Selecteer een pagina

Wie ben je?
Jeroen Heijboer

Hoe oud ben je?
Ik ben 20 jaar oud

Wat voor schoolopleiding / werk doe je ?
Na een 3 jarige MBO opleiding ben ik nu iets langer dan een jaar werkzaam als remote systeembeheerder

Hoe ben je gestart met wedstrijden fluiten?
Bij m’n vorige vereniging waar ik zat vroegen ze of ik is een keertje een wedstrijd wilde fluiten, eigenlijk na die wedstrijd ben ik blijven fluiten

En hoelang fluit je al wedstrijden?
Komend seizoen ben ik bijna 7 jaar actief ben als scheidsrechter, komend seizoen ben ik voor het 4e jaar actief als KNVB scheidsrechter.

Wat zijn je ambities?
Mijn ambities bij de KNVB zijn om het hoogst haalbare te halen. Ook zou ik het leuk vinden om na het fluiten bij de bond trainer te worden voor de A categorie, maar eerst heb ik nog veel plezier in het leiden van wedstrijden.

Hoe ben je bij RVVH terecht gekomen?
De KNVB stuurde me regelmatig naar RVVH om de A categorie te fluiten, eigenlijk na een paar keer werd het voor mij al redelijk een vertrouwde omgeving. Op een gegeven moment deed de club online een oproep voor scheidsrechters, aangezien ik ook een steentje bij wilde dragen aan de club ben ik ingegaan op deze oproep.

Wat ga je voor de vereniging betekenen?
Vanaf komend seizoen ga ik de scheidsrechters coördinator rol op me nemen, omdat ik al regelmatig op RVVH te vinden was kreeg ik de vraag of ik deze rol wilde overnemen. Deze nieuwe uitdaging wilde ik zeker aangaan!

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06