Ruime oefenwinst voor RVVH tegen Pelikaan.

Door: Arie Verveer

Dinsdagavond 5 november jl. oefende RVVH in Zwijndrecht tegen Pelikaan. Wouter Swart opende al na 4,5 minuut de score. Een vrije trap van Mahmud Sönmez op zo,n 30 meter afstand werd door Wouter keurig in de touwen gewerkt. Enkele minuten later kon Huib van Barneveldt de score verdubbelen, maar zijn poging na een voorzet van Raoul Gangadin werd te zacht ingeschoten.

Halverwege de 1e helft had RVVH al een 0-3 voorsprong te pakken. Gazar Dermendjan kopte na een kwartier eerst de 0-2 binnen, daarna in de 22e minuut werd een vrije trap van Raoul Gangadin op de rand zestien door Gazar het doel in gewerkt.0-3.

Op slag van rust zette Danny Haasdijk de 0-4 op het scorebord.

In de 2e helft stopte de teller al voor RVVH. Danny Haasdijk scoorde de 0-5. Een half uur voor tijd kregen de A-spelers Levi Hoogendoorn en Laurens de Witte hun speelminuten. Later in de wedstrijd trok ook A-keeper Merijn Bode de keepershandschoenen aan, hij verving Tim Elkhuizen.

Keeper Bode redde enkele keren goed op de schaarse pogingen van Pelikaan. Een kwartier voor tijd kwam Pelikaan pas met de aansluitingstreffer.1-5. In de laatste minuut werd nog de 2-5 het doel ingewerkt door Pelikaan.

RVVH heeft zo weer een nuttige en boeiende oefenpartij gespeeld. In een rap tempo lieten de boys hun toeschouwers genieten. Dinsdagavond 12 november staat er een oefenwedstrijd thuis gepland tegen Sc Feijenoord 1.

Opstelling RVVH 1: Elkhuizen(72 Bode), Swart, van Halem, El Koubai, van Dongen, Stolk, Gangadin, Sönmez(60 de Witte), van Barneveldt(60 Louter), Haasdijk(60 Hoogendoorn), Dermendjan.