Dagverslag zaterdag 27 augustus

RVVH 1:

RVVH speelde op eigen terrein tegen Olympia. Na de lastige uitwedstrijd tegen Excelsior Maasluis kwam RVVH nu wat sterker uit de startblokken. RVVH was wat vaker op de helft van Olympia aanwezig maar de scherpte ontbrak nog in de afronding. In de 7e minuut lag Gazar Dermendjan de bal breed op Guytano dos Santos, die haalde meteen uit en schoot ruim naast. Een minuut of tien later probeerde dos Santos weer het net te laten bollen bij een vrije trap aan de rand van de zestien, maar die pegel ketste op de paal terug.

Halverwege de 1e helft haalde Ray Kroon ook de trekker over, maar zijn schot werd gered door de keeper. Even later had Leon Steketee het vizier niet op scherp, bij een vrije trap van grote afstand mikte hij de bal naast het doel. In de 38e minuut kon RVVH dan eindelijk op voorsprong komen. Een schot van Leon Steketee kwam terug en werd meteen onderschept door Guytano dos Santos die daarna gelijk uithaalde voor de 1-0. Dit was ook meteen de ruststand.

Na de pauze kwamen er enkele verse krachten binnen de lijnen. De score werd al snel uitgebreid, na amper twee minuten speeltijd gaf Tyren Bouwmeester al zijn visitekaartje af. Een voorzet van Gino Stolk werd door Tyren goed afgerond (2-0). Even later zette Bouwmeester ook de 3-0 op het scorebord.

RVVH had hierna geen moeite meer met de tegenstander. In de 66e minuut kwam Gino Stolk alleen voor de keeper te staan en schoot de 4-0 binnen. Enkele minuten later trok Laurens de Witte de bal voor op Huib van Barneveldt die daar in juiste positie stond om de 5-0 binnen te werken. In de 78e minuut was Huib van Barneveldt dichtbij de 6-0, maar nu schoot hij na een voorzet van Ibrahim el Koubai de bal naast.

Het laatste wapenfeit kwam van Gino Stolk in de 81e minuut. Hij schoot hard op de paal . Zo eindigde de wedstrijd in een 5-0 overwinning.

Aanstaande dinsdagavond (30/9) speelt RVVH haar laatste oefenwedstrijd voorafgaand aan een serie van drie bekerwedstrijden. Om 20:00 uur ontmoet RVVH op eigen terrein een combiteam van Barendrecht 1 . Zaterdag 3 september a.s. start RVVH om 14:30 uur met een uitwedstrijd voor de beker tegen VFC.

Opstelling RVVH 1: Elkhuizen, Dragon, Steketee(62 El Koubai), Boers, Daviraz(62 Ajarai), Buist, de Witte, dos Santos(62 Proost), Kroon(46 Stolk), Orcadio(46 van Barneveldt), Dermendjan(46 Bouwmeester/62 Karaca).

RVVH 2 oefende zaterdag op eigen terrein tegen Pelikaan 2.

RVVH deed in de 10e minuut al een poging om de leiding te nemen. Youri Volkman bracht Menno v/d Male in stelling, maar hij stuitte hierna op de keeper van Pelikaan. Kort daarna word Menno v/d Male weer aangespeeld en toen haalde hij meteen uit. De bal ging via een speler van Pelikaan het doel in (1-0). Even later trok Menno weer de zestien binnen en werd de bal voor het doel gepompt, RVVH scoorde met een hakballetje de 2-0. Maar helaas keurde de scheidsrechter deze treffer af.

Na 20 minuten spelen kon Pelikaan weer langszij komen. Uit een cornerbal viel de gelijkmaker. RVVH wilde aansluitend weer de leiding nemen, maar slaagde daar nog niet in. Levi Hoogendoorn kon een vrije trap van Bo Terlouw net niet goed afronden. In de 35e minuut verslikte Twan v/d Weele zich in zijn tegenstander. Via een voorzet werd de 1-2 binnengewerkt. Vlak voor rust haalde Yoeri Volkman de trekker nog over, maar zijn schot werd net voor de doellijn weggewerkt. Met een 1-2 achterstand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft werd er weer volop gewisseld door trainer Van Harselaar. Levi Hoogendoorn deed twee keer een poging om zijn team op gelijke hoogte te krijgen, maar vond beide keren de keeper op zijn weg. Eerst schoot hij recht op de keeper af en toen schoot hij uit de draai opnieuw tegen de keeper aan.  Na een half uur lukte het Mitchell Zoutewelle ook niet om te scoren. Zijn bal ging ruim voorlangs. RVVH slaagde er daarna niet meer in de stand nog recht te trekken. Het bleef 1-2 voor Pelikaan.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH om 20:00 uur een oefenwedstrijd  thuis tegen Capelle 2.

