Beste leden,

De afgelopen maanden zijn er al meerdere oproepen geweest maar helaas hebben we daar weinig aanmeldingen uit ontvangen.

Op een zeer korte termijn zullen we moeten gaan besluiten om wedstrijden van onze jeugd elftallen ( JO19 / JO17 / JO15 / JO13 ) te gaan af lasten. Dit om de simpele reden dat er voor die wedstrijd geen scheidsrechter beschikbaar is.

We hebben een leuke groep scheidsrechters, veelal jeugdleden, en die kunnen niet alles opvangen omdat ze ook zelf voetballen of andere verplichtingen hebben. Daarnaast zijn we wekelijks uren kwijt om extern op zoek te gaan scheidsrechters die al dan niet tegen een vergoeding komen fluiten. En dit zou niet de bedoeling moeten zijn. Een vereniging met de grote zoals RVVH zou voldoende vrijwilligers moeten kunnen hebben om deze situaties te ondervangen.

Wie wij zoeken ?

  • U hoeft niet de ervaring en kennis van een Bjorn Kuipers te hebben. Wie wij zoeken zijn heren en/of dames( vanaf 16 jaar ) die het leuk vinden om een wedstrijd te fluiten.
  • Kennis van de spelregels heeft uiteraard de voorkeur maar de meeste elftallen zijn al tevreden als er iemand is die hun wedstrijd wil fluiten en daar plezier in heeft.

Voelt u zich aangesproken en wilt er voor zorgen dat onze jeugd leden onbezorgd hun hobby kunnen uitoefenen op zaterdag, laat deze kans dan a.u.b. niet verloren gaan.

Deze jongens en meisjes rekenen op u.

Wat bieden wij u ?

  • Een tenue, mocht dit nodig zijn
  • Een fluitje, pen en papier
  • En uiteraard een hapje en drankje tijdens en na de wedstrijd.

Namens de Scheidsrechters Commissie van RVVH danken wij alvast voor de medewerking en zien u graag terug op de velden.

Met vriendelijke groet,

Reinier van Straten
Scheidsrechters Coördinator RVVH Jeugd

Tel: 06-12758987
Email: reinierrvvh@hotmail.com

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06