Uitgebreid dagverslag zaterdag 4 mei

RVVH 1 pakt weer de aansluiting na winst – RVVH 3 walst over Diletant heen. Monsterscore voor RVVH 6 – RVVH O19-1 geeft de punten onnodig weg.

Zaterdag moest de mannenhoofdmacht weer eens vol aan de bak om de broodnodige punten te pakken. Op het erg sobere complex van Deltasport haalde RVVH als enige een wedstrijd in uit de 1e klasse B.

Trainer Ronald Hulsbosch begon met hetzelfde basisteam als twee weken geleden tegen Honselersdijk. RVVH opende al vroeg met een eerste wapenfeit in de 6e minuut door Mahmud Sönmez, een goed schot ging net naast het doel van keeper den Hoeder.

Toch was het na 19 minuten even billenknijpen toen keeper Donovan Levestone ver uit het doel kwam bij een gevaarlijk moment van Deltasport, maar gelukkig kon Jesse Eggers op tijd de bal naast het doel werken.

Na 26 minuten nam  RVVH dan toch de leiding. Een vrije trap op zo,n 25 meter afstand werd door Jesse Eggers hard op de binnenkant paal geschoten, daarna stond Papito Merencia zijn mannetje om de rebound binnen de touwen te werken.0-1.

Deltasport kon hier nog weinig tegenover stellen, maar lag wel op de loer. Na ruim een half uur spelen leek Mahmud Sönmez de score te gaan verdubbelen, maar zijn listig stiftballetje ging voorlangs.

Vlak voor rust moest keeper Donovan Levestone nog even zijn kunsten vertonen bij een gevaarlijke cornerbal. Gelukkig kon hij zijn doel schoonhouden en ging RVVH met een kleine voorsprong de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft kon RVVH na zo,n 52 minuten de score verder uitbreiden, een knappe voorzet van Shamir de Jesus bereikte Mahmud Sönmez die daarna knap zijn mannetje uitkapte en scoorde.0-2. De boys verzuimden daarna om verder door te drukken en kwamen onnodig in de problemen. Maruchen Zimmerman kon na ruim een uur geheel vrijstaand de 1-2 afdrukken.

Enkele wissels werden ingezet door trainer Ronald Hulsbosch om toch de overwinning binnen te slepen. Maar RVVH kreeg het moeilijk en speelde niet best meer. Deltasport zette alles op alles om die 2-2 te maken. Toch redde keeper Levestone enkele keren uitstekend bij gevaarlijke momenten van de Vlaardingers.

In het laatste kwartier van de wedstrijd werd nog wel de 2-2 gescoord, maar gelukkig werd de treffer afgekeurd wegens buitenspel.

Na het laatste fluitsignaal haalde RVVH opgelucht adem. De benodigde drie punten waren binnen! Het spel was niet best, maar dat maakte niet uit. De punten tellen!

RVVH heeft zo weer verder afstand genomen van hekkensluiter De Meeuwen en concurrent Deltasport. De boys staan nu tien punten voor op de Meeuwen en kunnen niet meer rechtstreeks degraderen. Nu nog even verder aansluiting zien te krijgen met de andere concurrenten.

Opstelling RVVH 1: Levestone, Swart, Eggers, Drenthe, Proost, Mosmans, Merencia, Boers, Sönmez(83 Luksch), de Jesus(69 Fortes), Könemann(78 Sprangemeijer).

RVVH speelde op eigen terrein tegen het 2e team van Dilettant.

De nummer 11 op de ranglijst kreeg al in de openingsfase twee grote kansen, maar RVVH wist het gevaar goed te wijken. Eerst pakte keeper Wouter Korteweg een 1 op 1 bal af van de spits en daarna doorbrak gelegenheidsback Robin Malipaard heldhaftig een counter van de tegenpartij.

RVVH liet van zich horen en wist via Damian Mars en Kevin van Heek de eerste kansen te noteren na goed samenspel.

Uit de ingestudeerde corners waar Wessel Spierings als target man gezocht werd, mislukte ternauwernood  tot driemaal toe ter opluchting van de tegenpartij. In de 18e minuut was de ban gebroken, met een droge knal van zo,n 25 meter joeg Robin Malipaard de bal in de touwen.1-0.

De wedstrijd bleef aardig in balans met weinig spectaculaire momenten. Kort voor rust verzuimde Diego Rietveld en Wessel Spierings de score verder uit te breiden.

Ruststand 1-0.

In de 2e helft gaf RVVH meteen gas. Een fraaie voorzet van Jochem Hoekstra bereikte Revlinho Sastrowitomo, die meteen de 2-0 op het scorebord bracht. Enkele minuten later tikte Kevin van Heek een identieke situatie van Sander de Ruiter binnen de touwen.3-0.

