Dagverslag zaterdag 3 december

RVVH 1:

Zaterdag speelden de hoofdmacht op een vervroegd tijdstip wegens de wedstrijd van Oranje tegen de Verenigde Staten. RVVH nam het op tegen de oranjehemden van SHO uit Oud-Beijerland. De boys gaven in de 1e helft goed tegenstand en waren zoals gebruikelijk weer veel in balbezit. Toch waren de mogelijkheden op slechts 1 hand te tellen. Na 26 minuten moest Romano Niamut eerst voor opruiming zorgen voor het RVVH doel, een listige bal van SHO werd door Romano weggewerkt.

Een minuut of tien later kreeg RVVH zijn 1e mogelijkheid, Guytano dos Santos zorgde voor een voorzet op maat maar Gazar Dermendjan kopte de bal naast het SHO doel. Enkele minuten voor rust haalde Dermendjan nogmaals uit, maar zonder succes. Met een ongewijzigde stand gingen beide teams de rust in.

Na de pauze nam RVVH al vlot de leiding. Laurens de Witte was goed doorgebroken en kon uitstekend de 1-0 binnenschieten. In de 64e minuut probeerde SHO langszij te komen, maar keeper Tim Elkhuizen bracht goed redding. Een kwartier voor tijd werd de overwinning zeker gesteld, Gino Stolk ging alleen door op de keeper met aan zijn zij Tayfun Karaca die dan ook de 2-0 in het lege doel mocht schieten.

Zo haalde RVVH eindelijk weer eens de drie punten binnen! De winst bracht voor RVVH nog geen verandering op de ranglijst. Wellicht kan er aanstaande misschien een stap omhoog gedaan worden. De boys spelen zaterdag een uitwedstrijd tegen De Zwerver uit Kinderdijk. Overige uitslagen zijn: Brielle – Heerjansdam 0-2, SVOD’22 – Terneuzense Boys 2-2, Nieuw Lekkerland – Xerxes DZB 0-2, BVCB – Cvv Zwervers 4-4, DCV – Rijsoord 2-2, Spartaan’20 – De Zwerver 6-3.

Opstelling RVVH 1:Elkhuizen, Steketee, Dragon, Boers, Dragon, El Koubai, Niamut, de Witte, dos Santos, Pires Tavares(82 van Barneveld), Dermendjan(65 Karaca), Bouwmeester(57 Stolk).

Koploper RVVH nam het zaterdag thuis op tegen de nummer 7 op de ranglijst MVV’27 2.

In de 1e helft verzuimde RVVH de score te openen. Levi Hoogendoorn kon een steekbal van Kevin de Graaf goed meenemen en vervolgens haalde Hoogendoorn de trekker over, maar de bal werd voor het doel weggewerkt. Enkele minuten later raakte Patrick Lopes da Veiga Martins de paal, maar de scheidsrechter had al gefloten voor buitenspel.

Na een half uur tikte Youri Volkman de bal door naar Kevin de Graaf, hij probeerde de bal over de MVV keeper te stiften maar de keeper kon met de vingertoppen nog net wegwerken. In de 38e minuut was het toch MVV die keeper Joris Blaak het nakijken gaf. De gasten gingen met een 0-1 voorsprong de rust in.

In de 2e helft kon RVVH na een klein uur weer langszij komen. Ray Kroon schoot de gelijkmaker binnen. Daarna zette RVVH de achtervolging in, maar het vizier was niet scherp genoeg. Halverwege de 2e helft werd er door Patrick Lopes da Veiga Martins vanaf de rechterkant net over geschoten. Even later miste ook Mauro Daviraz ook net doel.

Een kwartier voor tijd schoot Ray Kroon ook met scherp, maar de keeper wist het schot te keren. Vlak voor tijd kopte Mauro Daviraz na een cornerbal nog op de lat. Even later floot de scheidsrechter voor het einde. De boys moesten dit keer genoegen nemen met een punt. De concurrent Nieuwenhoorn 2 nam zaterdag bij Ariston in Delft wel de drie punten mee naar huis. Ze wonnen uiteindelijk met 0-3 en namen door de winst de koppositie over van RVVH omdat het doelsaldo van RVVH iets minder is.

