Selecteer een pagina

RVVH 2 zet 1e stap in de goeie richting.

RVVH 2 heeft weer een goeie start gemaakt aan het begin van de 2e competitiehelft. De boys wonnen na een 0-1 achterstand met 3-1 van de nr 12 Brielle2. De 1e stap vooruit is gezet!!

De hoofdmacht van RVVH moest het op eigen terrein opnemen tegen het sterke Hoek uit Zeeuws Vlaanderen. Trainer Giovanni Franken kampte nog altijd met veel geblesseerde spelers, maar had toch weer een prima team binnen de lijnen gezet.

De wedstrijd die geleid werd door scheidsrechter M.A.Roeleveld kende een vlotte opening. Na amper 2 minuten speeltijd moest RVVH al weer in de achtervolging. Sidi Seesay had zijn team Hoek al op een 0-1 voorsprong gezet.

Nog maar twee minuten later kwam RVVH al met de tegenstoot terug in de wedstrijd. Sanzio Dieterich veroverde de bal op het middenveld en stormde zo af op keeper Jordi de Jonghe, Sanzio liet hem kansloos en scoorde 1-1.

Het gelijk opgaande RVVH ging op jacht naar de voorsprong, en Shamir de Jesus was daar dichtbij. Helaas kwam de bal op de dwarsligger bij keeper de Jonghe.

Verderop in de wedstrijd kwam Shamir net iets tekort bij een lange geplaatste bal van Rick Resoort.

Met een gelijke stand nam RVVH de weg naar de kleedkamer voor de rustpauze.

In de 2e helft ging RVVH snel uit de startblokken met 2 mogelijkheden voor de rappe Sanzio Dieterich. Eerst een schot recht op keeper de Jonghe, daarna met een bal die in het zijnet belandde.

RVVH bood goed tegenstand aan de gasten uit Zeeuws Vlaanderen, alleen lukte het nog niet de voorsprong te nemen.

Na zo,n 70 minuten begon Hoek meer grip op de wedstrijd te krijgen. Weer was het Sidi Seesay die de bal goed voorgaf op de lange van Renterghem, die aarzelde geen moment en kopte meteen de 1-2 binnen.

Het antwoord leek er al snel te komen van Jordi Mosmans. Een hard schot verdween aan de verkeerde kant van de palen. Hoek zette druk en met Daniel Akindayini, hij trok de zestien in en Rick Resoort stopte hem af. Leidsman Roeleveld wees naar de penaltystip, Akindayini mocht het vonnis voltrekken en maakte er 1-3 van.

Wedstrijd over en uit! RVVH had nog wel een aantal minuten over, maar kon daar verder niets meer verrichten.

RVVH moet zich nu helemaal gaan richten op de wedstrijd van komende zaterdag tegen hekkensluiter Argon. Dan dienen de 3 punten weer meegenomen te worden naar Ridderkerk.

Opstelling RVVH: Spelde, Kloppert, Resoort, Swart, Rodriquez de Pina, Mosmans, Proost(86 Eyongakpa), Cleef(62 Merencia), Fortes, de Jesus(58 Rietveld), Dieterich.

RVVH2:
RVVH startte zaterdag weer aan de competitie na de winterstop.

De boys kregen aan de Sportlaan bezoek van Brielle 2. De nummer 12 van de ranglijst staat 2 plaatsen hoger met 8 punten meer als RVVH. RVVH moet dit gat proberen kleiner te maken.

RVVH had het in de beginfase moeilijk om zich vast te grijpen aan de tegenstander. Brielle kreeg in de 1e 10 minuten legio kansen om RVVH pijn te doen, maar keeper Elkhuizen had ditmaal een engeltje op de lat om een tegentreffer te voorkomen.

In de 10e minuut was RVVH aan zet! De van een langdurige blessure terug gekeerde Joey Klein kopte de bal goed in, maar ging net langs de paal verloren.