Na een uur spelen kwam Jesse Ooft binnen de lijnen, en koud in het veld kon hij al slalommend met een wippertje de 4-0 scoren.

De boys speelden de wedstrijd rustig uit en wonnen 7-0. Diego Rietveld(2x) en Sven Kloppenburg waren de doelpuntenmakers.

Opstelling RVVH 3: Korteweg, Mars(65 de Vries), van Dun, Spierings, Swarttouw, Malipaard, Hoekstra(77 Kloppenburg), de Ruiter, Rietveld, van Heek, Sastrowitomo(60 Ooft).

RVVH speelde zaterdag een uitwedstrijd in en tegen Strijen.

In de 1e helft werden de kansen niet benut en ging men met een 0-0 stand de rust in.

Na de pauze hield RVVH ook lang stand, maar na zo, n 65 minuten spelen viel de 1-0. Hierna ging het hard en ging de wedstrijd met 4-0 verloren.

RVVH is door het verlies  gezakt naar de 7e plaats. Aanstaande woensdagavond haalt RVVH om 19 uur thuis in tegen Fc Binnenmaas 3.

RVVH kreeg zaterdag bezoek van de nummer 3 Sc Feijenoord 3.

De boys kwamen op een 0-1 achterstand , maar wisten dit nog in de 1e helft weer recht te zetten. Een strakke bal van Ian de Jager belandde klem in de kruising.1-1.

In de 2e helft liep Feijenoord verder uit naar een 1-3 voorsprong. Sjoerd Mikolajczak verzachtte de score nog wel, maar de punten gingen toch mee met de club uit Rotterdam.2-3.

Koen van Wingerden hield in de avond zijn verjaardag. Hij kreeg een hamster kado.

RVVH staat nog altijd op een keurige 4e plaats met 34 punten uit 22 wedstrijden. Komende zaterdag gaat RVVH om 12:15 uur op bezoek bij koploper Capelle 6.

Koploper RVVH speelde op eigen terrein tegen Poortugaal 7.

De boys gingen moeizaam van start tegen een aanvallend ingesteld Poortugaal. Tot tweemaal toe moest RVVH een achterstand wegwerken. Na een overtreding op Patrick van Es binnen de zestien lag scheidsrechter Ruben van Vliet de bal op de penaltystip, de strafschop voor de 1-1 werd benut door John v/d Padt.

Poortugaal kwam weer op voorsprong toen Roy de Lepper zijn man liet lopen. Een bal in de kruising was goed voor de 1-2. RVVH kwam beter in de wedstrijd en scoorde de vlotte gelijkmaker door John v/d Padt.

RVVH liep nog voor rust uit tot een 5-2 voorsprong door doelpunten van John v/d Padt(penalty), Patrick van Es en Roy de Lepper.

In de 2e helft werd er een monsterscore bereikt. De boys wonnen met 10-5 de wedstrijd. Roy de Lepper en Patrick van Es scoorden beide 2x, Quensley Blansjaar 1x.

De nummer twee GOZ maakte geen fouten en won afgetekend met 0-10 van Barendrecht 18.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH wederom thuis, nu om 12 uur tegen Coal 3.

De RVVH vrouwen kregen op eigen terrein bezoek van het nog ongeslagen DTSede.

RVVH begon vol zelfvertrouwen aan de wedstrijd en nam na zo,n 11 minuten de leiding door een vlotte goal van Viviane Verheijen. Daarna kwam DTS al snel terug. Sofie Houba zorgde na 20 minuten al voor de gelijkmaker.

Daphne van Kruistum en Willeke de Pater zetten de 1-3 voorsprong en tevens ruststand op het scorebord.

Na de pauze won DTS Ede de wedstrijd met 1-7. Willeke de Pater had een belangrijk aandeel in de score, zij maakte nog 3 van de vier treffers. Ilse v/d Zande schoot 1x raak voor de gasten.

Komende zaterdag gaat RVVH in Tilburg op bezoek bij SC ’t Zand Vr1. Aanvang wedstrijd half drie.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam van RVVH heeft de punten nog hard nodig om zich te handhaven in de 1e klasse. Momenteel bivakeren de vrouwen met 16 punten uit 18 wedstrijden op een 10e plaats. Daaronder staan nog DSVP Vr1 met 15 punten uit 18 wedstrijden en Lyra Vr1 met 7 punten uit 18 wedstrijden.

Zaterdag werden de degens gekruist met IJfc Vr1.

In de 1e helft kwamen de vrouwen geheel tegen de verhouding in op een 0-2 achterstand. Na de pauze deed Veerle Keesmaat wat terug, in de 57e minuut scoorde ze met een mooie solo de 1-2.

Daarna gooide IJfc de wedstrijd in het slot. Door twee tegentreffers ging de wedstrijd met 1-4 verloren.

