Dagverslag zaterdag 29 oktober.

RVVH 1:

Na de bekerwedstrijd zaterdag tegen DBGC en de wedstrijd dinsdagavond voor de Fidus Cup tegen Egelantier Boys kon RVVH zich nu weer opmaken voor de competitie. Op eigen terrein moesten de boys het opnemen tegen SVOD’22 uit Domburg. De gasten staan momenteel op een 12e plek en hebben in  4 wedstrijden slechts drie punten verzameld. Alleen van Spartaan’20 werd op eigen terrein met een 2-1 overwinning de punten binnen gehaald. RVVH bivakkeert momenteel met 5 punten uit 4 wedstrijden op een 8e plek.

In de 1e helft werd SVOD’22 al meteen onder druk gezet door RVVH. Na 10 minuten kon RVVH de leiding nemen, uit een cornerbal van Guytano dos Santos was het topscoorder Remco Buist die de 1-0 mooi in de hoek wist binnen te koppen. Daarna kreeg RVVH het erg druk met het nemen van cornerballen aan de linker en rechterkant, maar uiteindelijk leverde dit verder niets op.

Vlak voor rust kon RVVH pas verder afstand nemen. Gino Stolk lag de bal goed terug op Guytano dos Santos die meteen de trekker overhaalde voor de 2-0 voorsprong. Een mooi moment om mee de rust in te gaan!

Na de pauze liep de teller weer door voor RVVH. In de 55e minuut was het Everton Pires Tavares die een voorzet van Papito Merencia op fraaie wijze binnen kopte. Enkele minuten later moest keeper Tim Elkhuizen even handelend optreden bij een uitval van SVOD, met beide vuisten werd het gevaar geweken.

RVVH verzuimde hierna om de score verder uit te breiden. Het werd een verdiende 3-0 overwinning. Bij RVVH maakte  Levi Hoogendoorn met een invalbeurt zijn 1e minuten voor de competitie in RVVH 1.

Door de winst is RVVH van een 8e naar een 7e plaats gestegen op de ranglijst. Aan kop gaat SHO met 12 punten uit 5 wedstrijden. De overige uitslagen zijn:Spartaan’20 – BVCB 2-0, Terneuzense Boys – Brielle 2-2, Cvv Zwervers – Xerxes DZB 1-1, SHO – DCV 2-0, De Zwerver – Rijsoord 3-3 en Heerjansdam – Nieuw Lekkerland 0-0.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij BVCB, de wedstrijd start om half drie.

Opstelling RVVH 1: Elkhuizen, Steketee, Boers, Dragon, Proost, Merencia(65 Kroon), Stolk(74 El Koubai), dos Santos, Pires Tavares(65 Dermendjan), de Witte, Buist(78 Hoogendoorn).

De nummer twee RVVH nam het zaterdag op eigen terrein op tegen de nummer 8 Barendrecht.

De boys begonnen welvarend aan de wedstrijd. Na 6 minuten drong  Jair Louter met zijn 1e solo-actie de zestien binnen, maar helaas ging de inzet hierna naast het doel. Enkele minuten later had  Kevin de Graaf het vizier ook niet op scherp en mikte hij de bal naast het doel.

In de 10e minuut haalde Twan v/d Weele ook de trekker over, zijn afstandsschot miste ook de scherpte. Patrick Lopes mikte later de bal ook naast het doel. Na 20 minuten kon Tayfun Karaca uiteindelijk wel het doel vinden, maar zijn treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Barendrecht kon er maar heel weinig tegenover stellen. Met een ongewijzigde stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

Na de rust ging de wedstrijd op de zelfde voet verder. RVVH was slordig aan de bal en de eindpass ontbrak telkens. Veel kansen werden gemist en ook werden er verkeerde keuzes gemaakt. Huib van Barneveldt brak door aan de rechterkant en kon de bal afdrukken, maar lag hem breed en deze kwam achter Tayfun Karaca terecht waardoor de kans weg was.

De ingevallen Nick Huizer kwam 1 op 1 met de keeper te staan, maar ook hij kon het doel niet vinden. Een kwartier voor tijd kwam de gelegenheidspits in het veld voor de moe gestreden Kevin de Graaf. In het slot van de wedstrijd kon Claudio het verschil maken. Een mooie voorzet van Tayfun Karaca werd door Claudio goed binnen gekopt. Enkele minuten later ging de verdediger van Barendrecht in de fout door goed druk zetten van Tayfun Karaca. Tayfun schoot in 1e instantie op de keeper, maar in de rebound stond Claudio van Halem op de goeie plek om de 2-0 binnen te schieten.

De opluchting was enorm na het laatste fluitsignaal. RVVH staat na 5 wedstrijden nu op een 3e plaats. De boys hebben nu 13 punten behaald. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen Ariston’80 2 in Delft.

