RVVH winnaar Ridderkerk toernooi

RVVH had woensdag in de 1e wedstrijd van het Ridderkerk toernooi tegen Bolnes een finaleplek behaald. Door een 12-0 monsterscore behaalde RVVH vrij eenvoudig de finale. In deze finale kreeg RVVH een wat andere tegenstander tegenover zich. De degens werden gekruist met Slikkerveer dat afgelopen dinsdag Rijsoord met 3-1 had verslagen.

In de 1e minuut werd de keeper van Slikkerveer al meteen op de proef gesteld door Tyren Bouwmeester, maar uiteindelijk wist de doelman redding te brengen. Een minuut of tien later probeerde Guytano Dos Santos de keeper te verrassen met een strakke vrije trap die maar net over de kruising ging. RVVH had moeite met scoren tegen een stug verdedigend Slikkerveer. Met name Tyren Bouwmeester werd tot 2x toe een scoringskans ontnomen door de keeper die goed werk verrichtte.

Na een ruim een  kwartier spelen zorgde Slikkerveer voor het eerste gevaar bij het doel van keeper Kristian Nikolic. Gelukkig kon Gino Boers de bal op tijd wegwerken. De kansen hierna waren wel weer voor RVVH, maar het vizier stond dit keer niet scherp genoeg. In de 24e minuut miste Tyren Bouwmeester het doel toen hij uit de draai meteen de trekker overhaalde. Even later werd een schot van Bouwmeester opnieuw met moeite gekeerd door de doelman van Slikkerveer.

In de slotminuten voor de rust kon RVVH wel tot scoren komen. Na een mooi opgezette aanval van Tyren Bouwmeester schoot Everton Pires Tavares de 1-0 binnen, maar de treffer werd afgekeurd door de scheidsrechter. Slikkerveer brak aan de andere ook door en scoorde ook, maar ook die treffer werd afgekeurd. Diep in blessuretijd had RVVH toch nog de leiding kunnen en moeten nemen, maar Gino Stolk wist voor een leeg doel de bal toch nog naast te schieten. Zo bleef het 0-0.

In de 2e helft kregen de wisselspelers de kans om hun kunsten te vertonen. Ibrahim El Koubai en Ray Kroon kwamen binnen de lijnen. Later in de wedstrijd bracht trainer Kevin Vink nog eens vijf wisselspelers binnen de lijnen.

RVVH deed al weer snel een poging om de score  te openen, een afstandsschot van Papito Merencia keerde via de kruising weer terug het veld in. Direct in de rebound reageerde Everton Pires Tavares meteen, maar zijn schot stuitte wederom op de keeper.

Het scorebord bleef nog op 0-0 staan. RVVH kreeg veel kansen maar maakte het nog altijd niet af. Halverwege de 2e helft werd een voorzet van Remco Buist gemist door Gazar Dermendjan en later schoot Laurens de Witte een voorzet van Huib van Barneveldt vlak naast het doel. Uiteindelijk viel toch nog de beslissing. Na een prima actie van Ibrahim El Koubai werd de bal hard en strak binnen geschoten. In de resterende tien minuten lukte het Slikkerveer niet meer om langszij te komen.

Zo won RVVH weer het toernooi. Tot beste speler van het toernooi werd Guytano Dos Santos uitgeroepen. Slikkerveer werd 2e en Rijsoord nam de 3e plaats in beslag, in de troostfinale wisten ze met 7-2 van Bolnes te winnen.

Opstelling RVVH 1: Nikolic, Steketee, Dragon, Boers, Daviraz(46 El Koubai), Proost(60 Ajarai), Merencia(60 de Witte), Stolk(46 Kroon), Dos Santos(60 Buist), Pires Tavares(60 van Barneveldt), Bouwmeester(60 Dermendjan).

RTV Ridderkerk

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH een oefenwedstrijd. In Maasluis spelen de boys om 20:00 uur tegen Excelsior Maasluis.

