Dagverslag zaterdag 5 september

Zaterdag werd er door de teams van RVVH wederom gestreden voor de beker. De 1e wedstrijden zijn vorige week gespeeld, nu dus de 2e bekerwedstrijd voor velen. Nu kan er ook al voor enkele ook al een beslissing vallen binnen het poulesysteem. Wie er doorgaat speelt later een knockout wedstrijd in de 2e ronde.

RVVH 1:

RVVH ging zaterdag op bezoek in Leiden bij de 2e klasser Docos. De boys hadden slechts 1 punt verzameld in de 1e wedstrijd thuis tegen CWO door een 2-2 gelijkspel. Nu moesten de elf van trainer Kevin Vink zien te winnen om aanspraak te maken op de volgende ronde.

RVVH had al vroeg de overhand, maar kon dit nog niet in doelpunten uitdrukken. Na tien minuten haalde Brandon Könemann de trekker al over, maar keeper van Harmelen wist de bal tot corner te verwerken. De cornerbal van Sanzio Dieterich werd door Könemann over het doel gekopt.

In de 34e minuut probeerde Ibrahim El Koubai vanaf de rechterkant Brandon Köneman te bereiken, maar de bal ging net te hard voor Könemann om binnen te koppen. Kort daarna zag ook Sanzio Dieterich zijn kans verloren gaan. Even later was Dieterich wel doeltreffend. Shamir de Jesus passeerde of fraaie wijze zijn tegenstander en trok daarna strak voor op Sanzio Dieterich die de bal meteen tussen de palen werkte.0-1.

Enkele minuten later scoorde Sanzio Dieterich de 0-2, een vrije trap van zo,n 20 meter afstand werd op sublieme wijze het doel in gewerkt. Met deze mooie tussenstand gingen beide teams de kleedkamers in voor de rust.

Na de pauze werd de druk wat opgevoerd door RVVH, maar de stand bleef nog ongewijzigd. In het laatste kwartier van de wedstrijd kon RVVH verder afstand nemen. Invaller Patrick Lopes Martins Da Veiga bereidde een goeie aanval voor, zijn voorzet kwam bij Sanzio Dieterich terecht die Gino Stolk daarna in stelling bracht om de 0-3 te scoren.

Twee minuten later was het wederom Patrick Lopes Martins Da Veiga die met een mooie actie Dieterich kon vinden die via binnenkant paal de 0-4 scoorde. De eindstand werd vlak voor tijd door Christiaan Sprangemeijer op het scorebord gezet.  RVVH gaat door de 0-5 overwinning nu samen aan kop met CWO. Beide clubs hebben 4 punten uit twee wedstrijden. Aanstaande zaterdag dan valt de beslissing, RVVH speelt om 5 uur zaterdag thuis tegen Xerxes DZB. Xerxes heeft na 2 wedstrijden nog nul punten. Docos speelt zaterdag thuis tegen CWO.

Komende dinsdagavond speelt RVVH om 8 uur vriendschappelijk uit tegen Excelsior Maasluis.

Opstelling RVVH 1: Blaak, van Vugt, van Bruggen, Dragon(78 Steketee), El Koubai(72 Mosmans), Celen(72 Stolk), Ajaria, Merencia, de Jesus(56 Lopes Martins Da Veiga), Dieterich, Könemann(72 Sprangemeijer).

RVVH 2:

RVVH begon de 1e wedstrijd met een 2-2 gelijkspel in Voorburg tegen Forum Sport 2. Met 1 punt in de pocket begonnen de boys nu zaterdag aan de 2e wedstrijd thuis tegen de ZwerversIJvv 2. De Zwervers staan onderaan na een 2-5 nederlaag tegen Zuidland 2.

De boys kwamen wat tegen de verhouding in op achterstand, een lange bal net over de middellijn verdween over keeper Nikolic het doel in. Drie minuten later stelde RVVH orde op zaken. Huib van Barneveld verovert de bal en maakt het daarna keurig af.1-1.

RVVH wilde snel afstand nemen, maar slaagde daar nog niet in. In de 19e minuut probeerde aanvoerder Claudio van Halem van afstand de bal tussen de palen te werken, maar er werd ruim naast geschoten.

Na een half uur stuitte Leroy Nijgh na een combinatie met Laurens de Witte op de keeper. Een minuut later was het wel raak. Quincy Baal plaatste de bal prima voor op Leroy Nijgh de daarna simpel de 2-1 binnen werkte. Kort daarna probeerde Baal van afstand de keeper te verrassen, zijn schot werd tot corner verwerkt.

