Dagverslag zaterdag 8 oktober

Door: Arie Verveer

RVVH speelde zaterdag al weer de 3e competitiewedstrijd. Op eigen terrein werden de degens gekruist met DCV uit Krimpen.

De boys namen al vroeg de leiding, een cornerbal van Everton Pires Tavares kon na 8 minuten al binnen gekopt worden door Papito Merencia. Daarna werd er verzuimd om de score nog uit te breiden. Na 26 minuten miste Shamir de Jesus de afronding toen hij alleen op keeper Bart de Keijzer afging. Een minuut later kreeg RVVH de gelijkmaker om de oren. Carlo de Reuver zag keeper Nikolic ver voor zijn doel staan en haalde van grote afstand uit voor de 1-1.

 

In de 35e minuut verzuimde scheidsrechter Roel Vermaat de bal op de stip te leggen toen Shamir de Jesus binnen de zestien gevloerd werd. Vlak voor rust ontbrak er weer de scherpte bij Shamir de Jesus om een voorzet van Gazar Dermendjan af te maken. Met een 1-1 tussenstand was de rust aangebroken.

 

Na rust probeerde RVVH snel het verschil te maken, maar opnieuw werden de kansen niet afgemaakt. Gazar Dermendjan ging goed door en schoot op de keeper, daarna werd de rebound door Everton Pires Tavares ook gemist. Even later scoorde DCV bijna in eigen doel, maar keeper de Keijzer werkte de bal over het doel. Kort daarna kopte Gazar Dermendjan een cornerbal van Everton Pires Tavares op de paal.

 

DCV maakte twee minuten later wel weer goed af. Carlo de Reuver verraste weer keeper Nikolic van afstand en scoorde zo de 1-2. RVVH ging verder met het missen van de kansen, eerst was het Shamir de Jesus die de bal goed voortrok en dos Santos en Tavares misten beide de afronding. Daarna misten vervolgens Guytano dos Santos en Laurens de Witte de afronding. In het laatste kwartier van de wedstrijd mikte ook Remco Buist een kopbal van Guytano dos Santos net over het doel.

 

In de 77e minuut verzuimde ook Gino Stolk zijn actie goed af te maken toen hij alleen op keeper de Keijzer afging. Enkele wissels brachten ook geen verandering meer in de wedstrijd. Het is een zure nederlaag voor RVVH omdat er wel voldoende kansen kwamen, maar dat er weer een gebrek was aan de afronding. DCV was daarentegen 2x trefzeker en kreeg verder nauwelijks kansen. Door het verlies staat RVVH met 4 punten uit drie wedstrijden nu op een 8e plaats. Koploper is Brielle die in drie wedstrijden de volle winst had behaald.

 

Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen het altijd lastige Nieuw Lekkerland.

Opstelling RVVH 1: Nikolic, Dragon, Steketee, Boers, El Koubai(66 de Witte), Proost(82 van Barneveldt), Pires Tavares(74 Buist), dos Santos, Merencia, de Jesus(74 Stolk), Dermendjan(82 Karaca).

 

RVVH 2:

RVVH speelde op eigen terrein tegen de nummer 10 op de ranglijst Nieuwerkerk 2.

Bij RVVH begon Ray Kroon weer aan zijn 1e speelminuten na een blessure. Na 4 minuten haalde hij meteen de trekker over, maar zijn schot werd van richting veranderd. Enkele minuten later haalde Nieuwerkerk ook uit, maar keeper Joris Blaak redde uitstekend. De boys bleven goed druk zetten en ook Nieuwerkerk kwam er mert vlagen goed doorheen.

 

Na een half uur kwam RVVH goed weg bij een gevaarlijke bal van Nieuwerkerk die gelukkig op de lat terecht kwam. In het slot van de 1e helft probeerde RVVH toch nog afstand te nemen via Jesse Eggers, maar 2x had hij vizier niet op scherp. Eerst leverde een vrije trap vanaf de rand 16 niets op en daarna schoot hij van afstand de bal op de lat. Met een ongewijzigde stand brak de rust aan.

 

In de 2e helft kon RVVH na een uur spelen toch het verschil maken. Na een gemiste poging van Ray Kroon kon hij later bij een vrije trap Jesse Eggers goed vinden die daarna de 1-0 in de touwen werkte. Enkele minuten later werd de wedstrijd beslist door Levi Hoogendoorn. In de zestien pikte hij de bal op en uit de draai kon hij de 2-0 tussen de palen werken.

 

Twee minuten later had RVVH nog verder afstand kunnen nemen toen Damian Mars alleen op zijn doel afging maar de bal naast wist te schieten. RVVH kon de nul houden door goed keeperswerk van Joris Blaak. Na drie wedstrijden staat RVVH met 7 punten  op een mooie 4e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie een wedstrijd tegen Fc Binnenmaas 2.

Opstelling RVVH 2: Blaak, Eggers, Zoutewelle, Louter, Volkman(73 van Leenen), Mars, Lopes, Kroon(60 Boogert), Terlouw, v/d Male(60 N.Huizer), Hoogendoorn.

