Dinsdagavond is RVVH wel heel goed van start gegaan met de 1e wedstrijd voor de Palace Casino Cup. 2e Divisionist Barendrecht werd aan de Sportlaan met harde cijfers verslagen.

Al na 11 minuten spelen trok Sanzio Dieterich het vijandige strafschopgebied in van Barendrecht voor zijn 1e poging, die nog de nodige scherpte miste.

Twee minuten later stond het vizier wel op scherp en scoorde Dieterich de 1-0

Lang kon RVVH er niet van genieten, want 4 minuten later kroop Barendrecht weer langszij. Chris Dabaghian schoot de bal strak langs binnenkant paal binnen.1-1.

Halverwege deel 1 was het weer Sanzio Dieterich die met een lange rush richting doel ging om het daarna weer prima af te maken. 2-1.

Een minuut of 10 later ging de Dieterich show weer verder. De rappe aanvaller schoot uit de rebound de 3-1 binnen.
RVVH was goed op dreef, maar zag toch net voor rust de voorsprong nog slinken. Chris Dabaghian zorgde voor de 2-3 ruststand.

Na de pauze werd RVVH meer en meer meester over de wedstrijd, en drong het Barendrecht steeds verder naar achter toe.
Het plan pakte goed uit! In de 50e minuut deelde Guytano Dos Santos al de genadeklap uit aan Barendrecht. Na een corner van Sanzio Dieterich kopte Guytano de 4-2 raak.

De legio kansen die RVVH kreeg werden niet altijd even goed afgerond, er ging nog veel mis. In de 66e minuut kreeg invaller Shamir de Jesus meteen al bij z,n 1e balcontact een dot van een kans om de 5-2 af te drukken, maar Shamir miste op een haar.

De wedstrijd vorderde en Barendrecht probeerde toch nog om langszij te komen. Maar keeper Roy Rijntjes wist na 75 minuten met een fantastische redding na een cornerbal van Barendrecht zijn doel schoon te houden.

Zou RVVH kunnen stunten? Het was bijna zover, maar Barendrecht sloeg nog eens toe. De van Hoek afkomstige Lionel Fitch schoot Barendrecht in de laatste minuut naar de 4-3 toe.

Het werd nog een benauwde blessuretijd voor RVVH, maar RVVH stond toch zijn mannetje!! Na 4 minuten blessuretijd vond de scheidsrechter genoeg en floot hij de wedstrijd naar het einde.

RVVH deelde een flinke tik uit aan Barendrecht, de boys gaan nu verder voor de volgende ronde van het toernooi.
Nu hopen dat RVVH deze goede lijn kan gaan voortzetten zaterdag, als RVVH voor de competitie tegen Ter Leede in actie komt.

Opstelling RVVH: Rijntjes, Yekhlef, Swart, Jones, Kloppert, Proost, Merencia, Dos Santos, Rietveld(58 de Jesus), Dieterich, Eyongakpa(77 Kooiman)

De razende reporter Arie Verveer.

sp-rvvh_01sp-rvvh_02sp-rvvh_03sp-rvvh_04sp-rvvh_05 sp-rvvh_06