RVVH met dubbele cijfers naar de finale

Woensdagavond startte RVVH op eigen terrein de wedstrijd voor het Ridderkerk toernooi tegen sv Bolnes. De wedstrijd werd vooraf gegaan met 1 minuut stilte wegens het overlijden van twee RVVH-leden: Bas Krouwel en Leen van de Spoel.

Op dinsdagavond werd de 1e finalist bekend uit de wedstrijd sv Slikkerveer tegen vv Rijsoord. Slikkerveer won verrassend met 3-1 van de “Kraaien” en daardoor spelen de “Kraaien” de troostfinale zaterdag om 12:00 uur tegen sv Bolnes.

RVVH ging goed van start en opende al na 5 minuten de score. Van afstand schoot Guytano Dos Santos de 1-0 binnen. Even later, na een mooie actie, trok Tyren Bouwmeester de bal voor op Gino Stolk, die miste de bal maar Huib van Barneveldt stond wel op de juiste plek om de 2-0 binnen te werken.

In de 12e minuut kon Guytano Dos Santos alweer zijn 2e goal noteren. Na de 3-0 probeerde Tyren Bouwmeester de Bolnes keeper te verrassen met een hard schot, maar de keeper kon met moeite de bal net over de lat werken. Een minuut later was het wel raak, Remco Buist kopte de 4-0 in de touwen. Bolnes kwam er nauwelijks aan te pas en kon alleen de schade maar proberen te beperken. Maar daar had RVVH geen boodschap aan. Na 20 minuten schoot Philip Dragon de bal stijf in de hoek. Er stond 5-0 op het scorebord.

RVVH had er zin in en ging door. Nog voor het half uur werd Tyren Bouwmeester op pad gestuurd door Gino Stolk met een fraaie steekbal. Bouwmeester schiet vervolgens hard op de paal. In de slotminuten voor de rust haalde Gino Stolk vanaf de zestienmeterlijn zelf de trekker over voor de 6-0. Guytano Dos Santos zette de 7-0 ruststand op het scorebord. Een voorzet van Huib van Barneveldt werd binnen geschoten.

Na de pauze bracht trainer Kevin Vink vijf verse krachten binnen de lijnen. Dit pakte na 57 minuten goed uit, uit een cornerbal maakte Levi Hoogendoorn de 8-0. Twee minuten later haalde Ray Kroon fors uit en scoorde de 9-0. De tien kon niet op het scorebord maar hij kwam er wel! Gino Stolk maakte de 10e en het scorebord stond weer op 0-0. Raar om te zien.

Hierna volgde een fraaie voorzet van Menno v/d Male op Gino Stolk die van afstand uithaalde voor de 11-0. Een minuut of tien later kon Menno v/d Male zelf de 12-0 binnen tikken, maar deze werd net voor de lijn weggehaald door Bolnes. Vlak voor tijd kwam het slotakkoord van Ray Kroon, hij ging alleen op de keeper af maar kwam ten val en wist toch vanaf de grond de bal binnen te werken. Zo won RVVH met 12-0. Komende zaterdag speelt RVVH om half 3 de finale tegen sv Slikkerveer.  Interessant aangezien sv Slikkerveer over enkele weken weer tegenstander is maar dan voor de beker.

Doelpuntenmakers: Guytano Dos Santos 3x, Gino Stolk 3x, Ray Kroon 2x, Huib van Barneveldt, Remco Buist, Philip Dragon en Levi Hoogendoorn allen 1x.
Opstelling RVVH: Elkhuizen, Steketee, Dragon(46 Terlouw), Proost, Daviraz(46 Boers), Merencia(46 Kroon), Stolk, Dos Santos(46 v/d Male), Buist, van Barneveldt, Bouwmeester(46 Hoogendoorn).