In de 37e minuut zette Leroy Nijgh te hoog in bij een voorzet op Quincy Baal die te hoog kopte. De boys namen de 2-1 voorsprong mee de rust in.

Na de pauze verzuimde RVVH de score verder uit te breiden. Een schot van Laurens de Witte ging hoog over en een voorzet van Ricky Boogert werd door Huib van Barneveld naast geschoten. In de 65e minuut kreeg RVVH een strafschop, maar die werd door Quincy Baal zwak ingeschoten.

Huib van Barneveld stelde in de 77e minuut orde op zaken. Na een steekbal van Leroy Nijgh schoot hij de 3-1 binnen. Huib moest daarna geblesseerd het veld verlaten. RVVH kon de overwinning gelukkig veilig stellen. De boys gaan na 2 wedstrijden samen met Zuidland 2 aan de leiding, beide clubs hebben 4 punten uit 2 wedstrijden. Komende zaterdag staat de laatste bekerwedstrijd op het programma, de boys gaan om 12 uur op bezoek bij Zuidland 2. Forum Sport 2 speelt zaterdag om 12 uur thuis tegen ZwerversIJvv 2.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH om 8 uur thuis tegen VVGZ 2.

Opstelling RVVH 2: Nikolic, v/d Weele, van Halem, de Boon, Mars, Proost(60 Kalpoe), Volkman(46 Boogert), de Witte, van Barneveld(78 Stewart), Nijgh, Baal.

RVVH 3:

De boys kregen zaterdag HVC’10 uit Hoek van Holland op bezoek. In een sterke beginfase wist RVVH al binnen drie minuten het net te vinden. Jip Donkers doorzag een terugspeelbal naar de keeper en onderschepte dit goed, hij passeerde de keeper en liet daarna het net bollen.

In de communicatie ging het even mis, waardoor er een aanval van de tegenpartij opgezet kon worden. Tony Langeler werd uitgespeeld, daarna kon de spits van HVC de gelijkmaker scoren. RVVH hield daarna lang stand, maar moest voor rust toch een goal incasseren. Een hoge voorzet werd door HVC binnengekopt. Met een 1-2 achterstand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft moest keeper Joris Vugt enkele keren een grotere achterstand voorkomen. Halverwege deel 2 werden de boys wakker geschud. Invaller Nick Huizer passeerde zijn directe tegenstander en dribbelde richting de achterlijn om zo de bal voor te trekken. De voorzet vond geen medespeler maar verdween zo achter de keeper het net in.2-2.

Twee minuten later kon spits Jip Donkers zijn team weer op een 3-2 voorsprong zetten. RVVH zat op rozen en leek niets meer te vrezen hebben, maar kwam toch bedrogen uit. Een hoge voorzet van de rechterflank werd in de laatste minuut tegendraads ingekopt. Niet veel later blies scheidsrechter E.Groen de wedstrijd naar het einde.

RVVH heeft na twee wedstrijden nu 2 punten. Ze staan nu op een 2e plaats onder koploper Scheveningen 2 die met 6 punten aan de leiding gaat. Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij koploper Scheveningen 2, aanvang 11:30 uur.

Opstelling RVVH 3: van Vugt,J v/d Nat, Capelle, Langeler(74 Malipaard), Kloppenburg, Ruiz Camarena(75 El Aroussi), Kreuk, D v/d Nat, El Ouardi(72 v/d Ende), Donkers(84 Spierings), Souisa(60 Huizer).

RVVH 4:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Barendrecht 9. Vorige zaterdag kregen de boys thuis met 2-10 klop van SHO 8, dus om verder te gaan wilde RVVH nu wel een goed resultaat neerzetten.

Op het Sportpark de Bongerd verliep het helaas anders. De boys keken bij rust al tegen een 5-0 achterstand. In de 2e helft ging de wedstrijd met 6-2 verloren.

Doelpuntenmakers bij RVVH waren Jessie Fransekaaklijn en Ruben van Vliet. Komende zaterdag speelt RVVH de laatste bekerwedstrijd om 2 uur uit tegen Zwartewaal 4.

RVVH 5:

Koploper RVVH doet het goed voor de beker. Slikkerveer werd in de 1e wedstrijd thuis met 10-3 verslagen. De boys gingen nu naar de Bongerd voor de 2e wedstrijd tegen Barendrecht 8.

