Ruime overwinning voor RVVH in oefenwedstrijd

RVVH oefende dinsdagavond thuis tegen Papendrecht. Trainer Ronald Hulsbosch kon deze avond weer beschikken over keeper Danny Spelde, en verder zette hij een goed aanvallend team binnen de lijnen. Diego Rietveld, Siebren Hoekstra en Brandon Konemann moesten voor het nodige gevaar zorgen voorin, en achterin probeerde Dirk van Leenen, Jesse Eggers, Joshua Capelle en Thomas van Prooijen de boel dicht te bouwen.

Brandon Konemann haalde na 12 minuten al de trekker over, maar schoot hard naast.

Even later gaf Ibrahim El Koubai een hakballetje naar Konemann, die kon zich door de verdediging heen wringen en scoren. 1-0.

In de 38e minuut was Siebren Hoekstra goed voor de 2-0 voorsprong. Na een een-twee met Geert Cleef schoot Siebren de bal tussen de palen.

Vlak voor rust schoot Diego Rietveld met volle kracht op doel. De keeper laat de bal los en in de rebound was het Brandon Konemann die de 3-0 ruststand op het scorebord bracht.

Na de pauze kwamen er maar liefst vijf nieuwe spelers in. Al vroeg in de 2e helft kreeg RVVH de mogelijkheid om de score weer uit te breiden, maar Wouter Swart mist deze kans vlak voor de doellijn na een vrije trap van Ibrahim El Koubai.

Papendrecht deelde na 53 minuten even een speldeprik uit, en kwam op 3-1. Een minuut of tien later lukte het ook Diego Rietveld om de bal tussen de palen te krijgen. Uit een strakke voorzet van Kader Diop schoot Diego Rietveld de 4-1 binnen.

Christiaan Sprangemeijer had de 5-1 binnen kunnen koppen, maar na een cornerbal van Ibrahim El Koubai kopte hij de bal over het doel.

In de 71e minuut scoorde Ibrahim El Koubai vanaf de penaltystip de 5-1 na een handsbal van Papendrecht binnen de zestien.

Hierna werd er niet meer gescoord. Voor RVVH een nuttige en doelpuntrijke wedstrijd! Nu op naar aanstaande zaterdag, dan staat de bekerontmoeting uit tegen Sliedrecht op het programma.

Opstelling RVVH: Spelde, van Leenen, Eggers, van Prooijen(46 Swart), Capelle, Cleef(46 Sprangemeijer), Merencia(46 Mulder), El Koubai, Hoekstra(46 C.Drenthe), Rietveld, Konemann(46 Diop).

De razende reporter Arie Verveer.