Dagverslag zaterdag 28 augustus 2021

Zaterdag werden er door verschillende teams weer oefenwedstrijden gespeeld. RVVH 1 kreeg thuis het Vlaardingse CWO op bezoek, RVVH 2 speelde thuis tegen Pelikaan 2, RVVH 3 ging op bezoek bij Victoria04 2 en een combiteam van RVVH vr1 en Vr2 speelde tegen Slikkerveer O17.

RVVH 1:

RVVH speelde thuis tegen Zaterdag 2e klasser CWO(Combinatie wil overwinnen). Trainer Kevin Vink miste voor dit duel het duo Könemann,Dieterich. De plek voorin werd nu ingenomen door Remco Buist en Stevie Soares. Het 1e gevaar was al na 5 minuten toen Johny Vugt de bal voor het doel bracht, maar Remco Buist raakte de bal niet goed.

Na 20 minuten gaf Laurens de Witte een prima pass aan Gino Stolk die daarna kon uithalen, maar het vizier van Stolk stond niet op scherp. Een minuut later kon RVVH dan wel de leiding nemen. Stevie Soares kopte de bal secuur over de CWO keeper heen. De boys konden na ruim een half uur de score verdubbelen, maar slaagden daar niet in. Gino Boers haalde de trekker over binnen de zestien, maar zijn schot miste snelheid om af te ronden.

In de 38e minuut had een pegel van 20 meter afstand van Mo Ajarai eigenlijk meer verdiend. Na een cornerbal van Gino Stolk kwam de bal bij Mo Ajarai terecht die verwoestend uithaalde, helaas ging zijn schot net langs het doel heen. De boys namen de geringe 1-0 voorsprong mee de rust in.

Na de pauze werd er weer gewisseld door beide teams. Kansen kwamen er in de 2e helft nauwelijks op enkele momenten na dan. Toch kwamen de gasten uit Vlaardingen binnen het uur op gelijke hoogte.1-1.

Christiaan Sprangemeijer miste een minuut later de 2-0 en enkele minuten later combineerde Laurens de Witte goed samen met Remco Buist, maar laatstgenoemde wist een panklare kans niet te verzilveren.In het slot van de wedstrijd ging RVVH toch nog onderuit. Keeper Kristiaan Nikolic raakte drie minuten voor het einde nog wel de bal, maar zag de strafschop daarna toch nog het doel in gaan.

Zo bleef het scorebord op 1-2 staan voor de gasten. RVVH start dinsdagavond thuis aan de laatste oefenpartij voor de reeks bekerwedstrijden die daarna op het programma staan. Tegenstander is TOGB uit Berkel en Rodenrijs. Komende zaterdag speelt RVVH wederom thuis voor de beker om half drie tegen Fc Boshuizen.

Opstelling RVVH: Nikolic, Steketee(62 El Koubai), Vugt(62 Eggers), Boers, Proost, van Dam(46 Sprangemeijer), Ajarai, Stolk, de Witte, Buist, Soares.

RVVH ontmoette thuis Pelikaan uit Zwijndrecht. Beide teams bleven 32 minuten lang op de 0-0 brilstand stand. Toch waren er enkele mogelijkheden voor de boys om de leiding te nemen. In de 27e minuut werd een pracht voorzet van Rik net naast geschoten door Youri Volkman. Enkele minuten later kwam Juwensly Orcadio ook met een scherpe voorzet, maar de afronding ontbrak.

Net na het half uur nam RVVH toch de leiding en de overhand. Jair Louter haalde strak uit en scoorde de 1-0. Pelikaan was nog maar net bijgekomen van hun achterstand en had al weer gescoort. Een steekpass van Youri Volkman werd uitstekend afgemaakt door Leroy Nijgh.

In de 2e helft kwamen de boys niet meer tot scoren. Het vizier stond niet op scherp. Levi Hoogendoorn schoot net naast en Bo Terlouw schoot net over het doel heen. Een mooie aanval van Damian Mars kon helaas ook geen vervolg krijgen. Maar liefst drie man ging hij voorbij en daarna werd zijn voorzet niet afgemaakt. In het laatste kwartier van de wedstrijd werd een poging van Hoogendoorn nog gekeerd door de Pelikaan keeper.

Pelikaan wilde nog iets aan de stand veranderen, maar slaagde hier niet in. Een goeie aanval werd naast gekopt. De 2-0 bleef uiteindelijk na 90 minuten ook op het scorebord staan. Komende dinsdagavond speelt RVVH een uitwedstrijd tegen VDL O23.

RVVH speelde in Vlaardingen een oefenwedstrijd tegen het 2e team van Victoria,04. De boys opende al na 7 minuten de score door een doelpunt van Jardy Terwisscha. Een kwartier later kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. In de 33e minuut scoorde Victoria de 2-1. Dit was tevens de ruststand.

Na de pauze regende het doelpunten. Sven Kloppenburg en Ronald Ouwens zette RVVH weer op een 2-3 voorsprong. Een minuut later lag de gelijkmaker al weer in het doel. 3-3. De wedstrijd werd afgesloten bij een 5-5 stand. Nick Huizer en Ronald Ouwens tekenden voor de 3-4 en de 4-5.

Dinsdagavond speelt RVVH om 20:00 uur een oefenwedstrijd tegen Slikkerveer 2.

RVVH Vr1/Vr2:

Het vrouwencombiteam speelde een oefenwedstrijd tegen Slikkerveer O17. Voor rust werd er niet gescoord. In de 2e helft eindigde de wedstrijd in 1-1. Jennifer Bakker scoorde namens het vrouwenteam.