Opstelling RVVH 2:Blaak, Daviraz(60 Zoutewelle), v/d Weele, Louter, Boogert, Volkman(60 van Leenen), M.Lopes(60 Terlouw), de Graaf(75 van Halem), van Barneveldt, Karaca, Lopes da Veiga Martins(35 N.Huizer).

RVVH speelde zaterdag op de Bongerd tegen Barendrecht 3.

Na 18 minuten nam RVVH al afstand van de directe tegenstander, een voorzet van Bart de Vries kwam bij de 2e paal terecht waar Jardy Terwisscha klaarstond om de 0-1 binnen te koppen. In de 30e minuut was het opnieuw Jardy Terwisscha die nu met een lange bal van Bob Krens werd weggestuurd. Op snelheid ging hij door, maar zijn schot wat volgde ging naast.

Een minuut of acht later werd de 0-2 voorbereid door Bart de Vries. Vanaf de zijlijn trok hij naar binnen en met een balletje tussendoor werd Kevin van Heek bereikt die kon via de keeper de 0-2 tussen de palen werken. Vlak voor rust sloeg RVVH nogmaals toe. Een cornerbal van Gulba Delgado kwam strak bij de 1e paal en via de voet van Jardy Terwisscha beland de bal het doel in.

In de 2e helft kwam Barendrecht al vlot met een aansluitingstreffer. Bal verlies van Bob Krens bij een 3 tegen 2 situatie werd goed uitgespeeld door Barendrecht.1-3. Een minuut later kon RVVH de marge weer vergroten. Kevin van Heek werd goed strak ingespeeld door Robin Malipaard, daarna volgde een pass op Jardy Terwisscha die de bal vervolgens de verre kruising injaagde. Na een uur spelen deed Barendrecht weer iets terug. Een te laag uitgeschoten bal van keeper Joris Vugt kon door de spits van Barendrecht worden binnen gekopt.2-4.

Halverwege de 2e helft kon Barendrecht nog dichterbij komen toen scheidsrechter Kucuksen een strafschop gaf, maar gelukkig ging de bal naast. In het slot van de wedstrijd wisten de Bongerdbewoners toch nog dichterbij te komen. Na een hoofdblessure van Joshua Capelle liet de scheidsrechter doorspelen en uit de kluts viel alsnog de 3-4. Gelukkig gingen de drie punten toch mee naar Ridderkerk!! De winst heeft RVVH naar een 4e plaats gebracht. Met 9 punten uit 5 wedstrijden staan ze op 4 punten achterstand van koploper IJvv Zwervers 2. Zaterdag 5 november speelt RVVH om half drie thuis tegen Slikkerveer 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, de Vries(62 Amaarouk), Monteiro, Spierings, Capelle, Malipaard(83 M v/d Graaff), Krens(78 de Ruiter), Mosmans, Delgado, van Heek(83 Juwel Orcadio), Terwisscha(78 Mulder).

De nummer 6 RVVH speelde zaterdag thuis tegen de nummer 10 op de ranglijst Capelle 7.

In de 1e helft kwamen de boys op een 0-1 achterstand. Na de pauze probeerde RVVH er  nog wel alles aan te doen om de wedstrijd te kantelen. Helaas lukte dit niet meer. De wedstrijd ging met 1-4 verloren.

De enige goal van RVVH kwam op naam van Karnik Nazaryan. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half drie op bezoek bij DCV 3.

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Swift Boys 4.

In een slechte 1e helft van RVVH nam Swift Boys de leiding. Het brakke team had vrijdag een klein feestje achter de rug en plukte daar nu de vruchten van. Na de 1-0 van Swift Boys gingen de koppies al snel hangen. De 2-0 volgde al snel.

In het 2e deel werd de wedstrijd volledig weg gegeven. Een 5-0 achterstand was een moeilijke hindernis om daar dan ook nog van terug te komen. Kelvin Komduur mocht de schade wat draaglijker maker voor RVVH, uit een strafschop maakte hij de enige goal voor RVVH. Met 5-1 ging de wedstrijd verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Lekkerkerk 3.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen hekkensluiter ZBVH.

De boys begonnen goed in de 1e helft en waren al snel heer en meester. Stefan Komduur en John v/d Padt drukten beiden 2x af voor RVVH. Met een 4-0 voorsprong ging RVVH de rust in.

Na de pauze was de concentratie wat weg bij de boys waardoor ZBVH wat terug kon doen. Het werd 4-2. Gelukkig kon Johan de Ruiter de marge weer vergroten en maakte hij de 5-2. In de tegenstoot werd het toch nog 5-3. De focus kwam hierna weer terug bij RVVH. De boys liepen fors uit, door doelpunten van John v/d Padt(4x), Patrick van Es en Raymond Josee werd het 11-3.

