Dagverslag zaterdag 3 oktober

RVVH 1:

De boys gingen zaterdag op bezoek bij Oranje Wit.

In de 1e helft probeerde RVVH het verschil te maken, maar telkens was keeper van Vuuren een sta in de weg. Vlak voor rust was het bij Oranje Wit wel raak. Marruchen Zimmerman kopte een corner van rechts binnen. Met een 1-0 achterstand ging RVVH de rust in.

Na de pauze kwam Oranje Wit met een volgende treffer, gelukkig keurde scheidsrechter F.Berg de goal af wegens buitenspel. In het laatste Ridderkerks kwartiertje kwam RVVH los. Remco Buist zag zijn poging tussen de vingers van de keeper doorglippen voor de 1-1.

RVVH zette alles op alles om de overwinning binnen te halen. In blessuretijd kregen de boys dan ook wat ze verdienden. Een doorkopbal van Brandon Könemann werd door Sanzio Dieterich bij de 2e paal verzilverd. Niet veel later floot arbiter Berg de wedstrijd naar het einde. De vreugde was groot in het RVVH kamp, want de 1e punten waren binnen!

Aanstaande zaterdag speelt RVVH helaas zonder publiek thuis tegen SHO, aanvang half drie.

Nummer twee RVVH ging zaterdag op bezoek bij de nummer 10 SVS 2.

RVVH kwam in de 1e helft niet tot scoren. Met een ongewijzigde stand werd de rust gehaald. In de 2e helft opende Jesse Eggers de score voor de Ridderkerkers. Laurens de Witte en Twan v/d Weele zorgde uiteindelijk voor de 0-3 overwinning.

Door de overwinning staat RVVH nu op een 1e plaats met 7 punten uit 3 wedstrijden. Concurrent BVCB 3 ging zaterdag 2-4 onderuit tegen Zwaluwen 2. Komende zaterdag ontvangt RVVH op eigen terrein SHO 2, aanvang 11 uur.

RVVH begon zaterdag op eigen terrein tegen Nieuwerkerk 2.

De boys gingen snel van start, al binnen drie minuten was de voorsprong daar. Een zondagsschot van 25 meter afstand werd door Pablo Ruiz Camarena de kruising ingeschoten. Lang kon RVVH niet genieten van de voorsprong, want twee minuten later gleed de gelijkmaker van Nieuwerkerk binnen. De boys leken hier lange tijd door van slag te zijn en kwamen nauwelijks aan voetballen toe.

Nieuwerkerk zette wat meer druk, maar gelukkig hield keeper van Vugt zijn team met fraaie reddingen op de been. Net voor rust probeerde Ibo El Aroussi RVVH nog op voorsprong te zetten, maar zijn inzet stuitte op de keeper. Met een 1-1 tussenstand gingen beide teams naar de kleedkamers voor rust.

In de 2e helft had trainer Marlo Bruma wat omzettingen aangebracht binnen zijn team. Het resultaat kwam na 66 minuten. Wessel Spiering kopte vanuit een corner de 2-1 binnen de touwen. Het spel golfde hierna op en neer door twee teams die zich niet lieten kisten.  RVVH nam wel weer verder afstand door Floris Kreuk, die rond de middellijn 3 man van zich afschudde. Vanaf 40 meter verraste hij door een schot over de keeper tegen de touwen te schieten voor de 3-1.

Nieuwerkerk moest wegens blessures met 10 man de wedstrijd uitspelen. In het slot van de wedstrijd kreeg RVVH het deksel op de neus met twee tegentreffers. De punten moesten na het laatste fluitsignaal helaas gedeeld worden bij een 3-3 stand.

RVVH staat nu op een 5e plaats met 4 punten uit twee wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om half 12 in Waddinxveen tegen Be-Fair 2.

Opstelling RVVH 3: van Vugt, v/d Nat(26 Langeler), Spierings, v/d Nat(61 Capelle), Resoort(84 Swarttouw), Kloppenburg, Kreuk, Ruiz Camarena, Huizer, El Aroussi(57 de Vries), Malipaard(80 de Ruiter).

Op eigen terrein werden de degens gekruist met Barendrecht 10.

Bij rust waren beide teams met een 1-1 stand in evenwicht. Na de pauze won RVVH de wedstrijd met 2-1. Doelpunten kwamen van Serkan v/d Linden en Delano Tito. De winst bracht RVVH op een 7e plaats met 3 punten uit twee wedstrijden.

Komende zaterdag gaat RVVH om kwart over 1 op bezoek bij LMO 4.

RVVH speelde thuis tegen de ZwerversIJvv5 uit IJsselmonde.

De boys hadden in de 1e helft al een 3-2 voorsprong opgebouwd. Na rust werd het 4-4. Tom Baan scoorde tweemaal voor RVVH. De overige goals kwamen van Thomas van Anraad en Nick de Wit.

RVVH bevind zich nu op een 8e plaats met twee punten uit drie wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 3 uur een uitwedstrijd tegen Dilettant 6.

RVVH 7:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Hekelingen 7.

In de 1e helft werd een 2-2 stand bereikt door doelpunten van Patrick van Es en Roy de Lepper. Vlak voor rust scoorde RVVH nogmaals, maar deze werd zeer onterecht afgekeurd.

