Doordeweek gespeelde wedstrijden

Door: Arie Verveer

Er zijn deze week weer een drietal wedstrijden gespeeld, dinsdagavond speelde een combinatie van RVVH 2 en 3 in Nieuwenhoorn een oefenwedstrijd tegen Nieuwenhoorn 2. RVVH begon goed en nam na een ruim kwartier spelen al de leiding. Kevin de Graaf trok de bal goed voor op de achterlijn en Jaden Gravenbeek werkte de bal tussen de palen voor de 0-1 voorsprong.

In de 37e minuut liep Twan v/d Weele zich leeg om de bal te kunnen halen voor de achterlijn, daarna volgde een strakke voorzet op Jardy Terwisscha die de 0-2 kon binnenwerken. Met deze mooie voorsprong gingen de teams de rust in.

Na de pauze kon RVVH verder afstand nemen maar verzuimde dit te doen. Een bal van Juwensly Orcadio belandde op de lat. Halverwege de 2e helft kwam Nieuwenhoorn op gelijke hoogte. Kort na de 1-2 werkte RVVH de bal in eigen doel voor de 2-2. Een kwartier voor tijd deed Ex-RVVHer Remon Luksch RVVH de das om, hij scoorde de 3-2 voor Nieuwenhoorn.

Kort voor tijd werkte Nieuwenhoorn de 4-2 in het doel.

Basisopstelling RVVH2/3: Blaak, v/d Weele, v/d Graaf, D v/d Nat, Langeler, de Graaf, Malipaard, Orcadio, El Ouardi, Terwisscha, Gravenbeek.

RVVH Vr2 oefende tegen BSC in Roosendaal. De wedstrijd werd met 0-2 gewonnen. Doelpunten kwamen van Desphina Kalkman en Manuela Hietbrink.

RVVH O17-1 haalde woensdagavond een competitiewedstrijd in. De boys deden dat tegen Ommoord O17-1. In de 1e helft zette Yovannie Diaz zijn team op een 0-1 voorsprong. Na de rust liep RVVH verder uit naar 0-3 door doelpunten van Bilal Akova en Yovannie Diaz. In de slotfase kwam Ommoord terug naar 2-3, maar daar bleef het bij. De punten gingen mee naar de Sportlaan.