Selecteer een pagina

RVVH kan melden dat met de keeper Danny Spelde verlenging van zijn verbintenis met de club is overeengekomen. Dit geldt ook voor Geert Cleef en Dirk van Leenen. Deze drie spelers zijn dus ook komend seizoen actief voor RVVH. Ook zal komend seizoen na vijf seizoenen bij Rijsoord te hebben gevoetbald naar RVVH komen de 26 jarige rechtsbenige verdediger/controlerende middenvelder Donovan Lioe Anjie.

Met de volgende 11 spelers was reeds tot overeenstemming gekomen om ook in het seizoen 2018/2019 de blauw witte kleuren van Hercules te willen verdedigen:

Jesse Eggers, Tarik Yekhlef, Rick Resoort, Wouter Swart, Papito Merencia, Jessie Proost, Jordi Mosmans, Sanzio Dieterich, Shamir de Jesus, Donovan Levestone en Diego Rietveld.

Vanuit de tweede groep gaan keeper Tim Elkhuizen, middenvelder Chris Sprangemeijer en verdediger Joshua van Capelle eveneens deel uitmaken van de eerste selectie.

Dan komen diverse spelers terug naar RVVH die daar in een eerder verleden ook al actief zijn geweest.

Van Rijsoord zal overkomen aanvaller Siebren Hoekstra. Siebren speelde in de jeugd voor RVVH om vervolgens door te stromen naar de jeugd van FC Dordrecht. Van daaruit is hij aan de Vlasstraat beland waarna de huidige topscorer van Rijsoord komende zomer na twee seizoenen aldaar overstapt naar RVVH.

Van Excelsior Maassluis komt terug Jardel Drenthe. De verdediger speelde vorig seizoen ook al voor de Ridderkerkers.

Brandon Könemann keert ook terug aan de Sportlaan. Na eerst furore te hebben gemaakt bij het Dordtse Oranje Wit speelt de aanvaller nu in Rotterdam Zevenkamp bij XerxesDZB waar hij ook met regelmaat zijn doelpuntjes mee pikt. De lange spits keert dan ook graag terug op voor hem bekend terrein.

Na één seizoen voor Nieuwenhoorn te zijn uitgekomen keert ook Remon Luksch terug op het oude nest. De linksbenige allround middenvelder speelde tot vorig seizoen voornamelijk in het tweede team in Ridderkerk na al wel een aantal keer met het eerste te hebben meegedaan. Zijn huidige goede seizoen bij Nieuwenhoorn biedt voor hem weer kansen bij RVVH, waar hij overigens dit seizoen ‘gewoon’ actief is gebleven als part time operationeel manager van RVVH.

Ook het vermelden waard:

Voormalig RVVH jeugd keeper Wouter Korteweg, vorig seizoen deel uitmakend van de selectie van Kozakken Boys en momenteel spelend in Smitshoek 019-1, keert terug op het oude nest en zal als 1e jaars senior aansluiten bij de B-selectie. Ook keren terug op het oude nest binnen de B-selectie om zich weer verder door te ontwikkelen richting de A-selectie: rechterspits Dean Tokarijo komt na een langdurige knieblessure terug van Rijsoord en middenvelder Noury Mulder, nu spelend in CVV Zwervers 1.

De ingezette weg van zo veel mogelijk spelers behouden en oud spelers terug te halen is hiermee overduidelijk aangetoond en ook zullen ± tien 2e jaars 019 spelers komend seizoen als 1e jaars senior hopelijk gaan aansluiten bij de senioren selectie teams.

RVVH wenst alle blijvers en nieuwkomers een mooie en sportief succesvolle periode toe aan de Ridderkerkse Sportlaan.

Namens bestuur en T.C.
Mario Papavoine, voorzitter RVVH

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06