Door: E. Moed

De RVVH dames selectie was afgelopen maandag begonnen te trainen en kreeg het direct voor hun kiezen. Er werd getraind op maandag, dinsdag, donderdag en op zaterdag.
Verheugend was de opkomst, op zaterdag, toen op het Ridderkerkse sportpark maar liefs 38 speelsters gingen trainen. Ze werden onderworpen aan enkele pittige onderdelen van de voetbalsport. Er ontbraken nog een 5 tal speelsters. Zo waren er nog niet aanwezig, Nikki de Roest, Isabel Gulden en Claudia Garcia Moreno wegens vakantie en Rachel van Harlingen wegens werk en Jula Butter wegens ziekte. Vol overgave werd er getraind. Er werd afgesloten met een partijtje.
Ondanks dat er soms behoorlijk pittig werd getraind vielen de blessures op een enkeling na mee.De trainersstaf had deze middag de beschikking over het hoofdveld, zodat ook de weinige toeschouwers een dak boven hun hoofd hadden.
A.s. woensdagavond speelt het 2e team VR2, van trainer Patrick van der Veen, uit in s’Gravenzande VR1, wat gelijk een mooie graadmeter voor hen is om te zien hoe het met hen ervoor staat.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06