Aanstaande zaterdag staat er om kwart over elf een uitwedstrijd gepland tegen Zwaluwen 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, Louter, Mars(77 Boogert), v/d Weele, Swarttouw, Daviraz, Volkman, Lopes, de Graaf, Lopes da Veiga Martins, Hoogendoorn(65 v/d Male).

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen de hekkensluiter NOC Kralingen 2.

Na een openingsgoal van Bob Krens in de 22e minuut werd de score snel opgeschroefd door RVVH, in de 35e minuut stond het scorebord al op 4-0 door doelpunten van Mitchel Zoutewelle, Bob Krens en Kevin van Heek. Voor rust werd het door een doelpunt van NOC Kralingen 4-1.

In de 2e helft ging RVVH stug door met scoren. Kevin van Heek en Melvin Monteiro brachten de teller op 6-1. Na de 6-2 van NOC Kralingen schoot Kevin van Heek ook weer tweemaal raak. Het slotakkoord kwam van Karnik Nazaryan die de eindstand op 9-2 zette.

RVVH staat door de winst op een mooie 2e plaats. Met 22 punten uit 10 wedstrijden staan de boys met 2 punten achter op koploper IJvv Zwervers 2. Aanstaande zaterdag strijden de boys om half 12 voor de koppositie tegen IJvv Zwervers 2.

Opstelling RVVH 3: Willemen, de Vries, Zoutewelle(61 Nazaryan), Mosmans, Malipaard(26 Sewpal), Krens, Delgado(61 Gravenbeek), Monteiro, Terwisscha(67 Mulder), Huizer(45 Msseyh), van Heek.

RVVH kreeg zaterdag bezoek van de koploper Spirit 7.

In de 1e helft kon RVVH goed meekomen met de koploper. Een 1-1 gelijkspel stond er op het scorebord. Jessie Fransekaaklijn scoorde. Na de pauze scoorden beide teams nog eenmaal. RVVH pakte een verdienstelijk punt door met 2-2 gelijk te spelen. Jessie Fransekaaklijn scoorde ook de 2e voor RVVH.

Komende zaterdag speelt RVVH om kwart over 1 een uitwedstrijd tegen NOC Kralingen 3.

RVVH O23:

Koploper RVVH ging zaterdag in Zwijndrecht voor de kraker tegen de nummer 3 op bezoek bij Pelikaan O23-1.

In een gelijkopgaande strijd kreeg RVVH de 1e grote kans, Thijmen Vries schoot 1 op 1 tegen de keeper op. Daarna nam  RVVH toch de leiding, na een fout in de opbouw van Pelikaan kon Kamal el Ouardi de boys op 0-1 brengen.

Kort daarna omzeilde een speler uit de 2e lijn buitenspel en werd de gelijkmaker binnen geschoten. 1-1 was tevens de ruststand.

In de 2e helft kwamen er goeie kansen met Juandro Souisa. Uit de rebound van een vrije trap van Thijmen Vries werd de 1-2 gescoord, maar advies van de grensrechter werd de zuivere goal afgekeurd. De wedstrijd werd wat grimmiger waardoor RVVH de wedstrijd met 10 man uit moest spelen wegens een rode kaart van Juandro Souisa.

RVVH was met 10 man nog de betere, maar de boys kwamen niet verder dan een puntendeling.

Fc Binnenmaas profiteerde van de puntendeling, op de Bolnesserberg werd er met 0-6 gewonnen van Bolnes O23. Fc Binnenmaas gaat nu met 34 punten uit 13 wedstrijden aan de leiding gevolgd door RVVH en Pelikaan met 32 punten uit 13 wedstrijden. Komende dinsdagavond speelt RVVH thuis voor de Fidus Cup tegen Poortugaal O23-1. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Drechtstreek O23-1. Fc Binnenmaas ontmoet in de kraker Pelikaan O23-1.

