Afgelopen zaterdag 25 mei was het dan zover. De groots opgezette Reünie van RVVH t.b.v. het 100-jarige bestaan. Het is een bijzonder geslaagde avond geworden waar velen van hebben genoten. Rond de 300 mensen hadden de uitnodiging aanvaard en de moeite genomen naar Theater Het Plein te komen voor een ontmoeting met vele oude bekenden en vrienden binnen onze mooie club.

De aankleding was met zo’n 1500 blauw witte ballonnen feestelijk als geheel en de verzorging met drank en hapjes was perfect geregeld door Hotel Van der Valk Ridderkerk. Ook de muziek mocht er zijn. Guus Bok en zijn band gaven de avond de muzikale swung die daarbij zeer op zijn plaats was. Ook het RVVH clublied werd in een modern jasje vertolkt met RVVH cracks als Herman Oelen en Gerard Plaisier als voorzangers naast Guus Bok.

De avond viel bij velen in de goede smaak. In de foyer kon men onder het genot van een drankje en een hapje bijpraten met elkaar, vele mooie herinneringen zullen zijn opgehaald, en in de zaal was er de muziek mede ook aangevuld door DJ Blonde en een saxofoniste van Timeless. Prachtig ook dat van het elftal dat in 1967 landskampioen werd ook diverse mensen nog aanwezig waren.

De organisatie kreeg de nodige complimenten en dat was ook meer dan terecht. De aanwezigen hadden tegen de klok van 24 uur een prachtige avond gehad die ze nog lang zal heugen. Op naar het volgende jubileum!!

Er zijn gedurende de gehele avond foto- en video opnamen gemaakt. De foto’s zijn hieronder geplaatst en kunt u zelf downloaden en af laten drukken.

De video volgt zo snel mogelijk. Hou de website dus in de gaten.