Dringende oproep van de scheidsrechters coördinator

scheidsrechters

Beste allen,
Zoals bekend hebben we iedere zaterdag een groot aantal jeugdwedstrijden op onze vereniging.

Om deze wedstrijden te kunnen spelen zijn we met grote spoed op zoek naar scheidsrechters die deze wedstrijden willen fluiten.

Het gaat om wedstrijden in de B categorie en zo nu en dan ook A categorie. De leeftijdsklasse zijn JO19 / JO17 / JO15 & JO13.

We doen nogmaals deze dringende oproep omdat we merken dat er momenteel helaas te weinig vrijwilligers zijn om alle wedstrijden te voorzien van een scheidsrechter.

Het zou immers toch zonde zijn als een wedstrijd van uw (klein) kind of neefje / nichtje hierdoor niet kan doorgaan.

Uiteraard is het fijn als u ervaring zou hebben maar is zeker geen vereiste. Enige basis kennis van de huidige spelregels zou wel in uw voordeel zijn.

Binnen RVVH zijn er een aantal mensen die u met alle plezier willen begeleiden mocht u daar behoefte aan hebben. Ook kan er gekeken worden of we cursussen kunnen organiseren om uw kennen te verbreden.

Dus mocht u zelf beschikbaar zijn om op zaterdag ochtend of middag een wedstrijd te fluiten dan horen wij dat graag. Kent u iemand, bijvoorbeeld een kennis of buurman die niet lid is van RVVH, geen probleem, vraag die persoon om contact op te nemen. 

RVVH zorgt voor: 

  • Fluitje, potlood / papier en stopwatch
  • Indien nodig een tenue
  • Begeleiding
  • Cursussen
  • Hapje en drankje

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande details en dan hopen wij u spoedig te mogen begroetten op ons sportpark.

Jeroen Heijboer
Scheidsrechters Coördinator RVVH
E: heijboer.jeroen@outlook.com
T: 06 181 381 03