Door: E. Moed

Hoewel zij het afgelopen seizoen degradeerden, is men bij RVVH optimistisch over de toekomst. Diverse oorzaken waren vorig seizoen debet aan het verlies van een plaats in de topklasse. Een te smalle selectie brak hen op, daar boven kampte men langdurig met blessures. Voor de toekomst ziet het er echter rooskleurig uit. De selectie is uitgebreid met diverse jonge talenten. O.a. met enkele speelsters van bv Barendrecht, vv Roon, AGE/GKK, ASWH, Sparta, Berkel, de Alblas en Wassenaar.

Van de vorige selectie verdwenen Destiny Snoek als keepster en Yentl van Goch als voorhoede speelster en voorlopig Wendy Mulder  wegens zwangerschap.Terwijl er bij het 2 team o.a. Paulien Kraaijeveld ( SSS ) en Lindsay de Zwart vanwege een zware blessure stopten.

Een pleister op de wonde was het kampioenschap van het 2e team, dat promotie naar de 1e klasse afdwong en nu is ingedeeld in de 1e klasse A.

Beau Suurland zal als keepster nu moet strijden om een plaats voor onder de lat, hoewel zij dat het afgelopen seizoen met verve deed. Samen met Lisette Snel moet zij daarvoor strijden, terwijl Angel Verschoor op het vinkentouw zit. Op het middenveld is meer evenwicht gekomen door de komst van Romy Scherpenzeel en de terugkomst van de geschorste Ramona van der Harst. Over het algemeen functioneerde de achterhoede , als men geen blessures had, naar behoren.

Ook de voorhoede krijgt een boost, met de komst van enkele Barendrecht speelsters.

Het 2e team zal voornamelijk bestaan uit jonge vrouwen, de meesten zijn nieuw op het Ridderkerkse sportpark, zodat ze geheel ingepast zullen worden.

Verheugend is tevens dat er het komend seizoen met een 3e elftal zal worden gespeeld, zei het weliswaar creatief. Dit bestaat uit jeugdige en oud ervaren speelsters.

Kortom de staf bestaande uit de trainers Nasser Abdalla ( 1e elftal ) Patrick van der Veen ( 2e elftal ) en Louis Ramos ( 3e elftal ) zullen er alles aan doen om hun elftal zo goed mogelijk voor te bereiden.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06