RVVH heeft er inmiddels al weer enkele trainingen opzitten en zaterdag begonnen de boys dan aan de 1e oefenwedstrijd. In Hendrik Ido Ambacht ging RVVH op bezoek bij IFC 2. RVVH had veelvuldig balbezit en kreeg behoorlijke kansen, toch tot een doelpunt kwamen de boys nog niet. Na ruim een half uur spelen kon RVVH eindelijk de leiding nemen. Twan v/d Weele bracht vanaf de achterlijn de bal voor bij de 2e paal waar Menno v/d Male de 0-1 kon binnenschieten. Met deze stand werd ook de rust bereikt.

Na de pauze werd er volop gewisseld. Trainer Han van Harselaar bracht 6 andere spelers binnen de lijnen. De boys kwamen gedreven uit de kleedkamer en in de 58e minuut greep RVVH dan ook de kans om de score te verdubbelen. Een afgemeten voorzet van Nick Huizer bereikte Bo Terlouw die de bal daarna goed binnen kopte. 0-2. Het lukte IFC niet om door de verdediging van RVVH heen te komen. Keeper Joris Blaak had zodoende een makkelijke middag.

Halverwege de 2e helft ontdeed Menno v/d Male zich van de directe tegenstander en liet daarna de keeper kansloos.(0-3). In de laatste tien kon RVVH de score nog verder uitbreiden. Damian Mars ging zijn tegenstander voorbij en kwam in een kluwen van verdedigers terecht, toch kan hij Levi Hoogendoorn aanspelen die niet faalde.(0-4). Nog geen minuut later werd Menno v/d Male op zijn wenken bediend door Jair Louter en Menno kon zo de 0-5 scoren en ook zijn 3e van de wedstrijd.

Hierna leed RVVH slordig balverlies en meerdere keren werd er uit positie gelopen. IFC strafte dit af. Na een lange bal kon de spits van IFC de 1-5 op het scorebord brengen. RVVH herstelde zich hierna. Het slotakkoord was voor de Ridderkerkers, Nick Huizer werd aan de linkerkant weggestuurd en dribbelde langs zijn tegenstander. Daarna werd de keeper uitgespeeld en zat de 1-6 in het doel.

Aanstaande dinsdagavond oefent RVVH op eigen terrein tegen VVGZ 2, aanvang 8 uur.

Opstelling RVVH2: Blaak, v/d Weele(46 Zoutewelle), Louter(46 Swarttouw), van Halem(46 van Leenen), Boogert(46 Mars), Volkman(70 Louter), Lopes(70 v/d Weele), Terlouw(70 Boogert), Semedo de Carvalho(46 N.Huizer), Karaca(46 Hoogendoorn), v/d Male.

RVVH O23:

Het nieuwe RVVH onder de 23 getraind door Brendon Tholenaars is goed begonnen aan de oefencampagne. De boys moesten het op eigen terrein opnemen tegen Spirit 3.

In de 1e helft opende Sven Bout de score. Binnen een kwartier was de wedstrijd al beslist door doelpunten van Mike Kooiman en Jarmo de Bode.

Na de pauze scoorde Tony Langeler nog de 4-0. Spirit maakte nog wel de 4-1, maar verder gevaar kwam er niet meer van Spirit.

Aanstaande dinsdagavond speelt RVVH in Klaaswaal tegen SSS 2. Aanvang half acht.

RVVH O19-1:

RVVH ging zaterdag in Spijkenisse op bezoek bij Spijkenisse O18-1.

De boys kwamen op voorsprong door een doelpunt van Yovannie Dias. Daarna liep Yovannie goed warm, met twee goals bracht hij RVVH al op een 0-3 voosprong.

In de 2e helft liepen de boys uit naar een ruime 0-9 overwinning. Na de 0-4 van Achraf El Faresi scoorden vervolgens Indy Bekker en Thijs v/d Wel de 0-5 en 0-6. Yassin El Yakoubi bracht met twee treffers de stand op 0-8.

Het slotakkoord kwam van Roberto v/d Bout die de 0-9 scoorde. Trainer Pascoal Duarte kon tevreden terug kijken op de wedstrijd.