Het slotakkoord was van Roy de Lepper. Door een eigen doelpunt werd door hem de eindstand op 11-4 bepaald. Na 5 wedstrijden staat RVVH met 9 punten op een keurige 5e plek. Aanstaande zaterdag kan RVVH goeie zaken doen, want de boys gaan om 12 uur op bezoek bij de koploper Charlois 3.

RVVH O23:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Groote Lindt O23-1.

Door een aantal blessures was het team van RVVH niet geheel compleet. Toch kwamen de boys op een 1-0 voorsprong, een mooie voorzet van Mika Kroos werd door Juandro Souisa goed afgerond. De score werd verdubbeld door Sven Bout. Uit ee cornerbal van Jarmo de Bode kopte Sven de 2-0 binnen.Moise Mpongo zette de 3-0 voorsprong op het scorebord.

In de 2e helft speelde RVVH de wedstrijd goed uit. Na de 4-0 van Juandro Souisa scoorde Sven Bout uit een corner van Thijmen de Vries de 5-0. De 0-10 overwinning uit bij Groote Lindt leek ook weer aardig in het zicht te komen. Maar de teller bleef bij de 6-0 Juandro Souisa steken .

Een mooie en degelijke overwinning weer voor RVVH! Aanstaande zaterdag staat er een interessante wedstrijd op het programma. RVVH gaat om half elf op bezoek bij koploper FC Binnenmaas. Het ongeslagen Fc Binnenmaas verloor zaterdag voor het eerst punten. Tegen Drechtstreek werd er met 3-3 gelijk gespeeld. Bij winst kan RVVH in punten gelijk komen met Binnenmaas. Het belooft dus een pittige strijd te worden zaterdag!

Het vrouwenteam ging zaterdag in Zeist op bezoek bij de ongeslagen koploper Saestum Vr2.

Alle doelpunten vielen in de 1e helft. Een achterstand van 3-0 kon RVVH in de 2e helft niet meer kantelen. Komende zaterdag spelen de vrouwen om half drie thuis tegen Sparta Rotterdam Vr1.

RVVH O19-1:

De nummer drie RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer vier Capelle O19-2.

RVVH begon goed georganiseerd aan de 1e helft, daar had Capelle duidelijk moeite mee. Toch kwam Capelle aan de leiding. Na een handsbal van Sam Vaessen gaf de scheidsrechter een penalty aan Capelle, die werd genadeloos binnen geschoten. met een 1-0 achterstand moest RVVH in de rust een plan bedenken om Capelle te bestrijden.

Iedereen had in de 2e helft het geloof om te winnen, dat was ook te zien in de wedstrijd. RVVH was agressief. Via Bram v/d Windt kwam RVVH snel op gelijke hoogte. Even later was het Sam Vaessen die alle frustratie van de pingel in de 1e helft via een vrije trap van 25 meter van zich af schoot. Hij maakte er 1-2 van. De honger naar meer dat bleef, dit resulteerde in veel kansen die helaas niet werden afgerond.

Toch werd het nog 1-3. Na een voorzet van de zijkant liep Capelle de bal in eigen doel. Een mooie overwinning voor RVVH. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Barendrecht O19-2.

RVVH O17-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Gouda O17-1.

Een 0-1 achterstand kon in de 2e helft niet worden weg gewerkt door RVVH. De wedstrijd ging met 0-6 verloren.

Komende zaterdag speelt RVVH om 14:45 uur een uitwedstrijd tegen Barendrecht O17-2.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Spartaan’20 O15-3.

Na een redelijke start van de boys was het toch Spartaan dat na 17 minuten de leiding nam. De kansen van RVVH werden uiteindelijk niet benut. Met een 0-1 achterstand was de rust aangebroken.

In de 2e helft ontbrak het bij RVVH aan creativiteit en mede door een slechte verdediging vielen de doelpunten van Spartaan aan de lopende band. De wedstrijd ging met 1-6 verloren. De enige goal van RVVH werd gescoord door Shuve Bartholomeus. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Charlois O15-1.

RVVH O14-1:

RVVH begon de 1e wedstrijd van de nieuwe competitie uit tegen Nieuwerkerk O14-3.

Een sterk begin van RVVH resulteerde al na 6 minuten in de 0-1 voorsprong door een doelpunt van Levi v/d Velde. Goed druk zetten werd daarna weer beloond met een doelpunt van Myka Laan. Luc Koedood zette de 0-3 ruststand op het scorebord.

Na de pauze kwam er weing verandering in het spelbeeld. Door doelpunten van Jayce Bijvoets en Luc Koedood werd de score uitgebreid naar 0-5.  Het slotakkoord kwam van Sil Douma, hij maakte er 0-6 van. Gebrek aan concentratie resulteerde uiteindelijk in de 1-6 eindstand. Aanstaande zaterdag speelt RVVH  om 12 uur op eigen terrein tegen ’s Gravendeel O14-1.