Dagverslag zaterdag 5 maart

RVVH speelde op eigen terrein tegen Be-Fair 2.

De boys namen al vroeg de leiding door een doelpunt van Jaden Gravenbeek. Sven Kloppenburg kopte in de 5e minuut een cornerbal door omhoog en Jaden Gravenbeek schoot hem geweldig binnen met een omhaal. In de 19e minuut kreeg RVVH een goede kans om de 2-0 op het scorebord te krijgen, Menno v/d Male ging goed langs zijn tegenstander en haalde daarna de trekker over. De keeper redt uitstekend.

Even later had Robin Malipaard de bal in het doel leggen, maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel van Jip Donkers. In de 25e minuut kwam RVVH goed weg bij een goeie mogelijkheid van Be-Fair. Na een redding van keeper Joris Vugt moest Mitchel v/d Graaf de rebound nog eens van de doellijn wegwerken.

In de 2e helft regen de kansen zich aaneen, bij pogingen van Joshua Darson en Sven Kloppenburg moest de keeper van de gasten redding brengen. Halverwege de 2e helft belandde de bal van Menno v/d Male op de binnenkant paal. Een kwartier voor tijd viel dan de bevrijdende treffer voor de boys. Een goed aangesneden cornerbal van Menno v/d Male werd door Levi Swarttouw op de lat gekopt, daarna knalt Mitchel van de Graaf de bal tegen de touwen. 2-0.

Enkele minuten voor tijd viel ook nog de 3-0. Menno v/d Male omspeelt de keeper en schiet op de paal, in de rebound tikt Joshua Darson de 3-0 binnen. Door de winst staat RVVH nu op een mooie 4e plek met 16 punten uit 10 wedstrijden. Koploper is SCH’44 2 uit Harmelen. Met 22 punten uit 9 wedstrijden gaan ze aan de leiding. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 14:15 uur een uitwedstrijd tegen ARC 3.

Opstelling RVVH 3: Vugt, Swarttouw, M v/d Graaf, D v/d Nat, Langeler(70 B de Graaf), Kloppenburg, Malipaard, de Vries(83 Mssyeh), v/d Male, Donkers(46 Darson), Gravenbeek(57 Arnold).

RVVH speelde thuis tegen Barendrecht 13.

In de 1e helft kwamen de boys op een 0-2 achterstand. Na rust werden er veel kansen gemist door RVVH. Mede doordat Niels Nugteren gewisseld werd won Barendrecht de wedstrijd met 3-5. Paul v/d Leeden maakte in de 2e helft een hattrick voor RVVH.

Komende zaterdag speelt RVVH wederom thuis. Om half drie worden de degens gekruist met Cvv Zwervers 3.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam  speelden thuis tegen het 2e vrouwenteam van SSS uit Klaaswaal. De vrouwen die vorige zaterdag nog met 0-8 wonnen van Blauw Geel’55 vr1 kwamen in de 1e helft nog niet tot scoren.

Na de pauze liep RVVH uit naar een 3-0 overwinning. Jennifer Bakker opende de score. De 2-0 werd gescoord door Manuela Grootenboer.  Viviane Verheijen besliste met de 3-0 de wedstrijd. Door de winst staan de vrouwen nu op een 5e plaats. Zaterdag reizen de vrouwen naar Utrecht voor de wedstrijd tegen Sporting’70 Vr1. Aanvang 15:00 uur.