Dagverslag zaterdag 28 mei

Door: Arie Verveer

RVVH 2:

RVVH speelde thuis tegen Zwaluwen 2.

RVVH startte afwachtend aan de wedstrijd, maar kwam toch op voorsprong. Na ruim een kwartier kreeg RVVH een strafschop. Een goed genomen corner kon door John van Vugt worden binnen gekopt, maar hij werd hierbij opzichtig in de rug geduwd. De scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Leroy Nijgh schoot de strafschop onhoudbaar binnen.1-0.

RVVH was hierna wat slordig aan de bal en de passing was ook matig. Hierdoor moest RVVH weer terug om te verdedigen. In de slotminuten kon RVVH de score verder opschroeven. Kevin de Graaff bediende Damian Mars op maat voor de 2-0 voorsprong. Vlak voor rust was Kevin de Graaf weer trefzeker, uit een voorzet van Damian Mars kopte Kevin de bal hard binnen.

In de 2e helft creëerde RVVH meer kansen, alleen werden ze niet allemaal benut. Even later speelde Damian Mars opnieuw de hoofdrol bij de voorbereiding op de 4-0. Dit keer kwam een voorzet op maat aan bij Claudio van Halem die de 4-0 kon binnen koppen. Zwaluwen was geklopt en tot een wedstrijd kwam het eigenlijk al niet meer. RVVH werkte nog aan het doelsaldo en schroefde dit op.  Na 63 minuten zette Kevin de Graaf het scorebord op 5-0.

Een kwartier voor tijd werd Youri Volkman bereikt door Claudio van Halem en Youri plaatste de bal prachtig langs de Zwaluwen keeper. Het slotakkoord kwam van de geblesseerde Ricky Boogert die knalde de 7-0 binnen. RVVH is na de winst nog altijd 2e maar kan koploper SHO niet meer inhalen. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd om 12 uur tegen Brielle 2. Bij winst pakt RVVH de 3e periode en bij een gelijkspel is RVVH afhankelijk van de overige uitslagen. Waarschijnlijk kan RVVH ook nog een vervangende periode pakken van SHO.

Opstelling RVVH 2: Blaak, van Barneveldt, Louter, van Vugt(60 v/d Weele), Boogert, Volkman, Terlouw, de Graaff(64 de Vries), Nijgh, Orcadio(12 van Halem), Mars.

RVVH 6:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Heinenoord 4.

RVVH speelde in een feestopstelling en hadden de aanval ingeruild voor de verdediging. Dit pakte goed uit want Thomas van Anraad opende de score voor de Blauwwitte brigade. Heinenoord knokte zich hierna terug. Uit een vrije trap scoorde de tegenstander de 1-1.

Na de pauze kwam RVVH beter uit de startblokken. Kelvin Komduur en Lars Achterberg zorgden voor een 1-3 score. Heinenoord kwam door een eigen doelpunt van Tom Baan weer dichterbij. Gelukkig kon Kelvin Komduur weer het verschil maken voor RVVH. 2-4. In de slotfase deed Heinenoord nog wel wat terug, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar.

RVVH is na 20 wedstrijden nu uit gevoetbald. De boys staan nu op een mooie 5e plaats met 26 punten. De overige clubs moeten nog enkele wedstrijden inhalen en waarschijnlijk kan er nog wat verandering in de stand komen.

RVVH 7:

RVVH speelde thuis tegen de koploper Slikkerveer 2.

In de 1e helft keken de boys al snel tegen een 0-2 achterstand aan. Gelukkig kwam Nick van Breugel met de aansluitingstreffer van RVVH. Slikkerveer kwam nog voor rust met een antwoord.1-3.

In de 2e helft ging de wedstrijd met 1-5 verloren. Voor RVVH zit het seizoen er weer op. De boys hebben in 21 wedstrijden een mooie 5e plek behaald.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam staat veilig op een 7e plaats en zijn weer verzekerd van nog een jaar in de 1e klasse. Zaterdag moesten de vrouwen het op eigen terrein opnemen tegen IJzendijke Vr1.

RVVH kwam in de 1e helft op een 0-2 achterstand en moesten dit na de pauze zien weg te werken. De vrouwen slaagden daar niet in, want IJzendijke bouwde de score verder op naar een 0-4 voorsprong.

Veerle Keesmaat bracht RVVH met een goal weer terug in de wedstrijd. Het verschil werd kleiner gemaakt door Renee Zoutewelle die er 2-4 van maakte. Daarna ging de wedstrijd met 3-6 verloren. Renee Zoutewelle scoorde de 3-5. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen de laatste competitiewedstrijd. Om 12 uur word er in Klaaswaal afgetrapt tegen SSS Vr2.

De vrouwenhoofdmacht komt dinsdagavond om 8 uur in actie. In Klaaswaal spelen de vrouwen tegen SSS Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH speelde de laatste wedstrijd uit tegen Cvv Zwervers O19-1.

De wedstrijd ging nergens meer over en dat was te zien ook. Na een 2-1 achterstand bij rust ging de wedstrijd in de 2e helft met 4-1 verloren.

Het enige doelpunt van RVVH kwam op naam van Rody Anakotta. RVVH is met 14 punten uit 10 wedstrijden op een 3e plaats geëindigd.