Op zondag 21 maart werd de eerste training gegeven door voetbalschool Invest2Impress op het sportpark van RVVH. De trainingen van Invest2Impress zijn gericht op het individu en ligt de focus op de persoonlijke ontwikkeling van de jeugdvoetballer.

 

Na de eerste kennismaking lieten de jongste voetballers zich vandaag goed trainen door Vially Mondo, Nelson Bashir en Gael Mondo. Halverwege de training was daar de verrassende aankomst van Feyenoord spelers Tyrell Malacia en Lutsjarel Geertruida en Excelsior speler Redouan El Hankouri. Zij waren aandachtig toeschouwer en na de training was er een gesprekje tussen deze profs en de jonge talenten. Uiteraard was er ook tijd voor een foto en een handtekening.

 

Nadat de jongste jeugd klaar was, was het de beurt aan de junioren. Met een talentvolle groep werd er op een hoog niveau getraind. 

 

Mocht je ook interesse hebben om eens mee te trainen bij Invest2Impress, kijk dan eens op de site https://invest2impress.nl of  via Instagram https://instagram.com/invest2impress?igshid=as71yckw2tjk en meld je aan voor een kosteloze proeftraining.