RVVH 1 en RVVH 2 door naar de volgende bekerronde

Dinsdagavond 22 oktober jl. werd er voor de districtbeker gespeeld tegen SCO’63 en Poortugaal 2.

RVVH 1:

RVVH startte op eigen terrein tegen zaterdag vierdeklasser SCO’63. Trainer Ronald Hulsbosch begon deze wedstrijd met de twee jongens Michael Pang en Danny Haasdijk(RVVH O19-1) in de basis, voorin moest Gazar Dermendjan voor het nodige gevaar zorgen. Tim Elkhuizen verdedigde het doel. De boys kwamen al vroeg op voorsprong door een snelle goal van Gazar Dermendjan. Enkele minuten later haalde Jessie Proost de trekker over, met moeite kon de keeper de bal wegwerken. In de 9e minuut schoot Mahmud Sönmez de 2-0 binnen. Van zo,n 30 meter afstand krulde hij de bal in de verre hoek. Na 11 minuten ging Okan Arslan alleen op avontuur, maar hij maakte de klus niet af. De score werd na 26 minuten weer verder uitgebreid, na goed samenspel van Gazar Dermendjan en Mahmud Sönmez kon Sönmez de bal de touwen injagen. 3-0. Sönmez wilde voor de hattrick gaan, maar het zat hem niet mee. Na een half uur schoot hij de bal net over, en vlak voor rust schoot hij op de paal. 3-0 was de ruststand.

In de 2e helft miste RVVH behoorlijk wat kansen. Met name Gazar Dermendjan probeerde telkens het doel te vinden,maar enkele keren werd er naast of over geschoten. In de 72e minuut raakte hij de paal. Even later maakte Danny Haasdijk na een fraaie solo-actie er zelf 4-0 van. Vlak voor het einde was het wel raak voor Gazar Dermendjan, de 5-0 maakte hij keurig af. Zo is RVVH al weer een ronde verder voor de beker. Aanstaande zaterdag spelen de boys weer thuis om de punten tegen Voorschoten’97.

Opstelling RVVH 1: Elkhuizen, Pang, Eggers, van Prooijen(61 Mars), Proost, El Koubai, Mosmans, Arslan(61 Sprangemeijer), Sönmez, Haasdijk, Dermendjan.

RVVH speelde uit tegen Poortugaal 2. Binnen 10 minuten werd de score voor de blauwwitte brigade al geopend door Ryan van Dongen, met een prachtig schot van afstand zette hij de 0-1 op het scorebord. Na zo,n klein half uur spelen kon Kaj Voskamp er met een sliding 0-2 van maken. Even later zorgde Poortugaal voor de 1-2 ruststand. In de 2e helft moest Cerezo Drenthe na een aantal indrukwekkende solo acties twee maal worden afgestopt in het zestienmetergebied. Twee strafschoppen die volgden werden feilloos binnengeschoten door Kaj Voskamp. 1-4. Het slotakkoord was voor Francesco Messina die zorgde voor de 1-5. RVVH 2 ook door voor de beker. Komende zaterdag speelt RVVH om 11 uur thuis tegen Berkel 2 voor de competitie.

Opstelling RVVH 2: Spelde, Bogdanovic(58 van Dommelen), R.Resoort, Boers(46 van Halem), Drenthe(74 Kalpoe), Krens(58 van Dam, van Dongen, Mulder, van Barneveldt(80 Sastrowitomo), Voskamp, Messina.