Dagverslag zaterdag 4 december

Door: Arie Verveer

Zaterdag zijn er nog enkele wedstrijden afgewerkt waarbij een korte samenvatting van alles.

RVVH 7:

Koploper RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer elf op de ranglijst Cvv Zwervers 7.

De score werd geopend door Menno den Boef, daarna zorgde Patrick van Es voor de 2-0. Voor rust kwam Zwervers met de aansluitingstreffer.2-1.

In de 2e helft kwam RVVH niet meer in de problemen. Na de 3-1 van Sjoerd Mikolajczak en de 4-1 van Busta zorgde Patrick van Es met 2 goals voor het slotakkoord. De boys wonnen met 6-1. RVVH staat nog altijd bovenaan met 19 punten uit 9 wedstrijden gevolgd door Slikkerveer 2 op een 2e plek met 16 punten uit 6 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 13:30 een uitwedstrijd tegen CKC 4.

RVVH 8:

RVVH speelde thuis tegen de nummer 2 Rockanje 4.

Rockanje liep in de 1e helft uit naar een ruime 0-4 voorsprong. Na de pauze wonnen de gasten met 1-5 de wedstrijd. De enige treffer van RVVH kwam op naam van Bryan Tieleman. Komende zaterdag gaat RVVH om 14:00 uur op bezoek bij Hekelingen 8.

RVVH O17-1:

Het nog ongeslagen RVVH speelde op eigen terrein tegen Smitshoek O17-2.

RVVH kwam op voorsprong door een doelpunt van Djavann Munro. Daarna kwam Smitshoek weer op gelijke hoogte.1-1.

In de 2e helft  ging de wedstrijd met 1-5 verloren.

RVVH O15-1:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Feijenoord Mo 16.

In de 1e helft kwamen beide teams niet tot scoren.  Na de pauze waren er weinig grote kansen te melden. De matig fluitende scheidsrechter blies voor een overtreding van RVVH waarna Feijenoord de 1-0 binnen schoot. Een onterechte nederlaag kwam als een teleurstelling voor RVVH.

RVVH O13-1:

De nummer drie RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer twee LMO O13-1.

RVVH begon scherp en had veel balbezit. Toch kwam LMO na een eerste uitval op voorsprong. Na 17 minuten kon Sam Kreling RVVH weer op gelijke hoogte brengen.1-1.

RVVH maakte de kansen niet af, maar LMO deed dat wel. Met een 1-3 achterstand ging RVVH de rust in.

De 2e helft was matig. De kansen die LMO kreeg gingen er allemaal in. Binnen korte tijd was het 1-7. Jayce Bijvoets scoorde in de 58e minuut nog de 2-7. Komende zaterdag speelt RVVH om half negen tegen Charlois O13-2.

RVVH O11-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij VVOR O11-1.

Door wat blessures kreeg RVVH hulp van O11-3. Che van Toorn opende de score voor RVVH, daarna was Jöel Gorter goed voor de 0-2.

In de 2e helft komt VVOR door een miscommunicatie achterin terug naar 1-2. Daarna maakte Gillion het verschil voor RVVH.1-3. VVOR scoorde nog wel de 2-3, maar de overwinning kwam niet meer in gevaar.