Door: Arie Verveer

RVVH heeft dinsdagavond (5-2) de schade beperkt weten te houden tegen de Dambewoners. In een oefenwedstrijd kregen de elf van trainer Ronald Hulsbosch behoorlijk wat kansen om te scoren, slechts 2x wisten de boys het net te laten bollen. Halverwege de 1e helft was het Gino Boers met een hard schot dat gekeerd werd door de keeper, in de rebound was Brandon Konemann er snel bij om de 1-0 op het scorebord te zetten. Een minuut of acht later knikte Wouter Swart de bal net naast het doel na een vrije trap van Mahmud Sonmez. In de slotminuten voor rust pikte Brandon Konemann de bal goed op en maakte het daarna keurig af. 2-0.

Na de pauze schoot Heerjansdam al vlot de aansluitingstreffer binnen.2-1. Christiaan Sprangemeijer haalde van zo,n 25 meter uit met een geweldig schot waar de keeper alleen het nakijken had. 3-1. Een kwartier voor tijd werd de eindstand bepaald, Jesse Eggers schoot een vrije trap snoeihard in  waarbij de keeper beide vuisten gebruikte om zijn doel schoon te houden. Mahmud Sonmez schoot daarna de rebound binnen. 4-1.

Aanstaande zaterdag moet iedereen weer scherp zijn, want dan gaat het weer om de punten! De boys spelen om half drie een uitwedstrijd tegen Die Haghe.

Opstelling RVVH: Elkhuizen, Swart, Eggers, J.Drenthe(62 Lioe Anjie), Proost, Merencia(62 Luksch), El Koubai, Sprangemeijer, Sonmez, Boers(62 Diop), Konemann(46 Fortes).