Dagverslag zaterdag 26 september

RVVH 2:

RVVH begon zaterdag op eigen terrein tegen Neptunus/Schiebroek 2.

Door een vlotte goal van Quincy Baal binnen twee minuten kwam RVVH al op een 1-0 voorsprong. De boys verzuimde hierna de score verder uit te breiden. In de 10e minuut was het Neptunus die al de gelijkmaker op het scorebord bracht. Na een overtreding van Youri Volkman gaf scheidsrechter Hollemans een vrije trap aan Neptunus waaruit de 1-1 viel.

RVVH probeerde weer afstand te nemen. Na 29 minuten nam Jesse Eggers een vrije trap van zo,n 30 meter afstand , de Neptunus keeper kon met moeite de bal controleren. Een minuut later lag de scheidsrechter aan de andere kant de bal op de stip na een handsbal binnen de zestien. Neptunus zette keeper Joris Blaak op het verkeerde been en scoorde de 1-2.

Even later kon de gelijkmaker weer genoteerd worden. Een uitstekende actie van Damian Mars die enkele tegenstanders voorbij ging zette hierna Donovan Stewart in werking die daarna gelijk van afstand de 2-2 tussen de palen werkte. Vlak voor rust maakte Neptunus toch nog de 2-3. Joris Blaak redde zijn team uitstekend voor een verdere achterstand.

In de 2e helft speelde Neptunus wat grimmiger met veel overtredingen waar de scheidsrechter geen kaarten voor gaf. Na een klein uur spelen kreeg RVVH het deksel op de neus en werd de achterstand vergroot naar 2-4. Even later kreeg invaller Kevin de Graaf niet de beloning die hij verdiende. Met een gave actie trok hij de zestien binnen, helaas werd zijn poging geweerd door de keeper.

Trainer van Vain bracht in het laatste kwartier drie verse krachten in om de wedstrijd te kantelen. Dit pakte goed uit in de 82e minuut, een voorzet op maat van Jamal Dongen kon door Donovan Stewart worden binnen gekopt. RVVH drukte door en ging voor de gelijkmaker. Twee minuten later nam Kevin de Graaf het initiatief en schoot hij de 4-4 binnen de touwen.

RVVH zette alles op alles om de overwinning binnen te slepen, maar dit lukte niet meer. Beide ploegen moesten de punten delen. De boys staan na twee wedstrijden met 4 punten op een 2e plek onder koploper BVCB 3. Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH op eigen terrein om 8 uur een oefenwedstrijd tegen Rijsoord 2.

Zaterdag 3 oktober gaat RVVH op bezoek bij SVS 2. De aftrap op Sportpark de Schenkel is om 12 uur.

Opstelling RVVH 2: Blaak, van Halem, Boon, Eggers(62 de Graaf), Volkman(77 Louter), v/d Weele, Kalpoe(77 Huizer), de Witte, Mars, Baal(77 Dongen), Stewart.

RVVH 5:

RVVH speelde thuis tegen Rockanje 3.

In de 1e helft kwamen de boys na een kwartier op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Raymond Josee.  Veel kansen werden helaas niet benut door RVVH. Toch kon er halverwege de 1e helft de score verdubbeld worden. Gastspeler Menno den Boef passeerde zijn tegenstander en schoot voorlangs, daarna was Jeroen Kuiper er snel bij om de 2-0 binnen te werken.

Voor rust kwam Rockanje met de aansluitingstreffer.

Na de pauze had RVVH wel het overwicht, maar de doelpunten bleven uit. Rockanje maakte een vlotte gelijkmaker. De 2-2 bleef tot het einde op het scorebord staan.  Aanstaande zaterdag 3 oktober speelt RVVH om kwart voor drie een uitwedstrijd tegen SHO 8.

RVVH 6:

De boys gingen zaterdag op bezoek bij Heinenoord 4.