RVVH startte prima in de 1e helft. De bal werd veel rond gespeeld en er kwamen wat kansen. Dit resulteerde in een 0-2 voorsprong bij rust door doelpunten van Jeffrey Sturrus en Paul v/d Kooij.

In de 2e helft ging het minder en moesten de boys een tegengoal incasseren. In het slot van de wedstrijd haalde de van een blessure teruggekeerde Mike Mastrigt in een penibele situatie de bal nog van de lijn. Door de 1-2 overwinning gaan de boys na twee wedstrijden aan de leiding. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half 12 in Oud-Beijerland op bezoek bij medekoploper SHO 7.

RVVH 6:

RVVH begon het bekeravontuur met een 2-6 nederlaag thuis tegen SDV 3. Zaterdag kwamen de boys in hun 2e wedstrijd beter uit de startblokken. Op de Bongerd stond RVVH tegen Barendrecht 12 bij rust op een 1-2 voorsprong.

Na de pauze werd door RVVH de klus geklaard. Met een 1-4 overwinning klopten de boys de Bongerd bewoners. Lorenzo Royen scoorde tweemaal, de overige doelpunten kwamen van Tom Baan en Thomas van Anraad. RVVH staat nu met 3 punten op een 3e plaats. Komende zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen FC Binnenmaas 5.

RVVH 7:

RVVH heeft nog nul punten voor de beker. Afgelopen zaterdag ging de wedstrijd tegen SDV met 7-4 verloren. Nu moesten de boys het thuis opnemen tegen Lekkerkerk 4.

Bij rust keek RVVH al tegen een 0-2 achterstand aan. In de 2e helft liep Lekkerkerk uit naar 0-4. Vlak voor tijd mocht Barrie Hoogendoorn de eretreffer scoren. Na twee wedstrijden staat RVVH met nul punten onderaan in de poule. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Spirit 9. Spirit kan zaterdag bij een gelijkspel of winst nog verder komen in het toernooi, voor RVVH is het bekeravontuur ten einde.

Alle ogen kunnen nu gericht worden op de competitie. Op zaterdag 19 september starten de boys met een uitwedstrijd tegen Rozenburg 5.

RVVH 8:

Zaterdag begon RVVH zijn 2e bekerwedstrijd thuis tegen DCV 6.

RVVH startte slecht aan de wedstrijd. De boys moesten al vroeg een tegengoal incasseren, maar al snel kwam RVVH weer op gelijke hoogte. Danny Tito schoot in de 10e minuut een strafschop binnen.

Vijf minuten later maakte DCV weer het verschil. Keeper en verdediging zag er niet goed uit en de spits schoot knap de 1-2 binnen. RVVH kreeg hierna de wedstrijd weer een beetje onder controle en na een goeie aanval kon Danny Tito zijn 2e binnen schieten na een goede solo actie.

In de 2e helft werd er een stuk beter gespeeld met veel kansen voor RVVH. Driemaal werd het houtwerk geraakt en ook werd er een doelpunt van Danny Tito onterecht afgekeurd. RVVH eindigde de wedstrijd met negen man wegens blessures, toch kon de wedstrijd met 4-3 gewonnen worden. Jake Koolwijk en Robert Molenaar waren goed voor de 3-2 en de 4-2. Door een onterechte strafschop kwam de tegenstander nog op 4-3.

Gelukkig blies de scheidsrechter na 13 minuten extra de wedstrijd naar het einde. Door de overwinning is RVVH met 6 punten uit 2 wedstrijden medekoploper met Zinkwegse boys 3. Aanstaande zaterdag valt de beslissing, dan gaat RVVH om 3 uur op bezoek bij koploper Zinkwegse boys 3.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam moest het in Amsterdam opnemen tegen het 1e vrouwenteam van Wartburgia.

Al vroeg in de wedstrijd kreeg Tara de Rover de rode kaart voorgeschoteld, dus met 10 vrouwen werd er in ruim 80 minuten gestreden voor de beker. De wedstrijd ging met 6-0 verloren.

De vrouwen starten 19 september aan de competitie. Om 12 uur spelen de vrouwen thuis tegen Berkel Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH speelde de 2e bekerwedstrijd thuis tegen Hellevoetsluis O19-1.

De boys hadden in de 1e wedstrijd met 3-1 verloren van Capelle O19-1 dus een overwinning was nodig om door te gaan naar de volgende ronde.