RVVH heeft nu nog drie finales te gaan. Als deze nu eens gewonnen worden, dan zou RVVH zich misschien kunnen handhaven, alleen zijn ze dan ook afhankelijk van de overige uitslagen.

Komende zaterdag speelt RVVH om 16:45 in Wilnis tegen CSW Vr1.

RVVH O19-1:

RVVH heeft nog altijd de titel in het vooruitzicht, maar hebben nog een aantal moeilijke wedstrijden te gaan. De boys staan momenteel op een 2e plaats met drie punten achterstand op de koploper Xerxes DZB O19-1.

Zaterdag streed RVVH op eigen terrein tegen Barendrecht O19-2.

RVVH opende na ruim een kwartier de score. Een voorzet van Danny Haasdijk kwam bij Jardy Terwisscha terecht, die schoot via onderkant lat de 1-0 binnen.

De boys verzuimden hierna de score verder uit te breiden. Halverwege de 1e helft schoot Laurens de Witte net langs de paal.

Vlak voor rust kon keeper Joris Vugt met een mooie redding de gelijkmaker voorkomen. Gelukkig bleef het 1-0.

In de 2e helft kwam Barendrecht er beter in, na de gelijkmaker nam Barendrecht ook nog eens de leiding.1-2. Door een goal van Levi Hoogendoorn kwam RVVH weer langszij.2-2.

Barendrecht knokte zich weer terug naar 2-3. Gelukkig leverde een doelpunt van Danny Haasdijk RVVH uiteindelijk nog een punt op.3-3. Koploper XerxesDZB ging op eigen terrein onderuit tegen Nieuwerkerk O19-1. Smitshoek O19-1 is dichterbij gekomen, door de3-1 winst op Nieuwenhoorn staan hun ook op 42 punten. RVVH heeft 40 punten en zit nog in de achtervolging.

Komende zaterdag gaat RVVH op bezoek bij Nieuwerkerk O19-1. Aanvang wedstrijd 13:00 uur.

RVVH O17-1:

RVVH heeft zaterdag een belangrijke zege geboekt om weg te komen uit de onderste regionen. De nummer 10 RVVH speelde uit tegen de nummer 11 Zoetermeer O17-1.

Djelo Nivilac zorgde met twee goals voor een 0-2 voorsprong bij rust. In de 2e helft maakte Sven Bout de klus af.0-3.

Keeper Jarno Sap hield met enkele fraaie reddingen zijn doel schoon. Door de winst staat RVVH nu op een 9e plaats. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Nieuwerkerk O17-1.

RVVH speelde zaterdag thuis tegen Olympia O15-1.

De boys kwamen in de 1e helft op een 0-1 achterstand, maar wisten dit in de 2e helft weer uitstekend weg te werken.

Door doelpunten van Jevano Gulpen en Sam Vaessen won RVVH de wedstrijd met 2-1.

RVVH is door de nederlaag van Excelsior R(3-5) medekoploper geworden. Aanstaande zaterdag gaat RVVH in Bodegraven op bezoek bij ESTO O15-1.

RVVH heeft zaterdag tegen Spartaan ’20 O13 nipt verloren.

Manuela Hietbrinck werkte in de 1e helft een 0-1 achterstand weg. Spartaan scoorde hierna twee keer en met een 1-3 achterstand ging RVVH de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft zorgde Emin Bouchti voor de aansluitingstreffer. 2-3. De wedstrijd ging met 3-4 verloren. Amin Latakwal scoorde de 3-4.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10:15 uur in Capelle tegen Capelle O13-1.

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen VVOR O11-1.

In een eenzijdige wedstrijd kwam RVVH in de 1e helft op achterstand, door een verdedigingsfout werd het 1-0. De tegenstander loerde op een aantal foutjes, maar gelukkig deed keeper Jaydie Stip zijn werk goed.

Na de pauze nam RVVH de leiding. Door twee doelpunten van Sem Keur werd het 1-2. Helaas kon RVVH de voorsprong niet behouden, VVOR scoorde de 2-2. De punten moesten gedeeld worden.

RVVH staat op een 2e plaats met 15 punten uit 7 wedstrijden. Koploper Spijkenisse O11-1 staat met 21 punten uit 9 wedstrijden bovenaan.

Komende zaterdag speelt RVVH om 11:15 uur een uitwedstrijd tegen OVV O11-1.

RVVH O11-5:

Koploper RVVH is op titelkoers. De boys staan met 8 overwinningen bovenaan de ranglijst. De nummer 2 en 3 hebben elk 16 punten.

Met nog drie wedstrijden te gaan moeten er nog twee punten behaald worden voor het kampioenschap.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH een uitwedstrijd tegen Lekkerkerk O11-2.