Na de pauze kon Hekelingen de wedstrijd in de slotfase naar zich toe trekken. De wedstrijd ging met 4-2 verloren.Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen Rhoon 5.

RVVH 8:

RVVH speelde thuis tegen de nummer 5 Poortugaal 8.

De boys gaven in de 1e helft geen kans weg, het middenveld van RVVH stond vrij goed waardoor het voor de tegenstander moeilijk aan te lopen was. Een grote kans van RVVH werd helaas om zeep geholpen. Met een ongewijzigde stand gingen beide teams de kleedkamer in voor rust.

In de 2e helft was het zelfde spelbeeld te zien. Toch kwamen de boys onverwachts op achterstand, uit een onmogelijke hoek verdween via de onderkant lat de bal het doel in. RVVH ging hierna een tandje harder en uiteindelijk na een flitsende aanval kon Jake Koolwijk uit een corner de gelijkmaker binnenkoppen.1-1.

De boys kregen meer ruimte en wonnen daarna de wedstrijd met 2-1 door een doelpunt van Jake Koolwijk. Door de winst staat RVVH op een 8e plaats. Komende zaterdag speelt RVVH om half 2 een uitwedstrijd tegen Berkel 8.

De RVVH vrouwen speelden op de late zaterdagmiddag thuis tegen Woezik Vr1.

In de 1e helft had RVVH moeite tegen een beter voetballend Woezik. Toch kregen de vrouwen kans om de leiding te nemen, maar het verzilveren was lastig. Met een ongewijzigde stand ging RVVH de kleedkamer in.

Na rust zette RVVH meer druk en kon Angelica Hertstein de vrouwen op een 1-0 voorsprong zetten. Woezik was het spoor bijster en RVVH profiteerde daarvan. Sharella Hunt zette in korte tijd de 3-0 op het scorebord. RVVH leek de buit binnen te hebben, maar kreeg het in het slot van de wedstrijd nog lastig. Woezik kwam terug tot 3-2.

Gelukkig floot scheidsrechter Jongeneel de wedstrijd na 4 minuten extra tijd naar het einde. RVVH staat door de winst op een 8e plaats. Aanstaande zaterdag maken de vrouwen zich op voor een uitwedstrijd tegen DSS Vr1. De aftrap op het Sportpark Pim Muller in Haarlem is 14:30 uur.

RVVH Vr2:

Het 2e vrouwenteam speelde zaterdag thuis tegen DZC’68 Vr1.

Michelle Weeland opende na 26 minuten de score voor de blauwwitte brigade. De 1-0 kwam hierna niet meer in gevaar. Na de pauze zette Avalon van Dijk RVVH na een uur spelen op een 2-0 voorsprong.

DZC scoorde nog wel een tegentreffer, maar de drie punten bleven toch in Ridderkerk. De drie punten waren meer dan welkom, want door de winst verblijft RVVH nu op een 7e plaats met 3 punten uit 2 wedstrijden. Komende zaterdag speelt RVVH om 3 uur een uitwedstrijd tegen Sc t’Gooi Vr1.

RVVH O19-1:

Koploper RVVH speelde thuis tegen het nog puntloze Sc Feijenoord O19-2.

RVVH nam in de 1e helft een 1-0 voorsprong. Na rust werd de wedstrijd met 4-2 gewonnen. Doelpunten kwamen van Juwensly Orcadio, Menno v/d Male, Levi Hoogendoorn en Thijmen de Vries.

De winst heeft RVVH een was stevigere koppositie bezorgd. Met 9 punten uit drie wedstrijden gaan de boys aan de leiding gevolgd door BVCB O19-1 en Excelsior’20 O19-1 op een 2e en 3e plaats. Aanstaande zaterdag gaat RVVH om half 4 op bezoek bij de overburen Slikkerveer O19-1.

RVVH O17-1:

RVVH ging zaterdag op bezoek bij Spartaan’20 O17-4.

De boys kwamen in de 1e helft niet tot scoren. In de 2e helft bracht Indy Bekkers zijn team op gelijke hoogte na een 1-0 achterstand. Spartaan nam hierna weer de leiding. Indy Bekkers bezorgde RVVH nog een punt door de 2-2 te scoren.

De boys staan na 3 wedstrijden op een 1e plaats met 7 punten. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 12 uur thuis tegen CWO O17-1.

RVVH speelde een uitwedstrijd tegen Feijenoord Mo16.

RVVH kwam in de 1e helft op een 1-0 achterstand. Na de pauze ging de wedstrijd met 3-1 verloren. Amin Latakwal scoorde de enige treffer namens RVVH.

Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen Barendrecht O15-2.

RVVH speelde zaterdag een mooie pot voetbal tegen een goed voetballend Barendrecht. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Met de rust stond Barendrecht op een 1-2 voorsprong. Er werd keihard gewerkt maar in de 2e helft gingen de boys nipt onderuit met 4-5.

Sil Douma scoorde tweemaal, de overige doelpunten kwamen van Fawad Latakwal en Marley Browne. RVVH staat op een 2e plaats met 9 punten uit 4 wedstrijden. Aanstaande zaterdag speelt RVVH om 10 uur thuis tegen Fc Binnenmaas O11-2.