Dagverslag zaterdag 6 november


Door: Arie Verveer

RVVH 2:

Het reserveteam van RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 2 Smitshoek 2.

Al vroeg in de wedstrijd keek RVVH tegen een 1-0 achterstand aan. Het lukte de boys niet meer om op gelijke hoogte te komen.

In de 2e helft zorgde Philip Dragon voor een vlotte gelijkmaker. Van afstand liet hij het net bollen. Een minuut of tien later maakte Smitshoek het verschil. De thuisploeg liep uit naar een 3-1 voorsprong. Halverwege deel twee kreeg RVVH de aansluiting weer terug toen Leroy Nijgh vanaf 11 meter een penalty binnenschoot.3-2.

Diep in blessuretijd ging Smitshoek er met de definitieve 4-2 winst vandoor. De wedstrijd zat vol spanning met twee voetballende ploegen.

RVVH 3:

RVVH nam het op eigen terrein op tegen koploper SCH’44 2 uit Harmelen.

De boys kregen al vroeg in de wedstrijd de kans om  de leiding te nemen toen Nick Huizer 1 op 1 met de keeper kwam te staan. De keeper pakte de bal en in de rebound werd deze van de lijn gehaald. Na een kwartier haalde Kamal El Ouardi de trekker over, maar zijn schot miste scherpte.

Halverwege de 1e helft scoorde SCH de 0-1, keeper Joris Vugt werd door de linksbuiten omspeelt. Daarna kreeg SCH nog enkele malen de mogelijkheid om de score verder uit te breiden, maar hierbij redde keeper Vugt goed.

In de 2e helft liep SCH na 60 minuten uit tot een 0-3 voorsprong. Halverwege deel twee zorgde Juandro Souisa voor de aansluitingstreffer. Hij omspeelde de keeper en scoorde de 1-3.  De wedstrijd ging daarna met 1-5 verloren.

Opstelling RVVH 3: Vugt, J.v/d Nat(49 v/d Graaff), Spierings, D.v/d Nat(73 Gravenbeek), Swarttouw, van Noppen, van Halem(73 de Vries), Malipaard(57 Capelle), El Ouardi, Souisa, Huizer.

RVVH 4:

RVVH speelde op de late zaterdagmiddag thuis tegen NOC Kralingen 3.

In de 1e helft kwamen de boys op een 0-2 achterstand. Na de pauze werd de achterstand weggewerkt en kwam RVVH terug naar 2-2. Dylan ho a Hing scoorde en Jessie Fransekaaklijn scoorde uit een strafschop.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH wederom thuis. Om half drie speelt RVVH voor de beker tegen FC IJsselmonde 2.

RVVH 5:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij koploper Capelle 7.

De boys konden niet in hun spel komen wat ze wilden spelen tegen een goed spelend Capelle. De nummer 1 opende al snel de score , het werd al snel 2-0. Paul v/d Kooij deed nog wel iets terug namens RVVH, maar helaas werd het voor rust nog 3-1.

In de 2e helft ging de wedstrijd met 9-2 verloren. Jeffrey Sturrus scoorde na de 5-1 de 5-2. Mike Mastrigt voorkwam een score in de dubbele cijfers. In de laatste minuut haalde hij een bal van Capelle voor de lijn weg. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie een uitwedstrijd tegen CKC 3.

RVVH 6:

Zaterdag speelde de nummer 7 RVVH thuis tegen de nummer 6 Smitshoek 9.

In de 1e helft werden er veel kansen gemist door de boys. Met een ongewijzigde stand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze gaf RVVH de wedstrijd uit handen. De wedstrijd ging met 2-4 verloren. Doelpunten kwamen van Sem Komduur en Thomas van Anraad.

RVVH 7:

Koploper RVVH ging op bezoek bij PKC’85 4.

Vroeg in de wedstrijd kreeg Roy de Lepper al de kans om zijn team op voorsprong te zetten, maar zijn schot ging net naast. In de tegenaanval kwam PKC op voorsprong, een mislukte voorzet plofte zo de lange hoek in. Tien minuten later was het Roy de Lepper die nu het vizier wel op scherp had om de 1-1 binnen de touwen te werken.

RVVH kreeg nog enkele kansen om de score verder uit te breiden, maar deze gingen er niet in.

In de 2e helft was RVVH de betere ploeg. Door twee doelpunten van de nieuwe aanwinst Busta werd het 1-3. Daarna zorgden Quensley Blansjaar en Lammert Verhoeven voor de definitieve 1-5 zege.

RVVH 8:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 4 GHVV’13 6.