RVVH kwam in de 1e helft op een 0-2 voorsprong. Na rust werd de winst uit handen gegeven. Beide teams moesten bij een 3-3 eindstand de punten delen. Doelpunten werden gescoord door Lorenzo Royen, Colin Been en Kelvin Komduur. RVVH staat met 1 punt uit 2 wedstrijden op een 8e plaats.

Komende zaterdag ontvangt RVVH op eigen terrein ZwerversIJvv 5, aanvang 16:15 uur.

RVVH Vr1:

De RVVH vrouwen speelden in Katwijk tegen Fc Rijnvogels.

Tot tweemaal toe kwam RVVH terug van een achterstand. Sharella Hunt bracht RVVH in de 1e helft op gelijke hoogte. Voor rust nam de thuisploeg weer de leiding.2-1.

In de 2e helft tekende Evy Bergmans voor de 2-2. De wedstrijd ging met 3-2 verloren. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen om 5 uur thuis tegen Woezik Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH ging op de late zaterdagmiddag op bezoek bij VOC O19-1.

De boys kwamen op voorsprong door een doelpunt van Levi Hoogendoorn op aangeven van Menno v/d Male. Na de pauze kwam VOC op gelijke hoogte.

Uiteindelijk haalde RVVH toch de drie punten binnen. Een kwartier voor tijd zorgde Joshua Darson voor de 1-2 winst.  Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Sc Feijenoord O19-2.

RVVH O17-1:

Nummer twee RVVH speelde zaterdag thuis tegen de nummer acht Neptunus/Schiebroek O17-2.

RVVH opende de score via Haroon Latakwal. Hij scoorde tweemaal. Met een 3-1 voorsprong gingen de boys de rust in. Indy Bekker maakte uit een strafschop de 3-1.

In de 2e helft liep RVVH uit naar een ruime 8-1 overwinning. Sem Komduur had een groot aandeel in de score, hij werkte viermaal de bal tussen de palen. Brooklyn Zijlstra scoorde de 5-1. Door de overwinning staat RVVH bovenaan de ranglijst. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om kwart over twaalf op bezoek bij Spartaan’20 O17-4.

RVVH O15-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij ZwerversIJvv O15-1.

De boys stonden bij rust op een 2-1 achterstand. In de 2e helft ging de wedstrijd met 4-3 verloren. Amin Latakwal scoorde alle drie de doelpunten.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur een uitwedstrijd tegen Feijenoord Mo16.

RVVH O13-1:

RVVH speelde thuis tegen de nummer 1 de Jonge Spartaan O13-1.

Na een sterke reeks wedstrijden en de overwinning op DRL vorige week , zetten de jongens de positieve lijn voort. Het volgende slachtoffer heette Jonge Spartaan uit Middelharnis. Na een rommelig begin kon RVVH na 18 minuten de leiding nemen. Camron Meiland schakelde zijn tegenstander uit en gaf de bal voor aan Chyrano van Zomeren die z,n mannetje uitspeelde en aan Sem gaf, met een beweging aan de vrijstaande Djenoah Duarte die meedogenloos met links uithaalde.1-0. In de 23e minuut speelde Chyrano van Zomeren de keeper uit en maakte er 2-0 van.

Vlak voor rust kon Tim Bout de score opschroeven naar 3-0.

In de 2e helft gingen de boys vrolijk verder. Na een cornerbal van Sem werden de krullen van Djenoah Duarte bereikt en kon hij zo de 4-0 binnen koppen. Later werd de 5-0 van Dyrone Vaarnold van de lijn gehaald door de tegenstander. De winst zorgde er wel voor dat RVVH nu koploper is geworden.

RVVH O11-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de overburen Slikkerveer.

De boys namen in een leuke wedstrijd de 0-1 voorsprong door een doelpunt van Fawad Latakwal. Voor rust kwam Slikkerveer op gelijke hoogte.

In de 2e helft zorgde Isaiah Chin-A-Joe voor de 1-2 winst. De Slikkerveer keepster hield de score van de Ridderkerkers beperkt, anders had de score in de dubbele cijfers uitgekomen. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half negen thuis tegen Barendrecht O11-3.