RVVH scoort er op los tegen Spijkenisse

Op eigen terrein en zonder publiek rekende RVVH dinsdagavond vrij gemakkelijk af met hoofdklasser Spijkenisse. In de wedstrijd die gespeeld werd om de districtbeker opende Laurens de Witte na enkele minuten de score. Daarna waren Brandon Könemann en Sanzio Dieterich de makers van de 2 en de 3-0. Voor rust kwam Spijkenisse met een aansluitingstreffer en gingen beide teams bij een 3-1 stand de rust in.

Na de rust, in de 53 ste minuut, zette Ibi El Koubai de 4-1 op het scorebord. Twaalf minuten later liet Stevie Soares de 5-1 aantekenen. Na de 5-2 van Spijkenisse zorgde  Remco Buist voor het slotakkoord. De wedstrijd werd met 6-2 gewonnen.

RVVH O15-1- Abel Cup:

RVVH ging in strijd om de Abel Cup op bezoek bij BVCB. De boys moesten het doen zonder Bradley Hoogendoorn en Djenoah Duarte. RVVH ging er fel en zeker in en zette meteen druk. Een uitbraak van Jayden Felicia eindigde op de lat en ging over.

Over en weer waren er spannende momenten, na een cornerbal van Brian werd er door Sem net over geschoten. Met een ongewijzigde stand was de rust aangebroken. In de 2e helft zat er genoeg pit in. Het middenveld bleef gaan en combineerde goed met de voorhoede.

Jayden Felicia tekende met een mooi doelpunt dan eindelijk voor de voorsprong. Amar kon de score nog bijna verdubbelen, maar was net te laat. RVVH won de wedstrijd vol overgave met 0-1. Een resultaat om trots op te zijn!!