De herinrichtingswerkzaamheden op het sportpark worden deze maand afgerond. Het straatwerk vanaf de parkeerplaats is inmiddels ook gerealiseerd waardoor de bereikbaarheid naar ons clubhuis gelukkig aanmerkelijk is verbeterd. Door alle wijzigingen zijn er wat aandachtspunten waarvoor we de medewerking vragen van allen:

  • De nooduitgang, aan het einde van de gang bij de kleedkamers, is niet bedoeld om te gebruiken als doorgang om naar de velden te lopen. Niet bij wedstrijden en ook niet bij trainingen. En dus ook niet naar veld 1! De enige uitzondering wordt gemaakt voor ons 1e elftal en haar tegenstander bij een thuiswedstrijd. 
  • Er is een nieuwe tribune en in plaats van banken zijn er nu stoeltjes geplaatst. Helaas hebben we nu al moeten constateren dat over de stoelen wordt gelopen om een stoeltje te bereiken of te verlaten. Om de stoeltjes heel en schoon te houden verzoeken we een ieder de trappen te gebruiken. 
  • Het is geen bezwaar om consumpties op de tribune te nuttigen. Maar gooi daarna dan svp het afval in de daarvoor geplaatst kliko’s die overal verspreid over het sportpark staan. 
  • Bij het reinigen van de kleedruimten is geconstateerd dat veel afval niet in de daarvoor bestemde afvalbak wordt gedeponeerd. En ook worden er peuken van sigaretten in de kleedruimten en in de ruimten die daarop aansluiten op de grond gevonden. Naast dat roken ongezond is, is het in overeenstemming met de tabakswet verboden in onze accommodatie te roken! Dit staat overigens ook overal met stickers aangegeven. Iedereen dient zich daaraan dus te houden.
  • De fietsen- en scooterstalling is nu ook bestraat en voor gebruik beschikbaar. Het is ook de enige plek die als stalling mag worden gebruikt. Graag aandacht hiervoor. De fietsenrekken worden naar verwachting eind september geplaatst. 
  • Nu er overal is bestraat zien we steeds vaker dat fietsers en scooterrijders over de voetpaden van het sportpark naar velden rijden. Dit is, behoudens scootmobielen, niet toegestaan. Verbodsborden zijn in voorbereiding en de plaatsing van nog meer hekken willen we voorkomen. 

We moeten met z’n allen wennen nog even wennen aan de nieuwe situatie. Jullie medewerking wordt gevraagd om het fraaie sportpark en onze accommodatie schoon en veilig te houden. We zijn allemaal lid van dezelfde vereniging en door verenigd samen te werken draagt iedereen zijn steentje bij en kan er uiteindelijk ook meer mogelijk worden gemaakt. Bij voorbaat dank!