Even later gaf RVVH Brielle de ruimte, en Brielle profiteerde daarvan. 0-1.

Na ruim een half uur kwam de mokerslag van Joey Klein. De bal werd goed gecontroleerd en hard ingeschoten. RVVH op gelijke hoogte.1-1.

In de 37e minuut mocht Joey Klein een vrije trap gaan nemen, het vizier stond net te hoog. De bal ging net over.

Vlak voor rust was het wel raak! Weer een vrije trap van Joey Klein werd dit maal gekeerd door de Brielle keeper. De rebound werd goed binnen geschoten door Ackeo Liefden. 2-1.

RVVH nam de voorsprong mee de rust in.

Na de pauze kwam Djim Kammermans binnen de lijnen voor Joey Klein. De van VVGZ afkomstige spits nam halverwege de 2e helft meteen een vrije trap na een overtreding op Gulba Delgado. Van zo,n 20 meter afstand vuurde Djim de bal via de paal in het doel. 3-1`.

De boys moesten nu de overwinning veilig stellen en niets meer weg geven. Drie punten zou heel goed van pas komen namelijk!

Een kwartier voor tijd probeerde Djim met een fraaie actie nog de 4-1 te bewerkstelligen, maar de aanval ging helaas verloren.

In de slotfase kreeg de uit Engeland afkomstige Mark Amaning Ampong helaas niet de bekroning op zijn werk. Een pracht van een voorzet belandde op de kruising van het doel.

Niet veel later floot arbiter Hulters de wedstrijd naar het einde. RVVH heeft voorzichtig weer hoop op meer!

Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Barendrecht 2. De nummer 8 heeft 17 punten. Komende dinsdagavond gaat RVVH op bezoek bij SHO2 voor de districtbeker.

Opstelling RVVH 2: Elkhuizen, van Leenen, Capelle, Brito(81 van Dommelen), van Halem, van Dam, Sprangemeijer, Ruiz Camarena(62 Amaning Ampong), Delgado, Liefden, Klein(46 Kammermans).

RVVH 4:
RVVH 4 en RVVH 6 speelden zaterdag een onderling oefenduel tegen elkaar.

Na 45 minuten stond de stand nog in evenwicht. RVVH 4 kwam 2x op voorsprong, maar het 6e wist weer snel op gelijke hoogte te komen via Floris Lagerwerf en Arie Verhoeven.

2-2 was de ruststand.

In de 2e helft won RVVH 4 het duel met 3-2. Dylan Ho a Hing scoorde 2x, Kelvin Wittekoek maakte de 3e.

RVVH 5:
RVVH oefende zaterdag tegen Barendrecht 5.
De boys kregen wat mogelijkheden om op voorsprong te komen, maar Topscoorder Paul v/d Kooij miste een aantal opgelegde kansen.

Voor rust kon RVVH door een eigen doelpunt van Barendrecht de aansluiting vinden. Met een 1-2 achterstand ging RVVH de pauze in.

Na de pauze won het jonge team van Barendrecht met 1-3.

RVVH Vr1:
De RVVH vrouwen oefenden zaterdag op eigen veld tegen de nummer 5 uit de Topklasse Wartburgia.

In aanloop van de 2e competitiehelft wilde RVVH oefenen tegen een sterk tegenstander. De Blauwwitte brigade bood goed tegenstand. Het was een uitdaging om de snelle spitsen te onderscheppen.

RVVH liet verzorgd voetbal zien en kreeg enkele momenten om de wedstrijd open te breken. De scherpte ontbrak helaas nog. Met een 0-0 stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft kwamen beide teams niet meer tot scoren. RVVH met extra stootkracht voorin kon niet meer profiteren. Derhalve bleef de stand 0-0. Al met al een goeie test in voorbereiding op de competitie.

RVVH speelster Alyssa Dijkstra moest geblesseerd het veld verlaten.

RVVH Vr2:
RVVH oefende zaterdag tegen het meidenteam onder de 15 van Feijenoord.

