Na vier seizoenen te zijn weggeweest keert Remco Buist komende zomer terug op voor hem bekend terrein. De inmiddels 31-jarige middenvelder, die ook elders inzetbaar is, komt over van competitiegenoot Heinenoord waar hij dan twee seizoenen heeft gespeeld. Daarvoor speelde hij ook twee seizoenen in Hoornaar bij SteDoCo in de derde divisie en de hoofdklasse.  Remco, nog altijd Ridderkerker, doorliep zijn hele jeugd bij Bolnes. Hier haalde hij het eerste waarin hij meerdere seizoenen actief was. Totdat RVVH hem oppikte in de zomer van 2014 om een seizoen later mee de Topklasse, de huidige derde divisie, in te gaan.

 

 

Evenals Buist keert na twee seizoenen ook Sanzio Dieterich terug aan de Ridderkerkse Sportlaan. De 25-jarige rappe aanvaller komt over van SC Feyenoord, waar hij afgelopen seizoen mee in de hoofdklasse acteerde. Sanzio was ook in het seizoen 2017/2018 aan RVVH verbonden. Een goed seizoen met o.a. daarin negen doelpunten van hem bracht hem in beeld bij ASWH dat hem na één seizoen in Ridderkerk dus overnam. Mede door blessures kwam hij daar (te) weinig aan spelen toe waarna hij zich verbond aan de Rotterdammers. Voor hij in 2017 naar RVVH kwam was hij succesvol in Dordrecht bij Oranje Wit.

 

 

 

Tevens zal komend seizoen de Ridderkerker Philip Dragon, 21 jarige verdediger, welke sinds 2016 actief is bij SC Feyenoord, aansluiten bij onze 1e selektie.
Philip woont aan de overkant van ons sportpark en heeft in de jeugd bij Slikkerveer en aansluitend IFC gespeeld.

 

 

 

 

 

 

Inmiddels zijn er al diverse spelers die hebben aangegeven aan de TC onze vereniging trouw te blijven en nader nieuws hieromtrent volgt.

RVVH wenst Remco,  Sanzio en Philip veel plezier en succes toe bij hun optreden in Ridderkerk!

Bestuur & TC

RVVH