Selecteer een pagina

Inmiddels is het seizoen al weer een aantal weken voorbij, en genieten de meeste sporters nu van hun welverdiende vakantie. Nog een paar weekjes en de eerste trainingen van het nieuwe seizoen gaan al weer van start. Daarom breng ik nu nog even de eindresultaten onder de aandacht voor de belangstellenden.

RVVH Vr1:
Het 1e vrouwenteam van RVVH begon dit seizoen in de hoofdklasse. Voor de winterstop wisten de vrouwen in 10 wedstrijden al 5 keer te winnen. Met een keurige 4e plek ging RVVH de winterstop in.

In de hervatting van de competitie wilde RVVH meedoen voor de titel om zo weer de topklasse te bereiken, of een periodetitel pakken.

De 1e wedstrijd op 10 februari tegen Odysseus’91 werd al meteen met 0-4 gewonnen door doelpunten van Alyssa Dijkstra, Nikki de Roest, Romy Scherpenzeel en Rachel van Harlingen.

Daarna werd er vervolgens gewonnen van Heerenveensche Boys Vr1 met 2-0.

De vrouwen liepen daarna in Heerenveen een 3-1 nederlaag op. Daarna volgden nog drie overwinningen op IJzendijke(5-0), Reiger Boys(5-2) en Be-Quick 28(0-2).

Op 26 mei werd op eigen terrein kampioen Heerenveen Vr1 met 5-3 opzij gezet. Manuela Grootenboer en Nikki de Roest schoten 2x raak, Isabel Gulden 1x.

RVVH pakte de 2e periodetitel en moest daarna een promotiewedstrijd spelen tegen RCL. Met een 6-0 overwinning stapten de Vrouwen de Topklasse in!! Het feest werd uitbundig gevierd. Nikki de Roest had een belangrijk aandeel in de score, ze schoot 3x raak.

Toen de competitie voorbij was haalden de vrouwen opnieuw een prijs binnen! In de finale van de VR Cup werd op het Slikkerveer terrein met 2-1 gewonnen van het team van SSS. Jaline Hoek maakte de winnende goal in het slot van de wedstrijd. En wederom kregen de vrouwen een trainingskamp en een beker als prijs op het podium van Voetbal Rotterdam.

Eindstand competitie: via nacomp gepromoveerd – 22 gesp – 14x winst – 2x gelijk – 6x verl – 44 pnt.

De topschutters van RVVH schoten in totaal 50 x raak. RVVH kreeg er 22 tegen.

Topscoorders competitie:
1-Manuela Grootenboer 10x
2-Nikki de Roest 8x
3-Isabel Gulden 6x

Topscoorder beker en oefenwedstrijden: Jennifer Oliveira 4 doelpunten.

RVVH VR2:
Het team van trainer Patrick v/d Veen heeft voor de winterstop in 11 wedstrijden 2x gewonnen, 6x werd er gelijk gespeeld en 3x verloren. Met een 8e plaats gingen de vrouwen de winterstop in.

In de hervatting probeerde RVVH hogerop te komen, maar een 8e plaats was het eindresultaat.

Voor de beker won RVVH vervolgens van sc Monster(3-2) en SSS(1-2). In de finale veroverde RVVH de beker met een 0-3 overwinning op Sep Vr1. Chelsea Disseldorp, Sharella Hunt en Julia Butter zorgden voor de doelpunten.

Eindstand competitie: 8e plaats – 22 gesp – 5x winst – 10x gelijk – 7x verl – 25 pnt.

De topschutters van RVVH schoten in totaal 35x raak. RVVH kreeg 37 doelpunten tegen.

Topscoorders competitie:
1-Sharella Hunt 9x
2-Sara Gonsalves 5x
3-Rachel van Harlingen 4x

RVVH Vr3:
Het 3e vrouwenteam had voor de winterstop 3 punten verzameld in 8 wedstrijden. RVVH won van hekkensluiter Spijkenisse.
Spijkenisse stond op de 11e plaats.

Spijkenisse ging na de winterstop uit de competitie, dus kon RVVH de punten weer inleveren.

In de hervatting werden er nog 4 punten behaald door winst op GHVV’13 Vr1(5-0) en een gelijkspel tegen Gravendeel (2-2). De overige wedstrijden gingen verloren.

Eindstand competitie: 10e plaats – 18 gesp – 1x winst – 1x gelijk – 16x verl – 4 pnt .

De topschutters van RVVH schoten in totaal 20x raak. RVVH kreeg 91 doelpunten tegen.

Topscoorders competitie:
1-Shanice Pinas 5x
2-Sharella Hunt 5x

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06