Beste sportvrienden,

Hierbij de voorlopige teamindelingen voor de JO12-1 t/m JO8-2. Ervaring leert dat er tijdens en na de zomervakantie nog leden besluiten om te stoppen, maar dat ook nieuwe leden zich zullen melden. Dus nogmaals het betreft VOORLOPIGE teamindelingen.

Klik hier voor de teamindelingen!

Ook is te zien dat er nog teams trainers zoeken. Wilt u graag met uw zoon/dochter sport beleven, meld u dan aan als trainer. Ervaring als voetballer of trainer is geen vereiste. Enthousiasme is al voldoende.

Mocht u vragen/opmerkingen hebben betreffende de teamindeling. Wacht even met uw vraag tot de eerste training van het nieuwe seizoen. Hiermee gunt u alle coördinatoren en trainers een rustige vakantieperiode. De eerste training voor de JO12-1 t/m JO8-2 zal dinsdag 24 augustus zijn.

De teams JO19-1 t/m JO13-3 zullen na de zomervakantie vorm gaan krijgen. Dit omdat ook in deze doelgroepen de ervaring leert dat er mutaties zullen zijn tijdens en na de zomervakantie.

De KNVB heeft alle verenigingen verzocht hun ingeschreven teams te vullen met minimaal 10 spelers. In de voetbal.nl app kan het dus zijn dat uw zoon/dochter te zien is in een bepaald team. Dit hoeft dus niet te betekenen dat uw zoon/dochter in dit team zal gaan spelen. Het betreft puur een administratieve handeling.

Aanvang van de eerste trainingen is voor de teams JO19-1 t/m JO13-3 verschillend en zal gecommuniceerd gaan worden op de website en via bestaande en nieuwe Whatssapp groepen.

Fijne zomervakantie gewenst en tot volgend seizoen,

Jeugdcommissie RVVH.