johan de Ruiter op de brommer de 2-1.

CKC kwam weer langszij, daarna kon Tony Kreling de 3-2 in de touwen werken. Voor rust zette CKC de 3-3 op het scorebord.

In de 2e helft kwam het moment van de 45 jarige Jeroen Kuiper. Hij maakte de 4 en de 5-3.  CKC knokte zich opnieuw terug naar 5-4. Vlak voor tijd viel keeper Max Anemaat uit wegens blessure en moest Mike Mastrigt voor enkele minuten plaatsnemen onder de lat. In minuut 87 ging het gigantisch mis, na precies 5 bizarre reddingen van Mike ging de bal er uiteindelijk van gelegenheidsspits Harry v/d Laan van CKC er alsnog in. Zo eindigde op een zonnige zaterdagmiddag de wedstrijd in 5-5.

De boys staan met 16 punten uit 10 wedstrijden op een 5e plaats. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 12 uur op bezoek bij Heinenoord 3.

RVVH ging op bezoek bij Barendrecht 13.

De boys kwamen in een gelijkopgaande wedstrijd op een 1-0 achterstand. Na de rust kwam RVVH beter uit de kleedkamer en werden er ook meer kansen gecreëerd.  Uit een corner kon Sem Komduur de stand weer rechttrekken. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Komende zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen ZwerversIJvv 5.

RVVH 7:

RVVH speelde thuis tegen NOC Kralingen 4.

Vroeg in de wedstrijd keken de boys al tegen een 0-1 achterstand aan, maar gelukkig kon Quensley Blansjaar uit een vrije trap voor rust de gelijkmaker binnen schieten.

In de 2e helft bracht Ruben van Vliet RVVH aan de leiding, maar uiteindelijk ging NOC Kralingen er met de drie punten vandoor na een 2-3 overwinning. RVVH staat na 15 wedstrijden met 26 punten op een 3e plaats. Zaterdag aanstaande speelt RVVH om 13:00 uur een uitwedstrijd tegen DCV 5.

De vrouwenformatie van trainer Andrew Thomas speelde op eigen terrein tegen Ter Leede Vr1.

In de 1e helft werd veel balverlies geleden en van beide zijden was het niveau niet hoogstaand. Toch kwamen de vrouwen op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Viviane Verheijen.

Na de pauze leken de drie punten binnen handbereik te zijn toen Renee Zoutewelle de 2-0 maakte. RVVH kon hier echter kort van genieten en Ter Leede drukte door nadat de aansluitingstreffer gescoord was.

Ter Leede maakte uiteindelijk nog de gelijkmaker. RVVH stelde nog wel het punt veilig na de 2-2. De vrouwen staan op een gevaarlijke 11e plek en moeten nu de komende wedstrijden weer punten zien binnen te halen. Aanstaande zaterdag moeten ze dat gaan proberen in Arnhem. De vrouwen spelen om 1 uur tegen Eldenia Vr1.

Basisopstelling RVVH Vr1: v/d Wagt, van Houwelingen, Dijkstra, Duijzer, Zimmerman, Verheijen, Kemp, Zoutewelle, Zoon, Reitsma, van Dijk.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde ook tegen Ter Leede. Door een treffer van Tara de Rover nam RVVH de leiding, maar voor rust trok Ter Leede de stand weer recht.1-1.

In de 2e helft won Ter Leede de wedstrijd met 1-4.

RVVH O19-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Excelsior R O19-1.

Tot tweemaal toe kwam RVVH op achterstand, maar door goed werk van Joshua Darson ging RVVH met 2-2 de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze kon Mike Kooiman met twee goals zijn team op een 3-4 voorsprong zetten. Menno v/d Male maakte het verschil daarna groter en scoorde de 3-5. Excelsior knokte zich terug naar 4-5, maar gelukkig besliste daarna Mike Kooiman de wedstrijd met een 4-6 overwinning.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12:15 een uitwedstrijd op de Bongerd tegen Barendrecht O19-2.

RVVH O17-1:

In Oud-Beijerland ging RVVH op bezoek bij SHO O17-2.

Beide teams kwamen in de 1e helft niet tot scoren. Na de pauze nam de thuisploeg de leiding. Bilal Akova bracht de score weer in evenwicht. Ondanks het overwicht ging de wedstrijd toch met 2-1 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen SVS O17-1.

RVVH speelde thuis tegen de nummer 3 Overmaas O15-1.

Vol overgave begonnen de Exide Boys aan de wedstrijd, dit leverde meteen drie goede kansen op in het 1e half uur. Toch wist Overmaas op voorsprong te komen. De kopjes begonnen te hangen en uit een corner kon Overmaas nog een keer binnen koppen. 0-2.

In de rust werden de puntjes op de i gezet. Er kwam een dubbele wissel Niels en Senna kwamen voor Amar en Brian. Overmaas scoorde in korte tijd tweemaal en maakte er 0-4 van. Het was proberen om nog te eer te redden voor RVVH . De kansjes waren er wel, maar het ontbrak aan geluk. Nadat Overmaas de 0-5 scoorde was alle geloof weg in een goal.

Door gestuntel in de verdediging kon Jayden Felicia uiteindelijk nog de eer redden. Het werd 1-5. Komende zaterdag speelt RVVH om 10:15 een uitwedstrijd tegen NOCkralingen O15-1.

De ongeslagen koploper RVVH speelde op eigen terrein tegen Smitshoek O13-2.

De boys gingen goed van start, toch met veel balbezit werden er niet echt kansen gecreeërd. Uit een gevaarlijk moment nam Smitshoek toch de leiding. In de 24e minuut bracht Sam Kreling de wedstrijd weer in evenwicht. De focus was even weg waardoor Smitshoek uitliep naar 1-3.

De 2e helft verliep niet veel beter voor RVVH, binnen 10 minuten werd de achterstand nog groter. 1-5. Geleidelijk aan kwam de vechtlust weer terug en begonnen de kansen te komen. Jayce Bijvoets en Myka Laan  brachten RVVH weer terug in de wedstrijd met een 3-5 stand. Het werd een spannende slotfase, maar helaas voorkwamen keeper en de lat een gelijke stand.  RVVH leed zijn 1e nederlaag. Toch staan de boys nog bovenaan. Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij VVVOR O13-1.

RVVH speelde thuis tegen Barendrecht O11-2.

Ojani Muth opende de score voor RVVH. Met een 1-0 voorsprong ging RVVH de rust in.

Na de pauze kon RVVH verder uitlopen naar een ruime 5-0 overwinning. Na de 2-0 van Joel Gorter scoorde Eldin Bajramovic de 3-0. Het slotakkoord kwam van Ojani Muth(4-0) en Caelen Leeuwenburg(5-0) RVVH staat na drie wedstrijden nog altijd aan kop met negen punten.  Komende zaterdag speelt RVVH om 10:05 een uitwedstrijd tegen Charlois O11-2.