Dagverslag zaterdag 29 januari

De bal is weer aan het rollen! Eindelijk mogen er weer wedstrijden gespeeld worden. Enkele teams kwamen in actie voor de competitie, andere teams mochten een oefenwedstrijd spelen.

RVVH 4:

RVVH speelde voor de competitie thuis tegen AGE-GGK 5. In de 1e helft keken de boys al tegen een 0-2 achterstand aan. Na de pauze knokte RVVH zich terug. Jessie Fransekaaklijn schoot 3x raak en bracht zijn team terug naar 3-3. Uiteindelijk ging de wedstrijd met 3-4 verloren.

Aanstaande zaterdag gaat RVVH richting de Bongerd. De boys spelen om 12:45 tegen Barendrecht 11.

RVVH 5:

RVVH speelde thuis tegen Coal 2. Beide teams hadden moeite om op gang te komen. Enkele spelers hadden het vizier nog niet op scherp, grote kansen werdenn gemist door Paul v/d Kooij, Raymond Josee, Ton Kreling en Mike Mastrigt. Zodoende werd  voor het eerst in de geschiedenis de rust met 0-0 bereikt.

In de 2e helft viel al vrij snel de 0-1. RVVH kwam er voetballend niet meer uit en uit de counter viel ook nog eens de 0-2. Met nog een kwartier op de klok maakte RVVH zich op voor het slotoffensief. Eerst was het Jeffrey Sturrus die uit de rebound de 1-2 scoorde. In blessuretijd schoot Robert Kooiman van 35 meter de bal in het net voor de 2-2.

De boys pakten in de extra tijd nog bijna de volle buit bij een uithaal van Mike Mastrigt, maar helaas spatte de knal op de lat uiteen. RVVH staat nu na 7 wedstrijden op een 7e plek met 9 punten. Komende zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Barendrecht 8.

RVVH 6:

Op eigen terrein kwam RVVH uit tegen Blijdorp 6. Met de rust stond er een 0-1 achterstand op het scorebord. Na de pauze gaf RVVH de wedstrijd uit handen. Met 0-4 gingen de boys onderuit.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 1 uur op de Bolnesserberg tegen Bolnes 3.

RVVH Vr1:

Afgelopen week werd er een oefenwedstrijd gespeeld uit tegen Barendrecht Vr1. De score werd in de 1e helft geopend door Nina Reitsma. Voor rust kwam Barendrecht nog op gelijke hoogte.

Na rust bleef de wedstrijd in evenwicht. Na de 2-1 van Barendrecht zorgde Lizzy Kemp voor de 2-2.

Komende maandagavond speelt het 1e vrouwenteam om half acht thuis tegen Slikkerveer O17-1.

RVVH O13-1:

RVVH is na de lockdown prima van start gegaan. De boys gingen op bezoek bij LMO O13 -1. Met de wind in de rug  opende Luc Koedood de score voor RVVH. Tien minuten later werd de score verdubbeld door Sam Kreling, uit een strafschop schoot hij raak.

Hierna kreeg Jayce Bijvoets het op zijn heupen, met twee treffers zorgde hij voor een 0-4 ruststand.

In de 2e helft verliep het wat moeizamer met de wind tegen. Toch werd het een ruime overwinning. RVVH won met 0-7 door treffers van Jayce Bijvoets en Sil Douma(2x). RVVH is door de winst meteen koploper. Komende zaterdag speelt RVVH om 8:30 uit tegen Smitshoek O13-2.

RVVH O11-1:

Op de vroege zaterdagmorgen ging RVVH op bezoek bij Spartaan’20 O11-4. In de 1e helft ging de wedstrijd gelijk op, toch wist Daley Ouwens zijn team op een 0-1 voorsprong te zetten. RVVH nam de voorsprong mee de rust in.

Na de pauze bracht Spartaan de wedstrijd weer in evenwicht. RVVH werd hierna sterker en zette dit om in doelpunten. De boys wonnen de wedstrijd met 1-4. Joël Gorter maakte de 1-2. Daarna waren Faysal El Mousaoui en Daley Ouwens goed voor de 1-3 en de 1-4.

RVVH speelt zaterdag om half negen uit tegen Feijenoord O9-1.