In de 1e helft stond RVVH op een 2-1 achterstand. Na de rust ging de wedstrijd met 4-2 verloren. Doelpunten kwamen van Bryan Tieleman en Liandro Killie.

RVVH Vr1:

De vrouwenhoofdmacht speelde thuis tegen DSS uit Haarlem.

In de 1e helft kwamen beide teams niet tot scoren. Na de pauze opende Viviane Verheijen de score voor de blauwwitte brigade. DSS trok daarna de stand weer recht.

Scheidsrechter D.S Kokkinos liet daarna bij een blessure de wedstrijd doorgaan waarvan DSS wederom kon profiteren.1-2. De wedstrijd ging uiteindelijk met 1-3 verloren. RVVH staat na 6 wedstrijden op een 8e plaats. Manoah van Houweling werd uitgeroepen tot Lady of the Match.

Opstelling RVVH Vr1: Snel, Dijkstra, van Houweling, Duijzer, Peroti, den Ouden, Verheijen, van Dijk, Zoon, Hertstein, Grootenboer. Wissels waren van Velsen, Zimmerman, Bergmans, Pott.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde thuis tegen de nummer 2 IJfc uit IJsselstein. In de 1e helft keken de vrouwen al tegen een 0-3 achterstand aan. De wedstrijd ging met 1-6 verloren. Lisanne van Gelder tekende voor de enige treffer van RVVH.

RVVH O19-1:

RVVH speelde thuis tegen koploper Barendrecht O19-2.

De boys moesten een 0-1 opgelopen achterstand in de 1e helft na de pauze zien weg te werken. Na rust kwam RVVH voor met 2-1 door doelpunten van Mike Kooiman en Jarmo de Bode. Door 2x geel van Julian Arnold en een blessure kwam RVVH met 9 man te staan.

In het slot van de wedstrijd ging de wedstrijd verloren met 2-3.

RVVH O17-1:

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen FC IJsselmonde O17-1.

In de 1e helft zorgde Yovannie Dias voor de enigste treffer. De boys wonnen met 0-1. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half drie op bezoek bij Strijen O17-1.

RVVH O15-1:

RVVH speelde thuis tegenn Spartaan’20 O15-3.

De 1e helft verliep met goed samenspel, helaas bleven de doelpunten aan beide zijden uit.

Na de pauze bracht Djenoah Duarte RVVH aan de leiding, een vrije trap van buiten de zestien stuiterde op en ging zo het doel in. Niet veel later viel de gelijkmaker uit de kluts. Voetballend zwakte RVVH af, daarvan profiteerde Spartaan. Het werd toen 1-2 voor de gasten.

Tot overmaat van ramp viel ook de 1-3 nog binnen. De felheid en overtuiging ontbrak bij de boys. Aanstaande zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Smitshoek O15-2.

RVVH O13-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Gravendeel O13-1.

Op een zwaar veld begonnen de jongens goed aan de wedstrijd. Na twee minuten bracht Jayce Bijvoets zijn team al aan de leiding. Daarna ging het behoorlijk mis. In korte tijd kwamen de boys op een 4-1 achterstand. Vlak voor rust deed RVVH nog wat terug door een doelpunt van Levi v/d Velde.

In de 2e helft kwam de spanning weer goed terug toen Jayce Bijvoets voor de 4-3 tekende. Maar Gravendeel scoorde er daarna lustig op los. De wedstrijd ging met 7-3 verloren.

Komende zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen ZwerversIJvv O13-1.

RVVH O11-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Excelsior R O11-2.

De boys liepen in de 1e helft al achter de feiten aan, al snel kwam RVVH op een 1-0 achterstand. Gelukkig weet Ojani Muth daarna direct de 1-1 te scoren. Helaas zette Excelsior RVVH weer op een 2-1 achterstand.

Door een afstandsschot van Joel Gorter kwam RVVH toch weer op gelijke hoogte. Voor rust nam RVVH de leiding door treffers van Eldin Bajramovic en Daley Ouwens. Met een 2-4 tussenstand was de rust aangebroken.

Na de pauze was RVVH nog altijd de betere ploeg. Toch kwam Excelsior terug in de wedstrijd naar 3-4. RVVH maakte daarna het verschil ,door een doelpunt van Daley Ouwens kwam de 3-5 op het scorebord te staan. Excelsior zorgde voor veel spanning. In het slot van de wedstrijd kon de thuisploeg toch langszij komen. Het werd 5-5. Het voelde voor RVVH als een nederlaag.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half negen thuis tegen Zwervers IJvv O11-1.