RVVH O19-1 uitgeschakeld in nacompetitie na strafschoppen

RVVH O19-1 uitgeschakeld in nacompetitie na strafschoppen

RVVH O19-1 heeft zich zaterdagmiddag niet weten te plaatsen voor de halve finales van de nacompetitie om een plek in de 4e Divisie. De spelers van tegenstander VVOG hadden hun zenuwen het meest in bedwang bij de strafschoppen nadat er na 120 minuten voetballen nog 2-2 op het scorebord stond.

Dat het op strafschoppen moest aankomen had alles te maken met de gemiste kansen van RVVH. Gedurende de wedstrijd had RVVH een 1-0 achterstand omgebogen in een
1-2 voorsprong door doelpunten van Danny Haasdijk (pen) en Sander Oudijn. Met name in de laatste 20 minuten had RVVH de wedstrijd moeten beslissen. Uiteindelijk viel de 2-2 in de 90e minuut en moest er 2 x 15 min verlengd worden.

In de 1e verlenging leek RVVH op een 2-3 voorsprong te komen door Djelo Nivilac. De keeper van VVOG tikte de bal, die wel of niet de achterlijn had gepasseerd, weer in het veld. Na afloop waren spelers en publiek eensgezind, de bal was wel degelijk de doellijn gepasseerd. Vlak voor tijd hield een uitstekende redding van keeper Joris van Vugt RVVH zelfs nog op de been.

De strafschoppen werden uiteindelijk beter genomen door VVOG waardoor RVVH O19-1 ook volgend seizoen uitkomt in de Hoofdklasse. Het seizoen wordt de komende weken afgesloten met een gezellige avond in de Wok of the King.

 

Via deze weg willen spelers en staf RVVH bedanken voor het beschikbaar stellen van een touringcar.