Basisopstelling RVVH 2: Nikolic, v/d Weele, Swarttouw, Zoutewelle, Boogert, Volkman, Lopes, Terlouw, Huizer, v/d Male, Hoogendoorn. Wisselspelers: van Leenen, Louter, Mars, van Halem, Kloppenburg.

RVVH 3 speelde zaterdag een oefenwedstrijd op de Bolnesser berg, daar was de tegenstander Bolnes 2.

De wedstrijd bleef in de beginfase lang in evenwicht. Pas na een half uur kwam daar verandering in. Richard Mulder opende de score voor zijn team en vlak voor rust verdubbelde hij nog eens de score (0-2). Robin Malipaard en Sander de Ruiter kregen ook kleine kansjes, maar die gingen er niet in.

In de 2e helft veranderde de wedstrijd in een doelpuntenfestijn. Trainer Marlo Bruma bracht in elke linie een wissel aan. Yassin Msseyh veroverde de bal van zijn tegenstander en er werd via een aantal schijven Jaden Gravenbeek bereikt die de stand naar 0-3 bracht. Even later werd Kevin van Heek op pad gestuurd door Bob Krens. Kevin omzeilde de keeper en scoorde al struikelend de 0-4.

Het verzet van Bolnes was hiermee gebroken. RVVH kreeg dotten van kansen, maar deze waren zonder consequenties voor Bolnes. In het slot van de wedstrijd liep RVVH uit naar een 1-7 overwinning. Door een ongelukkige eigen goal werd het 0-5. Daarna haalde Gulba Delgado en Kevin van Heek nog de trekker over. Bolnes mocht op het einde nog 1x juichen voor de 1-7. Al met al een nuttige oefenpartij. Aanstaande dinsdagavond (30/9) oefent RVVH 3 op eigen terrein tegen Nieuw Lekkerland 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, van Heek(46 Msseyh), v/d Graaf(59 Monteiro), Mosmans, Sewpal, de Ruiter(46 Delgado), Krens(70 Malipaard), Malipaard(59 de Vries), Nazaryan(59 van Heek), Amaarouk(55 Gravenbeek), Mulder(46 Terwisscha).

De RVVH vrouwen speelden een oefenwedstrijd tegen CSW Vr1.

Er werd drie keer 25 minuten gespeeld. De vrouwen stonden vlak voor tijd nog met 3-4 voor. Maar helaas ging de wedstrijd met 5-4 verloren. RVVH had geen wissels meer waardoor de tegenstander nog twee keer kon scoren.

De doelpunten van RVVH kwamen van Lotte Smits, Ruby van Velzen, Yara v/d Veen en Avalon van Dijk.

RVVH O23:

Afgelopen dinsdagavond (23/9) heeft RVVH flink uitgehaald in een oefenwedstrijd. RVVH ging op bezoek bij SSS in KLaaswaal. Met een 2-7 overwinning werd SSS 2 verslagen. Mike Kooiman had een belangrijk aandeel in de score, hij wist drie keer het net te vinden. De overige goals kwamen van Sven Bout(2x) en Jarmo de Bode.

RVVH speelde zaterdag jl. een oefenwedstrijd uit en tegen Nieuwenhoorn O23.

De Ridderkerkers speelden een slordige wedstrijd. Met een 3-1 achterstand ging RVVH starten aan de 2e helft. RVVH kon toch een aansluitingstreffer maken en ging daarna voor de 3-3 spelen. Helaas werd RVVH 5 minuten voor tijd geklopt in de counter. De wedstrijd ging met 4-2 verloren.

Doelpunten kwamen van Thijmen de Vries en Sven Bout. Aanstaande woensdagavond (31/9) speelt RVVH een uitwedstrijd tegen SHO O23.

RVVH O19-1:

RVVH oefende thuis tegen Nieuwenhoorn O19-1.

RVVH begon met veel balbezit aan de wedstrijd , toch kregen de boys weinig tot geen kansen. Halverwege de 1e helft stond de organisatie niet goed bij een ingooi van Nieuwenhoorn op de helft van RVVH. Door licht ingrijpen van de verdediging werd de spits vrijgespeeld in de 16 meter en die schoot de 0-1 binnen. Tien minuten later stond het wederom niet goed en werd het 0-2.

In de 2e helft kwam er na enkele wissels meer loopvermogen op het middenveld. Nieuwenhoorn kwam niet meer aan opbouwen toe omdat het verdedigend bij RVVH beter stond. Na een mooi combinatiespel door de as van het veld opgezet door Lorenzo Bakker stond spits Yovannie Dias vrij voor het doel en rondde hij beheerst af (1-2). Kort daarna sneed David Arnold ook naar binnen en werd wederom Yovannie Dias gevonden in de juiste positie die nu de gelijkmaker binnen de palen werkte.