 

RVVH 3:

RVVH nam het op eigen terrein op tegen CKC 2.

In het 1e kwartier kreeg Bob Krens al de mogelijkheid om zijn team op voorsprong te brengen, maar zijn zwabberbal van 20 meter werd door de keeper van CKC gered. Tien minuten later haalde Kamal el Ouardi uit met rechts en weer stond de keeper een treffer in de weg.

 

RVVH kon na 35 minuten toch op voorsprong komen, Kamal el Ouardi werd weggestuurd door Jardy Terwisscha en hij maakte het 1 op 1 goed af.1-0. Wessel Spierings kopte na een cornerbal van Gulba Delgado recht op de keeper.

 

Na de pauze verzuimde RVVH de afstand verder te vergroten. Oussama Amaarouk werd 1 op 1 gezet door Wessel Spierings maar zijn schuiver ging naast het doel. CKC kon via een strafschop weer terug in de wedstrijd komen.1-1. Vlak voor tijd ging de wedstrijd met 1-2 verloren. Uit een doorbraak vanaf de linkerkant kwam de voorzet die bij de 2e paal werd binnen geschoten.  RVVH pakt helaas geen punten. Aanstaande zaterdag gaan de boys het weer opnieuw proberen. Om half 1 speelt RVVH een uitwedstrijd tegen LMO 2.

 

Opstelling RVVH 3: Vugt, Malipaard, Spierings, Monteiro, Msseyh(75 Capelle), Mosmans, Krens, Delgado, Terwisscha(75 Nazaryan), Amaarouk(66 Gravenbeek), El Ouardi.

 

RVVH 4:

Zaterdag speelde de nummer 4 RVVH op eigen terrein thuis tegen de nummer 5 Coal 2.

In de 1e helft kwamen beide teams niet tot scoren. Na de rust opende Coal de score. Door een doelpunt van Ian de Jager kwam de boys weer terug in de wedstrijd.

 

Vlak voor tijd zorgde Jessie Fransekaaklijn voor de drie punten. Vanaf de penaltystip maakte hij de 2-1. Door de winst staat RVVH op een uitstekende 3e plaats. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om 12 uur op bezoek bij Swift Boys 3.

 

RVVH 5:

Woensdagavond kon RVVH na meerdere afgelastingen dan eindelijk de laatste bekerwedstrijd spelen. De boys gingen op bezoek bij Den Bommel .

Na een goed begin kon Tom Overduin vanaf de rand zestien de score openen voor RVVH. Al snel volgde de gelijkmaker uit een cornerbal.

 

In de 2e helft nam RVVH verder afstand. Via een mooie sleutelpass van Leon Borst op Thom van Muyen werd de bal rustig terug gelegd op Tom Overduin die de 1-2 kon binnen tikken. Daarna roste Tom Baan de bal in de touwen voor de 3-1. Het slotakkoord kwam van Mark de Sterke die de eindstand op 4-1 bracht.  De cupfighters gaan nu door naar de volgende ronde.

 

 

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen CKC 4.

De boys startten stroef aan de 1e helft en kregen nauwelijks kansen. Met een ongewijzigde stand ging RVVH de rust in.

In de 2e helft nam RVVH de leiding. Na een mooie aanval over rechts kwam de bal bal Thom van Muyen die de 0-1 binnenwerkte. Daarna kwam de tegenstander vrijwel voor het eerst bij het doel en werd de stand 1-1. Hierna gaf RVVH de wedstrijd volledig uit handen. De wedstrijd ging met 3-1  verloren.

 

Door het verlies staat RVVH nu onderaan de ranglijst. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half drie thuis tegen SDV 4.

 

RVVH 6:

RVVH speelde zaterdag thuis tegen ’s Gravendeel 3.

De boys zaten al meteen goed in de wedstrijd en kregen ook wat kansen. Quensley Blansjaar opende de score voor RVVH, Menno den Boef tikte de bal keurig breed naar Quensley Blansjaar die de bal in een leeg doel werkte. Daarna werd de score verder uitgebreid door Paulo Cillari. In 1e instantie schoot hij op de keeper, maar in de rebound wist Paulo de bal wel langs de keeper te krijgen voor de 2-0.

 

Vlak voor rust kwam de 3-0 op het scorebord te staan door Daniel Vermeulen. Na een overtreding op Patrick van Es wees scheidsrechter F.Anemaat resoluut naar de stip en Vermeulen schoot daarna goed in.

 

In de 2e helft kwamen er kansen over en weer. Keeper Roel van Dommelen onderscheidde zich met een aantal fraaie reddingen. De wedstrijd werd beslist door Leon Smit die 4-0 maakte. Direct daarna kwam ’s Gravendeel nog met een aansluitingstreffer, maar gelukkig kwam de overwinning niet meer in gevaar. RVVH is door de winst drie plaatsen gestegen. De boys staan nu op een 8e plaats met 3 punten uit drie wedstrijden. Komende zaterdag speelt RVVH om half 3 een uitwedstrijd tegen Barendrecht 12.