In de 1e helft werd RVVH compleet overrompelt door de jonge tegenstander. Bij rust stond RVVH al op een 3-0 achterstand.

Na de pauze bracht trainer Patrick v/d Veen wat wissels in. RVVH knokte zich goed terug en kwam op gelijke hoogte. Sharella Hunt(2x) en Chelsea Disseldorp brachten RVVH terug in de wedstrijd.

In de laatste speelminuten werd een slordigheidje achterin RVVH toch nog fataal, de vrouwen gingen met 4-3 onderuit.

RVVH O19-1:
RVVH oefende zaterdag in Alphen a/d Rijn tegen ARC O19-2.

Bij rust overheerste RVVH al met een 1-4 voorsprong.

Na de pauze won RVVH met 2-7. Clubtopscoorder Gazar Dermendjan had met 4 goals weer een belangrijk aandeel in de score. Danny Haasdijk schoot 2x raak. Damian Mars wist 1x het net te vinden.

RVVH O17-1:
RVVH kreeg zaterdag bezoek van NSVV O17-1 uit Numansdorp.

De boys namen in de 1e helft al de leiding in het oefenduel. Djelo Nivilac en Levi Hoogendoorn zetten een 2-0 voorsprong op het scorebord.

Na rust kwam NSVV nog terug op 2-1, maar RVVH liet zich hierdoor niet van de wijs brengen.
Thijmen de Vries en Deniz Dinc zorgden voor de 4-1 overwinning.

RVVH O15-1:
RVVH speelde voor de competitie tegen Spirit O15-1.

Spirit staat met 1 punt meer als RVVH op een 5e plaats.

RVVH moest de punten delen, want de boys speelden met 1-1 gelijk. Max Douma scoorde voor RVVH.

RVVH O13-1:
RVVH oefende zaterdag tegen BVCB O13-1.

Een 0-1 achterstand moest worden goed gemaakt in de 1e helft. Jervano Gulpen wist het net te vinden, en maakte nog voor rust de gelijkmaker. 1-1.

In de 2e helft nam RVVH de leiding weer via Djimeiro Declercq die de 2-1 maakte.

Tien minuten voor tijd kwam BVCB langszij. 2-2. Daarna werd er niet meer gescoord.

RVVH O11-1:
RVVH nam het zaterdag op tegen ASWH O11-1. Het team speelde 4x 15 minuten maar kwam niet tot scoren.

ASWH was 3x te sterk voor RVVH. In het 2e kwart wist RVVH ASWH op 0-0 te houden.

RVVH O11-2:
RVVH oefende zaterdag in Gravendeel tegen GravendeelO11-1.

Lange tijd bleef het 0-0, maar toch nam RVVH de leiding. Een keurige voorzet van Sem kon doelpunt worden verzilverd door Tim Bout.

Even later scoorde Gravendeel de gelijkmaker. Met een 1-1 stand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft kwam de thuisploeg op een 2-1 voorsprong. Djenoah Duarte zette met 2 goals zijn team weer op voorsprong. Helaas ging daarna de wedstrijd met 4-3 verloren. De Boys hadden toch een goeie wedstrijd gespeeld ondanks het verlies.

RVVH O9-1:
RVVH oefende in de vroege morgen tegen VVGZ O9-1.

Het werd een aardig doelpuntenfestijn! Met de rust was de wedstrijd al dik beslist voor RVVH. De boys stonden al met 9-1 voor.

Topscoorder Myka Laan haalde weer eens uit met 4 doelpunten. Remigio L, Acosta scoorde 2x. Camron Meiland, Luc Koedood en Jaell Hanenberg scoorden 1x.

In de 2e helft werden enkele omzettingen gedaan, het ging wat moeizamer maar toch won RVVH de wedstrijd met 13-2.
Camron Meiland scoorde nog 2x, Luc Koedood en Jaell Hanenberg scoorden nog 1x.

Groeten van de razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06