Selecteer een pagina

In de ontstane vacature van hoofdtrainer voor het seizoen 2018/2019 heeft RVVH Ronald Hulsbosch vastgelegd. De 49 jarige Hulsbosch is nu aan zijn laatste en vierde seizoen bezig bij Nieuw-Lekkerland.

Voordat hij naar Nieuw-Lekkerland verkaste was de in Dordrecht woonachtige Hulsbosch drie seizoenen trainer van Heinenoord en daarvoor eveneens drie seizoenen trainer van ’s-Gravendeel.

Bij deze laatste club rolde hij eigenlijk het trainersvak in. Als speler van het eerste elftal, gedurende zes seizoenen, was hij in de laatste periode ook de assistent-trainer. Via deze stap werd hij vervolgens de hoofdtrainer van het tweede elftal aldaar om na één seizoen de overstap naar het eerste te maken.

Als speler was Hulsbosch achtereenvolgens actief voor O.S.S., E.B.O.H., Heerjansdam waarmee hij in de hoofdklasse speelde en S.S.W alvorens hij dus in de Hoeksche Waard bij ’s-Gravendeel neerstreek.

Wij heten Ronald van harte welkom bij de club en wensen hem met zijn staf en spelers enorm veel succes en plezier toe bij RVVH!
 
Bestuur & Technische Commissie vv RVVH
Mario Papavoine, voorzitter

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06