 

RVVH O23:

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Oranje Wit O23-1.

In een matige 1e helft kwamen beide teams niet tot scoren. Na de pauze opende William Everaers de score, hij passeerde enkele spelers en haalde daarna van afstand uit.1-0. RVVH liep verder uit door doelpunten van Jarmo de Bode en Thijmen de Vries.

 

Oranjewit kwam nog wel met een aansluitingstreffer, maar daarna gooide Mike Kooiman de wedstrijd definitief in het slot voor de 4-1. Door de winst staan de boys op een mooie 3e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de boys om 14:45 een uitwedstrijd tegen RBC O23-1.

 

RVVH Vr1:

De vrouwen waren in twee wedstrijden nog ongeslagen. Zaterdag gingen de vrouwen op bezoek bij Barendrecht Vr1.

In de 1e helft kon RVVH goed stand houden tegen Barendrecht. Met een 0-0 stand gingen beide teams de rust in.

Na rust ging de wedstrijd met 1-0 verloren. Door het verlies staat RVVH nu op een 4e plaats. Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen om half drie thuis tegen Reiger Boys Vr1.

 

RVVH O19-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen Charlois O19-1.

Het werd een lastige pot. Charlois speelde zeer verdedigend met 1 spits die zeer gevaarlijk was in de counter. In de 1e helft had RVVH met veel balbezit controle over de wedstrijd. Het meeste gevaar kwam eigenlijk van Charlois.

 

Toch kon RVVH diep in de 1e helft doorbreken. Indy Bekker werkte de bal over de verdediging van Charlois en vond daarna Bilal Akova. Hij speelde zich mooi vrij en scoorde de 0-1. Dit was ook tevens de ruststand.

 

In de 2e helft begon RVVH rampzalig. Meteen na de aftrap profiteerde Charlois al van een korte terugspeelbal. de spits schoot gelijk de gelijkmaker binnen. Hierna kwam er weer strijd tussen twee teams, het ging over en weer en er kwam steeds meer ruimte tussen de linies. Charlois ging hier het beste mee om en zette RVVH op een 2-1 achterstand. De boys probeerden er nog een gelijkspel uit te halen, maar de verdediging van Charlois stond goed opgesteld. Door de winst staat RVVH op een 3e plaats met 6 punten uit 5 wedstrijden. Slikkerveer staat met 15 punten uit 5 wedstrijden ongeslagen op een 1e plek.

 

RVVH O17-1:

RVVH speelde zaterdag op eigen terrein tegen Lekkerkerk O17-1.

In de 1e helft kwamen de boys op een 0-1 achterstand. Na de pauze wist RVVH er toch nog een gelijkspel uit te slepen. Door doelpunten van Enzo Brederode en Jasper Huizer werd het 2-2.

 

RVVH O15-1:

RVVH had geen competitieverplichtingen en daarom werd er nu in Gouda een oefenwedstrijd gespeeld tegen Olympia O15-1.

De boys begonnen fel en na twee minuten kwam er al een 1e mogelijkheid voor Victory Oboh, een strakke voorzet schoot hij net naast het doel. Daarna was het ook Shuve Bartholomeus die een bal te zacht inschoot. Door een uithaal van Brian Opmeer van buiten de zestien kwam RVVH toch nog op een 0-1 voorsprong. RVVH bleef veelvuldig aan de bal en Olympia kon zelden uitbreken. Keeper Jaydie Stip hield het doel schoon.

 

In de 2e helft wankelde de verdediging van RVVH, maar ondanks de kansen van Olympia bleef RVVH toch op de been. De wedstrijd werd met 0-1 gewonnen. Aanstaande zaterdag speelt RVVH een oefenwedstrijd thuis tegen Slikkerveer O15-1.

 

RVVH O12-1:

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd tegen DCV O12-3.

In de 1e liepen de boys tegen een 2-0 achterstand op. Na rust viel de 3-0. De druk werd opgevoerd door RVVH waardoor er toch de aansluitingstreffer kwam van Zeger den Hollander.3-1.

 

Veel kansen werden om zeep geholpen door RVVH, ook werd er nog op de paal geschoten. De wedstrijd ging met 4-1 verloren. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen Heinenoord O12-1.

 

RVVH O11-1:

Woensdagavond speelde RVVH een uitwedstrijd tegen Smitshoek O11-1.

In de 1e helft keek RVVH tegen een 3-0 achterstand aan. Gillion Pietersz zorgde voor de aansluitingstreffer van RVVH. Met een 4-1 achterstand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze werd de score verder uitgebreid naar 5-1 door Smitshoek. RVVH kwam nog wel terug naar 5-3 door doelpunten van Roel v/d Greijn en Bram Bellaart, maar verder dan dat kwam het niet meer.

 

Zaterdag speelden de boys weer een uitwedstrijd tegen Feijenoord O11-3.

In de 1e helft wist Feijenoord ruim afstand te nemen van RVVH. Met een 5-1 achterstand brak de rust aan. In de 2e helft ging de wedstrijd met 13-1 verloren.