ROUTEKAART KNVB (klik op de afbeelding voor een vergroting!)

Beste RVVH leden, hieronder de kennisgeving van de KNVB inclusief de routekaart i.r.t. de herstart van de competities amateurvoetbal


Als blijkt dat het oppakken van de huidige competities geen optie meer is, dan willen we voor amateurverenigingen kleinschalige regionale competities organiseren voor het vervolg van het huidige seizoen: de KNVB Regio Cup.

Dit gebeurt in elk geval voor de teams in de Categorie B veld en pupillen. Hier komt de Categorie A bij als deze competities ook niet meer op tijd kunnen worden hervat vanwege de coronamaatregelen. De startdatum en duur van de KNVB Regio Cup zijn uiteraard ook afhankelijk van deze beperkingen. De regionale aanpak zorgt voor minder lange reisafstanden en vergroot de kans op aantrekkelijke lokale derby’s. Teams in de Categorie B doen standaard mee tenzij men zich afmeldt. De nadere invulling van de KNVB Regio Cup, zoals het aantal teams per poule, hangt onder meer af van de tijd die dit seizoen nog beschikbaar zal zijn om wedstrijden te spelen.


Met sportieve groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee
Directeur-bestuurder Amateurvoetbal