Zoals jullie wellicht hebben vernomen gebeurt er momenteel zowel voor als achter de schermen bij RVVH heel veel met betrekking tot veranderingen binnen onze organisatie als ook accommodatie.

In samenwerking met de Gemeente Ridderkerk wordt door het huidige (interim) bestuur alles in het werk gesteld ons sportpark gedurende de aankomende zomerperiode optimaal functioneel, gezellig en toekomstbestendig te maken.

Voor wat betreft onze organisatie; vrijwilligers zijn binnen iedere sportvereniging van onschatbare waarde, zeker ook bij RVVH. U zult versteld staan hoeveel taken er uitgevoerd dienen te worden om er voor te zorgen dat de vele elftallen doordeweeks en op zaterdag kunnen trainen en hun wedstrijden kunnen spelen en daarmee veel voetbalplezier beleven. Denk aan leiders, trainers, EHBO-ers, scheidsrechters, medewerkers voor de bar/keuken, kleedkamer beheerders, bestuursleden, medewerkers voor onderhoud en schoonmaak van de accommodatie, mensen die activiteiten willen organiseren, mensen die spelers willen rijden naar uitwedstrijden, etc. Voor aankomend seizoen zijn wij dan ook weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Hoe meer vrijwilligers aansluiten hoe makkelijker het voor de vereniging is de taken te verdelen en deze wat tijdsbesteding betreft voor een ieder acceptabel te houden. Vele handen maken immers licht werk!

Er zijn allerlei werkzaamheden waarbij spelers, ouders en andere leden een bijdrage kunnen leveren. En er is altijd wel een passende taak voor u te vinden waar u niet alleen nuttig bent maar waar u ook nog eens veel plezier aan kunt beleven.

Wacht dus niet langer en wacht ook niet tot je gevraagd wordt, maar laat ons weten hoe jij vv RVVH wilt helpen. We hebben je nodig! Geen ervaring? Geen probleem! Er zijn altijd mensen die je in kunnen werken.

We streven naar een plezierige samenwerking binnen een duidelijke organisatiestructuur, zo houden we onze vereniging sterk!

Meld je vandaag nog aan via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Alvast bedankt.

Vrijwilliger worden bij vv RVVH

Dit formulier is bedoeld voor de werving van vrijwilligers vanuit de leden
    De gegevens op dit formulier worden conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming opgenomen in ons ledenbestand in verband met alle verenigingsactiviteiten. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, neem dan contact op met de secretaris via info@rvvh.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.