RVVH komt sterk terug in ‘s-Gravezande

Voor het eerst in lange tijd kon RVVH weer eens een wedstrijd spelen na al de coronaperikelen. De boys gingen op bezoek bij ‘s-Gravenzande voor een oefenwedstrijd. De wedstrijd werd gespeeld in vier delen van 25 minuten.

Trainer Kevin Vink startte met de basisopstelling: Tim Elkhuizen, Leon Steketee, Jessie Proost, Jordey van Dam, Mo Ajarai, Christiaan Sprangemeijer, Laurens de Witte, Remco Buist, Everton Pires Tavares, Stevie Soares, Sanzio Dieterich.

RVVH had in deel 1 wat moeite met de afronding. Een vrije trap van Everton Pires Tavares leverde niets op en een voorzet van Laurens de Witte ging iets te hard voor Stevie Soares. ‘s-Gravenzande nam vlak voor de 1e rustpauze de leiding door een doelpunt van Casper Zwaanswijk.

In het 2e deel werden de nodige wissels ingebracht door beide teams. Daarna kreeg de blauwwitte brigade de mogelijkheid om op gelijke hoogte te komen. Na een misser van Sanzio Dieterich, kon ook Stevie Soares de bal niet tussen de palen werken. Een minuut later probeerde Dieterich met een vrije trap keeper Casper Zuijderwijk te verrassen, maar Zuiderwijk zag de bal over zijn doel gaan.

Het vizier stond nog niet op scherp. Laurens de Witte kon een voorzet van Mo Ajarai niet goed onder controle krijgen om tot afronding over te gaan. Kort voor het volgende rustsignaal zag Remco Buist zijn kopbal vlak voor het doel weggewerkt door de tegenstander.

RVVH kreeg wel steeds meer mogelijkheden en was ook vaak aan de bal. Brandon Könemann had in het 3e deel de gelijkmaker op zijn schoen, maar zijn krachtig schot van afstand spatte op de paal uiteen. De rebound werd vervolgens door Sanzio Dieterich naast geschoten.

In het laatste deel van de wedstrijd kreeg RVVH eindelijk wat ze verdiende. Na goed voorbereidend werk van Laurens de Witte kon Sanzio Dieterich de bal keurig in de touwen werken.  Tien minuten voor het einde keken de boys weer tegen een achterstand aan toen keeper Kristiaan Nikolic een bal niet goed onder controle kreeg van Yuri Westhoff, Nikolic liet de bal los en deze ging het doel in. 2-1.

Vlak voor het einde haalde Sanzio Dieterich nog eenmaal de trekker over en haalde van zo,n 20 meter afstand verwoestend uit. 2-2. Niet veel later blies de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Trainer Vink maakte ook nog gebruik van Philip Dragon, Gino Boers, Brandon Könemann, Leroy Nijgh, Gino Stolk, Ibrahim el Koubai, Jesse Eggers, Kristiaan Nikolic en Kevin de Graaff. Gael Mondo viel in het laatste deel na een minuut geblesseerd uit.

Komende zaterdag speelt RVVH ook weer tegen ‘s-Gravenzande maar dan op eigen terrein.