Selecteer een pagina

Dinsdagavond moest RVVH de strijd aangaan tegen vv Vierpolders om weer een ronde verder te komen.

Trainer Giovanni Franken bracht deze avond een gemixt team binnen de lijnen met A spelers,1e en 2e elftal spelers. Enkele vaste basisspelers liet de coach aan de kant.

RVVH liet aanvallend te weinig zien, met moeite kwamen er enige mogelijkheden. Maar ook deze werden niet benut.
Zo miste Agbor Eyongakpa na een kwartier een voorzet van Mauro Kloppert volledig. Twee minuten later kon Agbor een steekbal van Geert Cleef wel verzilveren en simpel langs de Vierpolders keeper heen tikken.0-1.

Vlak voor rust probeerde Jesse Eggers van grote afstand uit een vrije trap de 0-2 te scoren, maar de bal ging recht in de handen van de doelman.

Met een magere 0-1 voorsprong nam RVVH de weg naar de kleedkamer voor rust.

In de 2e helft kon RVVH geen afstand nemen van de tegenstander. Dirk van Leenen kopte had het vizier niet op scherp en kopte recht op de keeper af.

Na 70 minuten liet de leidsman van de wedstrijd Vierpolders terug in de wedstrijd komen. Na een licht vergrijp in de zestien gaf hij de thuisploeg een strafschop.
Keeper Tim Elkhuizen kon de 1-1 niet voorkomen.

De wedstrijd leek op penaltys af te gaan, maar RVVH probeerde in het slot van de wedstrijd het tij nog te keren. In de 82e minuut stuitte een vrije trap van Jesse Eggers op de paal.

Een minuut later miste Thomas van Prooijen nog een beste kans voor de beslissing.

In de laatste minuut viel gelukkig nog de beslissing voor RVVH. Clubtopscoorder Gazar Dermendjan verraste na een cornerbal de Vierpolders keeper, en zette zo zijn team met een treffer in de volgende ronde van de VR-Cup.

In de volgende ronde neemt RVVH het aan de Sportlaan op tegen 3e divisionist Spijkenisse.

Opstelling RVVH: Elkhuizen, Capelle, van Leenen, Resoort, van Prooijen, Eggers, Kloppert, Sprangemeijer(61 Brito), Cleef, Eyongakpa(46 Dermendjan), Rietveld.

De razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06