RVVH heeft dinsdagavond de volgende ronde bereikt van de districtbeker.

De boys moesten in Vlaardingen gaan opnemen tegen competitiegenoot Zwaluwen.
De gastheren die zaterdag Noordwijk nog de 2-1 nederlaag bezorgden voor de competitie hadden nu moeite om de Blauwwitte formatie te bestrijden.

Toch duurde het even voor RVVH echt goed op dreef kwam. In het 2e deel van de 1e helft haalde de rappe Sanzio Dieterich de trekker over van afstand, maar zonder resultaat. De bal gleed net langs het doel van keeper Marvin van Tienen heen.

In de 35e minuut spatte een hard schot van Jessie Proost op de paal uiteen.

Met een 0-0 tussenstand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

Na de pauze speelde RVVH wat losser, en kwamen er ook meer kansen voor de boys.

Na 50 minuten viel dan toch de bevrijdende treffer voor RVVH. Papito Merencia die zich uitstekend losmaakte van zijn tegenstander haalde net voor de zestien meteen uit. 0-1.

Hierna was er tot 2x toe pech voor Sanzio Dieterich en voor Papito Merencia. Eerst werd een bal van Dieterich net voor de paal weggehaald door een Zwaluwen speler, en een minuut later schoot Papito Merencia op de paal.

In de 69e minuut mocht de van een blessure herstelde Djim Kammermans weer zijn opwachting maken in de hoofdmacht van RVVH. Djim was de vervanger van Shamir de Jesus.

RVVH wilde zich met een 2e goal zeker stellen van de volgende ronde, maar kon daar nog niet in slagen.
Diep in blessuretijd stuurde Sanzio Dieterich zijn team dan toch naar de volgende ronde toe. Een prima bal van Djim Kammermans werd door Dieterich keurig afgemaakt. 0-2.

Zo bereikte RVVH dan toch de volgende ronde!!

Opstelling RVVH: Levestone, Swart, Eggers, Rodriquez de Pina, Kloppert, Proost, Merencia, Dos Santos, de Jesus(69 Kammermans), Eyongakpa(90 Rietveld), Dieterich.

Vr-Cup:
Dinsdagavond heeft RVVH bij de loting van de volgende ronde weer een thuiswedstrijd getrokken. De boys spelen tegen GSC/ODS (zo.).

De razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06