Start voorverkoop kaarten Reünie vrijdag 1 februari a.s.

Vrijdag 1 februari a.s. start de voorverkoop van de kaarten voor de Reünie. Voor deze Reünie, die op zaterdagavond 25 mei a.s. in Theater Het Plein, Koningsplein 1 te Ridderkerk wordt gehouden, zijn maximaal 350 kaarten beschikbaar. Wees er dus snel bij want op is op! De kaarten worden digitaal verkocht via de EVENTIX ticketshop tegen betaling van € 10,- per kaart/per persoon.

Het is de bedoeling dat de Reünie bezocht gaat worden door leden en oud-leden van RVVH eventueel met partner. Dat betekent dus maximaal twee kaarten per bestelling. Verder geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. De kaarten zijn persoonlijk en daarom is het noodzakelijk om per kaart de juiste persoonlijke gegevens in te vullen. Doe dit zorgvuldig. Bij de entree kunnen deze gegevens namelijk worden gecontroleerd met behulp van uw identiteitsbewijs. De kaarten zijn niet overdraagbaar.

Na het digitaal bestellen en betalen van de kaart(en), ontvangt u deze als e-mail en kunt u de kaart(en) zelf uitprinten. Ook kunt u de kaart opslaan op uw mobiele telefoon. Aangezien de kaarten zijn voorzien van een zgn. QR code, kunnen deze met een scanner worden gecontroleerd bij de entree.

Wij begrijpen dat er vooral “oudere leden” en “digibeten” zijn die niet in staat zijn om zelfstandig kaarten te bestellen. Hiervoor zullen twee momenten worden georganiseerd om hierbij te ondersteunen. Deze momenten zijn:

  • vrijdag 1 februari a.s. van 9:30 tot 11:30 uur in de kantine RVVH.
  • zaterdag 2 februari a.s. van 12:00 tot 14:00 uur in de bestuurskamer RVVH.

Brengt u in beide gevallen de persoonlijke gegevens van u en eventueel uw partner mee en tevens contant € 10,- per kaart. Kent u leden en oud-leden die niet in de gelegenheid zijn om de RVVH website te bezoeken, zorg dan dat zij via u alsnog op de hoogte worden gebracht van deze manier van aanmelden. Zij zullen u daarvoor dankbaar zijn!

Indien er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met Erik den Hartog per e-mail harto132@planet.nl.

1 reactie

  1. […] hierbij aanwezig te kunnen zijn start op 1 februari a.s. de voorverkoop via de RVVH website. Bij deze digitale inschrijving betaalt men dan ook gelijk de digitale betaling van € 10,- per […]