Selecteer een pagina

Dinsdagavond nam RVVH het op eigen terrein op tegen de fusieclub GSC/ODS.
In de 4e minuut kon RVVH al afstand nemen van hun tegenstander, maar verzuimde dit. Diego Rietveld schoot de bal in het zijnet.

Twee minuten later was het Agbor Eyongakpa die RVVH aan de leiding bracht. 1-0.
Na zo,n kwartier spelen ging Akbor Eyongakpa onderuit aan de rand van de zestien. Shamir de Jesus nam een vrije trap, maar schoot in de muur.

Halverwege de 1e helft kwam Shamir de Jesus een op een met de keeper te staan, maar maakte de klus niet af.

Nog voor het half uur verstreken was lepelde Akbor Eyongakpa de bal goed voor het doel waar Shamir de Jesus op de juiste plek stond om de 2-0 binnen de touwen te werken.

In de 36e minuut maakte GSC/ODS er vrij gemakkelijk 2-1 van.

Vlak voor rust leek Jordi Mosmans de wedstrijd te gaan beslissen voor RVVH, maar de pegel van zo,n 30 meter afstand ging net over het doel verloren.

Met een wat magere 2-1 voorsprong ging RVVH de pauze in.

In de 2e helft probeerde hij het nog een keer van die afstand uit een vrije trap. Met succes schoot hij de bal strak in de linkerhoek.3-1.

Tien minuten later zat Jordi er weer dichtbij toen hij vlak voor het doel de bal terug lag op Wouter Swart, helaas kopte Wouter de bal langs de verkeerde kant langs de paal.

Even later besliste Agbor Eyongakpa de wedstrijd, en maakte er 4-1 van.

RVVH verzuimde daarna verder afstand te nemen. Legio kansen werden om zeep geholpen door Diego Rietveld en Mauro Kloppert.

Desondanks toch een ronde verder voor RVVH, nu kijken wie de volgende tegenstander word.

Opstelling RVVH: Levestone, Resoort, Swart, Jones, Kloppert, Proost, Mosmans, Rietveld, de Jesus(63 van Leenen), Fortes, Eyongakpa.
Razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06