RVVH domineerde en toonde goed combinatiespel, daar had Nieuwenhoorn moeite mee. Yovannie Dias kwam na een goeie loopactie weer vrij voor het doel en scoorde hierna zijn hattrick , daardoor nam RVVH voor het eerst de leiding. De score werd hierna nog eens uitgebreid door RVVH. David Arnold omzeilde een paar verdedigers en vond daarna opnieuw Yovannie Dias die ook nog eens de 4-2  scoorde.

RVVH is vervolgens niet meer in de problemen gekomen en heeft een mooie prestatie geleverd tegen een ploeg uit de 4e divisie. Aanstaande woensdagavond speelt RVVH op eigen terrein de laatste oefenwedstrijd voorafgaand aan de bekerwedstrijden. Om 20:00 uur komt Smitshoek O19 op bezoek.

RVVH O17-1:

RVVH ging op bezoek bij Nieuwenhoorn O17-1.

RVVH speelde met vlagen goed voetbal en kreeg enkele kansen, maar gescoord werd er niet. Nieuwenhoorn was met het hoofdklasse team eigenlijk een maatje te  groot. De wedstrijd ging met 1-0 verloren.

RVVH speelde op eigen terrein tegen Nieuwenhoorn O15-1.

Onder een licht bewolkte hemel en en veel aandacht vanuit vrijwel volle tribunes van het hoofdveld startte RVVH goed en al vroeg in de wedstrijd kwamen er mogelijkheden voor Brian Opmeer en Amar Kurtalic, maar het vizier stond nog niet op scherp. Na 19 minuten was het wel raak! Amar Kurtalic wist de 1-0 in het doel te werken. De score werd verdubbeld door Dyrone Vaarnold. Een voorzet van Madhav Mohan werd door Dyrone in de lucht aangenomen en gelijk binnen geschoten.

In de 2e helft begon de tegenstander met een ander team. Door een fout in de verdediging lukte het Nieuwenhoorn om de aansluitingstreffer te maken. Het spel veranderde drastisch en kansen kwamen er nauwelijks meer voor RVVH. Jaydie Stip kon na een vrije trap de gelijkmaker nog voorkomen met een goeie redding. In de 64e minuut kwam de stand in evenwicht toen Nieuwenhoorn uit een indirecte vrije trap scoorde 2-2.

Enkele minuten later kon Victory Oboh uit een twijfelachtige buitenspelpositie de winnende 3-2 scoren. De overwinning bleef voor RVVH staan.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag hun 1e oefenwedstrijd tegen Excelsior M O14-2.

In een aftastende beginfase kon RVVH toch snel de score openen. Na 7 minuten zette Jayce Bijvoets zijn team op een 1-0 voorsprong. Met deze stand ging RVVH de pauze in. Na de pauze werd de score snel uitgebreid. Luc Koedood en Bradley van Dijk brachten de stand op 2 en 3-0. Enkele minuten later tekende Luc Koedood voor de 4-0. Maasluis kon hierna wel iets terug doen, maar dit werd later meteen weer afgestraft door Masi Qayoumi die voor een 5-1 eindstand zorgde.

RVVH speelde een mooie 1e wedstrijd, maar wel met wat vervelende blessures tot gevolg.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Nieuwenhoorn O13-1. RVVH startte wat onwennig aan de wedstrijd en al snel maakte Nieuwenhoorn het 1e doelpunt. Daarna kwam RVVH beter in het spel en kregen ze de wedstrijd ook onder controle. Voor rust maakte Che van Toorn de gelijkmaker. Even later tekende Myro van Toorn voor de 1-2 voorsprong. In de 2e helft was RVVH de betere ploeg. Er waren genoeg kansen en Amin Mssey bracht de eindstand op 1-3.

RVVH O12-1:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Smitshoek O11-6. In de 1e helft opende Hamza Alzaibak de score voor de blauwwitte brigade. Vlak voor rust kon Smitshoek de gelijkmaker maken. Direct na rust kon spits Kayra Verstraten met twee goals RVVH naar 1-3 brengen. RVVH was de betere partij en scoorde ook nog eens de 1-4. Rayan Mellah scoorde.  Door een eigen doelpunt van Sten Baasten eindigde de wedstrijd in een 2-4 overwinning voor RVVH.

RVVH speelde op eigen terrein tegen Nieuwenhoorn O11-1. Binnen een kwartier tijd kwam RVVH op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Gillion Pietersz en Roel v/d Greijn. Na de time out verslapte RVVH en kwam Nieuwenhoorn terug naar 2-2. Voor de rust werd de marge weer hersteld door twee doelpunten van Roel v/d Greijn (4-2). In de 2e helft haalde RVVH nogmaals uit. RVVH won met 6-2. Amin Massaoudi maakte de 5-2 en Obaida el Ouali schoot de 6-2 vol in de kruising.