De RVVH vrouwen gingen richting Leiderdorp voor de ontmoeting met RCL Vr1.

In de 1e helft hield RVVH zich goed staande, met een ongewijzigde tussenstand floot scheidsrechter Hendrik Sewnandan voor rust.

Na de pauze opende Jennifer Bakker de score voor RVVH. Uiteindelijk werd het 2-2. Avalon van Dijk zorgde voor de gelijkmaker. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen Sc Klarenbeek Vr1, aanvang half drie.

RVVH O19-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Sc Feijenoord O19-2.

In een bloedstollende wedstrijd vol spanning en vechtlust werd er van beide kanten volop gescoord. Bij rust stond RVVH met 2-3 aan de leiding. Helaas door persoonlijke fouten van RVVH ging de wedstrijd met 6-5 verloren.

Doelpunten kwamen van Bram v/d Windt, Indy Bekker, Yovannie Dias, Bilal Akova en Thijs v/d Wel.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH op eigen terrein om half 3 tegen Excelsior R O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH speelde zaterdag thuis tegen de overburen Slikkerveer O17-1.

In de 1e helft werd RVVH op een 0-2 achterstand gezet. Gelukkig zette RVVH na de pauze de achterstand om in een 3-2 winst. Bradley Hoogendoorn schoot 2x raak, Ruben v/d Elst scoorde 1x.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 1 uur een uitwedstrijd tegen Lekkerkerk O17-1.

Op de Bongerd heeft RVVH zaterdag de 1e punt binnen gehaald. Tegen Barendrecht O15-2 kwam RVVH niet tot scoren. In de hervatting bleef het ook 0-0. De boys staan nog altijd op een onderste plek. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Sc Feijenoord O15-2.

RVVH O14-1:

RVVH speelde zaterdag op een koud Sportpark van Ridderkerk tegen de koploper Cvv Zwervers O14-1.

In de 1e helft begon de wedstrijd aardig in evenwicht, maar geleidelijk aan nam Zwervers toch de leiding. Na 18 minuten werd het 0-1, daarna liep de Zwervers uit naar 0-3.

Na de rust ging RVVH beter voetballen, maar toch kregen ze nog een goal tegen. 0-4. Luc Koedood bepaalde de eindstand op 1-4. RVVH staat na 6 wedstrijden met 10 punten op een mooie 4e plek. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur een uitwedstrijd tegen CKC O14-1.

RVVH O12-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij SHO O12-4.

In een natte neuzenwedstrijd brak SHO al snel door, maar wat ongelukkig kwam de bal tegen het been van Hamza Alzaibak aan en rolde zo het doel in. Gelukkig kon Kayra Verstraten 5 minuten later al weer voor de gelijkmaker zorgen. Daarna had RVVH de leiding kunnen nemen, maar het vizier van Kayra Verstraten stond niet helemaal scherp.

SHO wist daarna wel 2x het doel te vinden. Met een 3-1 achterstand ging RVVH de rust in.

Na een goed gesprek in de rust begon RVVH met goede moed in de 2e helft, maar helaas kon de tactische planning van RVVH al snel de prullenbak in. Door een handsbal van Sven kon SHO uit een penalty de 4-1 maken. SHO liep hierna uit na een 8-1 overwinning. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Smitshoek O12-5.

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein Fc IJsselmonde O11-1.

In een zwakke 1e helft kwamen de boys op een 0-2 achterstand. Na de pauze ging de wedstrijd met doelpunten op en neer. Helaas ging de wedstrijd met 4-7 verloren. Doelpunten kwamen van Amin Massaoudi, Ryan Mellah, Gillion Pietersz en Roel v/d Greijn. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 9 een uitwedstrijd tegen Smitshoek O11-1.