RVVH door naar volgende ronde Fidus Cup

RVVH is er dinsdagavond in geslaagd om de volgende ronde te bereiken van de Fidus Cup. De boys gingen op bezoek bij de nummer drie van de zaterdag 2e klasse D Hellevoetsluis. Gino Boers kopte de bal al vroeg binnen,maar zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel. In de 14e minuut zette Stevie Soares de blauwwitte brigade wel op voorsprong. Een kwartier later kwam de 0-2 op het scorebord te staan door een eigen doelpunt van Hellevoetsluis.

Twee minuten later bracht topscoorder Brandon Könemann RVVH op een 0-3 voorsprong. Hellevoetsluis kwam hierna met een aansluitingstreffer, maar kort hierna maakte Könemann het verschil door een penalty te benutten. Met een 2-4 tussenstand gingen beide teams naar de kleedkamer voor de rust.

In de 2e helft zette trainer Vink nog enkele verse krachten binnen de lijnen. De boys liepen uit naar een 3-6 overwinning door doelpunten van Brandon Könemann en Sanzio Dieterich.