RVVH begon tegen Hellevoetsluis slordig en niet geconcentreerd, door slecht uitverdedigen kwamen de boys op 0-1 achterstand. Mike Kooijman bracht de stand weer in evenwicht voor de blauwwitte brigade. Uit een mooie vrije trap zette Bo Terlouw zijn team op een 2-1 voorsprong. Voor rust liepen de boys verder uit naar 4-1 door doelpunten van Mike Kooijman en Tom Overduin.

In de 2e helft maakte Joshua Darson de klus af. Uit een razendsnelle counter maakte hij er 5-2 van. Door de overwinning staat RVVH op een 2e plek in de poule. Aanstaande zaterdag speelt RVVH de laatste bekerwedstrijd om 12 uur thuis tegen Honselersdijk O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Rhoon O17-1.

De boys moesten in de 2e helft een 3-0 opgelopen achterstand zien weg te werken, maar slaagden hier uiteindelijk niet in. De wedstrijd ging met 3-2 verloren.

Indy Bekker(3-1) en Mark de Nocker(3-2) deden nog wat terug namens RVVH. Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij CVV Zwervers O17-1 voor de 2e bekerwedstrijd. Aanvang 12:15 uur.

RVVH O15-1:

RVVH speelde thuis tegen Barendrecht O15-3.

In de 1e helft keek RVVH tegen een geringe 1-2 achterstand aan. Pascal Valieva scoorde namens RVVH na een assist van Manuela Hietbrink.

Na de pauze liep Barendrecht uit naar een 1-7 overwinning. RVVH staat na 2 wedstrijden op nul punten. Komende zaterdag spelen de boys om 10 uur thuis tegen Excelsior Mo17-1.

RVVH O13-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Barendrecht.

Barendrecht dat vorige zaterdag een 9-0 nederlaag incasseerde kreeg zaterdag al een vroege tegengoal te verwerken. Tim Bout zette RVVH op voorsprong binnen drie minuten. Even later knalde Dyrone Vaarnold meedogenloos de 0-2 binnen. De voorsprong werd nog verder uitgebreid door doelpunten van Djenoah Duarte en Jahnay Akkermans.

Door balverlies maakte Barendrecht voor rust nog de 1-4.

In de 2e helft gingen de jongens vrolijk door met waar ze gebleven waren voor rust. Door doelpunten van Dyrone Vaarnold en Justin Lam kwam er al een 1-6 op het scorebord te staan. Daarna zette Sem een aanval op die de assist gaf aan Joel en direct op het doel schoot voor de 1-7.

Er werd goed gecombineerd door de jongens en de score werd nog verder uitgebreid. Na een cornerbal van Sem kon Camron Meiland de 1-8 binnen de touwen werken. De 1-9 eindstand werd door Sem Keur op het scorebord gezet.

RVVH speelt aanstaande woensdagavond om 7 uur thuis tegen Diletant O13-1.

RVVH O11-1:

RVVH is zaterdag begonnen aan de najaarscompetitie. De boys gingen op bezoek bij SHO O11-2.

Na een aftastend begin kwam RVVH sterk uit de startblokken. Liam Kling zette zijn team op voorsprong door een mooie goal in de linkerkruising. Daarna schoof Liam ook de 0-2 langs de keeper na een splijtende pass van Sil Douma.

De score werd verder uitgebreid door doelpunten van Sil Douma en Liam Kling. Na een schotje van Liam Kling die word gepareerd door de keeper schiet Marley Browne met rechts de 0-5 binnen.

In de 2e helft ging RVVH vrolijk verder met scoren. Levi v/d Velde zette met 2 goals de stand op 0-7. RVVH blijft doorgaan met aanvallen en kreeg ook behoorlijke kansen. Sil Douma raakte de paal, maar scoorde toch de 8e na goed werk van Marley Browne.

Goed keeperswerk van de keeper van SHO na een schot met links van Levi v/d Velde. Liam Kling raakte daarna de paal, maar was kansloos na een schot van Marley Browne die de 0-9 binnen schiet. RVVH is fel en sterk en loopt uit naar een 0-11 overwinning. Levi v/d Velde maakte de 0-10 in het zonnige Oud-Beijerland.

Liam Kling mikt een hoge bal goed over de keeper heen voor de 0-11. Hiermee was de wedstrijd ten einde, het was eenrichtingsverkeer. Een dikke verdiende overwinning van onze mannen. Hard gewerkt en bij vlagen mooi en verzorgd voetbal laten zien. De competitie is begonnen…