Dagverslag zaterdag 30 april

RVVH begon op eigen terrein met een wedstrijd tegen de nummer 6 Hellevoetsluis 2.

De boys begonnen matig in de 1e helft, maar kwamen toch op een 1-0 voorsprong. Na 25 minuten was het Thijmen de Vries die met een dieptebal op maat Stevie Soares bereikte. Hij kwam alleen voor de keeper en scoorde de 1-0. Enkele minuten later werd de score weer verdubbeld door Stevie Soares die na een voorzet van Damian Mars met een kopbal de 2-0 binnen kon werken. Na 45 minuten blies arbiter Sulaiman voor de rust.

Na de pauze ging het voor RVVH binnen 10 minuten helemaal mis. Na een uur spelen stond Hellevoetsluis op gelijke hoogte met RVVH.(2-2). De boys dachten dat ze er al waren maar dit kwam na 68 minuten duur te staan toen de 2-3 ineens gescoord werd. Met wat aanvallende wissels wilde trainer van Harselaar nog iets forceren, maar de boys gaven achterin teveel ruimte weg en daardoor werd het in de slotfase ook nog eens 2-4 voor Hellevoetsluis. Het werd daardoor een zure nederlaag voor RVVH. RVVH is door het verlies een plaatsje gezakt op de ranglijst. Met 34 punten uit 17 wedstrijden staan de boys nu op een 3e plaats. Koploper is SHO met 43 punten uit 17 wedstrijden gevolgd door Smitshoek met 35 punten uit 17 wedstrijden.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 11:45 uur een uitwedstrijd tegen Heinenoord 2.

Opstelling RVVH 2:Blaak, Mars(80 Volkman), van Leenen, Vugt, Boogert, de Vries(80 van Halem), Terlouw, Furtado Oliveira(63 K de Graaf), Nijgh(63 Hoogendoorn), Soares, Orcadio.

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Nieuwerkerk 2.

In het begin van de wedstrijd moest keeper Joris Vugt al redding brengen bij een 1 op 1 situatie met de keeper, gelukkig kon Joris goed met zijn voet redden. Kort hierna kreeg RVVH de mogelijkheid om de score te openen. Een goeie steekpass van Kamal El Ouardi die bereikte Nick Huizer die goed langs de keeper ging maar onder druk van twee man de bal naast schoot.

In de 10e minuut kon keeper Vugt opnieuw een achterstand voorkomen met wederom een fraaie redding. Een minuut of 10 later hield hij zijn team weer op de been met goed keeperswerk. Vlak voor het half uur kon RVVH dan de leiding nemen, na een goede opening van Jardy Terwisscha kon Kamal El Ouardi naar binnen komen en hij kreeg de bal wat gelukkig voor zijn voeten. Van zo,n 19 meter afstand krulde hij de bal in de korte hoek binnen.0-1.

Nieuwerker miste hierna een poging om op gelijke hoogte te komen, maar kon vlak voor rust de stand toch recht trekken. Uit een lange bal kon een buitenspeler de bal laag binnen schieten.

In de 2e helft had RVVH wat pech om op voorsprong te komen. Eerst werd een kopbal van Julian Arnold goed gered door de keeper van Nieuwerkerk en kort daarna werd een treffer van Menno v/d Male in 1e instantie goed gekeurd door de scheidsrechter, maar deze kwam hier later toch op terug. Ook Robin Malipaard zag zijn poging gered worden door de keeper van Nieuwerkerk.

Toen viel in de 77e minuut toch een doelpunt aan de andere zijde. Een diagonaal schot van de spits van Nieuwerkerk zorgde voor de 2-1. In blessuretijd kreeg RVVH nog een enorme kans om vanaf 7 meter te scoren, maar er werd recht op de keeper geschoten. Zo leden de boys een 2-1 verlies. Komende zaterdag speelt RVVH op eigen terrein om half drie tegen Soccer Boys 2.

Opstelling RVVH 3: Vugt, v/d Weele(65 J v/d Nat), Spierings, D v/d Nat, Langeler, Kloppenburg, Malipaard, de Vries(65 Gravenbeek), El Ouardi(74 Capelle), Terwisscha(46 Arnold), Huizer.

RVVH speelde op eigen terrein tegen Heinenoord 3.

De boys kwamen al meteen met een openingskans na een minuut voor Jeroen v/d Male die bij een gebrek aan voorhoedespelers linksbuiten stond, maar na een panna schoot hij op de paal. Hierna ging het mis voor RVVH. Een 0-2 achterstand werd  nog bijna uitgebreid naar een 0-3 achterstand, maar gelukkig stopte keeper Max Anemaat een strafschop goed.

RVVH kon de achterstand nog voor rust wegwerken. Door een droge schuiver van Mister RVVH Robert Kooiman werd het 1-2 en Kevin van Heek tekende daarna voor de gelijkmaker.

Na de pauze bloedde het een beetje dood en bleef het 2-2. Mike Mastrigt moest vlak voor tijd het veld verlaten met een rode kaart( Dus meespelen met het 1e zit er nu niet in voor Mike). RVVH staat na 13 wedstrijden met 20 punten op een mooie 6e plaats.

RVVH speelde thuis tegen de nummer 3 Charlois 3.

RVVH kwam in de 1e helft op een 0-1 achterstand. In de 2e helft kon Kelvin Komduur zijn team weer op gelijke hoogte brengen. De wedstrijd ging met 1-2 verloren door een benutte strafschop van de tegenpartij.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen Fc Binnenmaas 5.

Het 1e vrouwenteam moest het op eigen terrein opnemen tegen de koploper Saestum Vr1.

De opdracht was compact spelen, daar slaagden de vrouwen goed in. Er werd heel weinig weg gegeven. Saestum moest het spel maken als koploper, maar hadden eigenlijk geen antwoord op de spelwijze van RVVH. Het duo Zimmerman en van Houwelingen hielden de hele wedstrijd de linies gesloten. Keepster Lisette Snel moest enkele keren redding brengen bij afstandschoten van de thuisploeg.

Met een ongewijzigde stand gingen beide teams op naar de thee.

In de 2e helft hielden de vrouwen zich goed staande tot in het slot van de wedstrijd. Toen ging het voor RVVH mis. In de 85e minuut kreeg Saestum een vrije trap . Een van richting veranderd schot ging daarna via de rug van een RVVH speelster het doel in. De 1-0 nederlaag was heel zuur!! Toch was trainer Andrew Thomas tevreden over het optreden van zijn team.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen de nieuwe club van trainer Thomas DTS’35 Ede.

Opstelling RVVH Vr1: Snel, Grootenboer, van Houwelingen, Dijkstra, Zimmerman, Zoon, van Dijk, Kemp, Zoutewelle, Hietbrink, de Rover(57 Schot).

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Sc’t Gooi Vr1.

Na een 1-0 achterstand bij rust gingen de vrouwen in de 2e helft met 3-1 onderuit. Jennifer Bakker redde de eer, zij maakte uit een strafschop de 3-1.

Komende zaterdag heeft RVVH geen competitieverplichtingen.

RVVH speelde zaterdag een inhaalwedstrijd tegen NOC Kralingen O15-1.

De boys begonnen met enkele gastspelers aan de wedstrijd. In de 1e helft kwam RVVH behoorlijk onder druk te staan. Door een strafschop kwam NOC op voorsprong.

Na de rust scoorde NOC nog een keer en werd het een 2-0 achterstand. RVVH was niet meer bij machte om een goede aanval op te zetten.

De drie punten bleven in Kralingen. RVVH staat na 9 wedstrijden op een 5e plaats.