Door: Arie Verveer

Na alle oefenwedstrijden van de afgelopen weken was het nu zaterdag eindelijk weer eens tijd voor het serieuze werk. De meeste teams van RVVH begonnen aan de bekerwedstrijden, er werd gestart in een poulefase met drie of vier verschillende clubs.

RVVH 2:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Barendrecht. Daar werd voor de beker gespeeld tegen Barendrecht 2. De ander wedstrijd in de poule ging tussen Alexandria’66 en Capelle 2.

Trainer van Vain had zaterdag te kampen met behoorlijk wat blessures binnen het team. De boys kwamen in de 1e helft al op een 2-0 achterstand tot de pauze. Een cruciale kopbal van Levi Hoogendoorn werd door arbiter A. Parry niet gezien dat deze over de lijn was. Na rust ging de wedstrijd met 3-0 verloren.

Komende zaterdag speelt RVVH om 11 uur thuis tegen Alexandria’66. Alexandria won zaterdag met 3-1 van Capelle 2.

RVVH 4:

RVVH startte zaterdag pas om kwart over vier op eigen terrein tegen Barendrecht 7. Na drie kwartier voetbal stonden beide teams nog in evenwicht.1-1. Na de pauze eindigde de wedstrijd in 2-2. Voor RVVH scoorde Jessie Fransekaaklijn en Delano Tito.

De andere partij ging tussen Smitshoek 8 en Zwervers IJvv4, daar ging Smitshoek er met de 4-3 winst vandoor. RVVH speelt zaterdag om half drie uit tegen Zwervers IJvv 4.

RVVH 5:

Zaterdag ging RVVH op bezoek in Barendrecht voor de wedstrijd tegen Barendrecht 11. In een gelijkopgaande wedstrijd regende het doelpunten. Na een snelle goal van Johan de Ruiter knokte Barendrecht zich terug. Voor rust kwam Barendrecht op 3-1 voorsprong. In de 2e helft zorgde Boudewijn de Groot weer voor de aansluitingstreffer van de blauwwitte brigade.

Barendrecht liet het er niet bij zitten en maakte weer het verschil.4-2. De boys gaven het niet op en werden steeds beter. Door goals van Tilanka Resoort en Ton Kreling werd het weer een wedstrijd.4-4. Vlak voor tijd bezorgde Aderito Duarte RVVH de 4-5 overwinning en de drie heerlijke punten. Redder in nood was Mike Mastrigt die de gelijkmaker van de doellijn redde.

RVVH heeft nu de 1e drie punten in de knip. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Zwartewaal 4. Zwartewaal deelde zaterdag de punten met Rijnmond Hoogvliet Sport 4. Het werd 1-1.

RVVH 6:

RVVH is zaterdag niet goed van start gegaan voor de beker. De boys gingen op bezoek bij SDV 5. Na een 3-1 achterstand bij rust ging de wedstrijd met 4-1 verloren. In de 1e helft zorgde Kelvin Komduur nog voor de gelijkmaker.

Komende zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen DCV 4. DCV won zaterdag met 3-0 van Barendrecht 12.

RVVH 7:

RVVH speelde in Poortugaal tegen Poortugaal 6. Na enkele minuten spelen kwamen de boys al op voorsprong. Jordy de Groot strafte een fout in de opbouw van Poortugaal meteen af. Even later kon de voorsprong verdubbeld worden door Roy de Lepper, alleen Roy wist de makkelijk gegeven strafschop niet te benutten.

Halverwege de 1e helft maakte Roy de Lepper zijn misser weer goed, van dichtbij schoot hij de 0-2 binnen. Via een makkelijk gegeven strafschop kwam Poortugaal weer terug in de wedstrijd en was de spanning weer terug. Maar RVVH was niet onder de indruk en maakte voor rust nog de 1-3 door Patrick van Es.

In de 2e helft werd de wedstrijd rustig uitgespeeld. Roy de Lepper zorgde voor het enige hoogtepunt van de 2e helft, met een mooi afstandsschot in de bovenhoek zette hij de 1-4 eindstand op het scorebord. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Barendrecht 14. Barendrecht won zaterdag met 3-1 van Rhoon 5.

RVVH Vr1:

De RVVH vrouwen ontmoette op eigen terrein de vrouwen van Sparta R. In de 1e helft bracht Sharella Hunt RVVH aan de leiding. Na de pauze werd de score verdubbeld door Evey Bergmans. De 2-0 voorsprong kwam daarna niet meer in gevaar.

RVVH gaat nu samen met SSS aan de leiding. SSS won met 0-2 van RCL Vr1. Komende zaterdag gaat RVVH om half drie in Klaaswaal op bezoek bij SSS.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam van RVVH ging op bezoek bij het 1e vrouwenteam van IJzendijke. RVVH kwam in de 1e helft op een 1-0 achterstand. Na rust bracht Desphina Kalkman RVVH weer op gelijke hoogte. Uiteindelijk won IJzendijke de wedstrijd met 3-1. Doelpunten van IJzendijke kwamen van Sylvana Tieleman(2x) en Nina de Putter(1x).

Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen om 12 uur thuis tegen Barendrecht Vr1. Barendrecht won zaterdag met 6-0 van SSS Vr2.

RVVH O19-1:

Op eigen terrein startte RVVH voor de beker tegen Nieuwerkerk O19-1. In de 1e helft liepen de boys uit naar een 2-0 voorsprong door doelpunten van Indy Bekkers en Mike Kooiman. Na de pauze scoorde Mike Kooiman de 3-0. Zo pakte RVVH de 1e drie punten voor de beker.

Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Groeneweg.  Groeneweg won zaterdag met 1-3 van VOC O19-1.

RVVH O15-1:

Op de vroege morgen verzamelden RVVH zich op Zuid voor de wedstrijd tegen BZC/ZuiderparkO15-1.

RVVH begon fel aan de wedstrijd en waren veel in de aanval, maar helaas lukte het niet in de 1e helft. Ondanks het aanvallende voetbal slaagden de boys er niet in te scoren. Bij rust stond er nog steeds een 0-0 stand op het scorebord.

In de 2e helft ging RVVH er fel in en dat zorgde al vlot voor de 0-1 voorsprong. Bradley Hoogendoorn kreeg de bal mooi mee van Djenoah Duarte en tikte zo de 0-1 binnen. Er werd leuk gecombineerd door het team. De tegenstander deed ook een poging om op gelijke hoogte te komen, maar die ging gelukkig naast.

Brian Opmeer haalde van zo,n 20 meter geweldig uit, en maakte er 0-2 van. Door onoplettendheid van RVVH kwam de tegenstander nog wel op 1-2. De winst was derhalve binnen voor de blauwwitte brigade. Het was een leuke wedstrijd met hier en daar verbeterpunten, maar het geeft vertrouwen voor de volgende wedstrijd.

Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Slikkerveer O15-1.

RVVH O11-1:

RVVH ging op bezoek bij Slikkerveer. Door een eigen doelpunt van Slikkerveer kon RVVH in de 1e helft de leiding nemen. Na de pauze werd de score verdubbeld door Myro van Toorn. Verder werden er veel kansen gemist. Een schot op de lat van Daley had een beter lot verdiend. Toch hield RVVH de punten in de knip door de 2-0 overwinning.

Zaterdag gaat RVVH om half negen op bezoek bij Barendrecht.